amaaaaa şimdi üzüldüm pazar günü kapalımı oluyor bizde eşimle pazar günü gidecektik.hafta içimi açık oluyor acaba hangi günler
DevammmmmEki Görüntüle 300711 [ATTAC
Cok tesekkur ederim tek basina gitmemeni tavsiye ederim hem tasiyamazsin hem o kadar cesit icinde kararsiz kalirsin. Ama mutlaka ugramanizi tavsiye ederim kizlar
ayy canım ne güzel ciciler almışsınız. havuzlu han demek övüldüğü kadar varmış... şansımıza pazar günü gittik kapalıydı ama başka gün gitme şansım yok. eşim olmadanda gidemem o ara sokaklardan tek başıma gidemem biraz tırsağım kasvetli geliyor bana orası... güzel şeyler almışsınız... Güle güle kullansın bebişin...
güle güle iyi günlerde kullansın inşallah annesi bebişin bütün minnak kıyafetlerini.
küvet takımına bayıldım.bizde eşimle havuzlu hana gidecez.o küvet takımından bende alıcam çok güzellll
amaaaaa şimdi üzüldüm pazar günü kapalımı oluyor bizde eşimle pazar günü gidecektik.hafta içimi açık oluyor acaba hangi günler
Güle güle kullan canım hepsi çok güzel:)
Kizlar cok tesekkur ederim bebise bu kiyafetler yeterde artar bile daha birsey almayacagim evet pazar gunleri kapali oluyor lohusa takimina bende bayildim yetmis liraya aldim ustelik harika kaliteli sabahligida var yanlardan aciliyor bebisi emzirebilmek icin
canım harikasın...
fazlasıyla herşeyden almışsın bence bebişe kıyafet başka alma artık... hepside harika ve kullanışlı bunlarla ilk ayları doya doya geçirir inşallah.
yanlız ben lohusa pijama takımına bayıldım. yandan açılıyor sanırım... ne kadar kullanışlı olacak...
güle güle kullanın...
Sen de çok tatlısın canım, takımın da süpermiş. Bence de alma artık, yeter bu kadar:)
Kizlar merhaba eminonundeki su meshur havuzlu hana gittim nakit alinca gercekten cok uyguna geliyor yari yariya fark etti hatta mothercarede sordugum kuvet takimi yuz elli liraydi ben yirmi tl ye aldim aldiklarimin hepsinin fotosunu cektim bakalim begenecekmisiniz pasamin kiyafetleriniEki Görüntüle 300693 Eki Görüntüle 300692 Eki Görüntüle 300691 Eki Görüntüle 300690 Eki Görüntüle 300689 Eki Görüntüle 300688 Eki Görüntüle 300687 Eki Görüntüle 300686 Eki Görüntüle 300685 Eki Görüntüle 300693 Eki Görüntüle 300692 Eki Görüntüle 300691 Eki Görüntüle 300690 Eki Görüntüle 300689 Eki Görüntüle 300688 Eki Görüntüle 300687 Eki Görüntüle 300686 Eki Görüntüle 300685
masallah cok guzeller gule gule gıysın bebısın bende ıns ctesi gidicem su meshur havuzluhana
kızlar e-bebekte aldıklarım bana uygun geldi. oturduğum yerde bunları bulamayacağım için aldım... çok dolaşmakta yoruyor insanı. biraz eksikleri aldık. daha eksik o kadar çok şey varki...
Eki Görüntüle 300609 150 ml lik biberon bana şimdilik yetermi bilmiyorum ama yeni çıkan bir ürünmüş memenin altında esneklik var bebek emerken hava yutmasını engelliyormuş...
Eki Görüntüle 300610 emzirk 2 çeşit aldım tekli olan damaklıymış. diğeri anne memesi gibi yumuşak uçluymuş. bebekler farklı farklı severmiş. bu aldıklarım 0-3 aylık...
Eki Görüntüle 300611 ateş ölçme aleti kulaktan ölçmeliler pahalı geldi. şimdilik koltu altı için olanını aldım fiyatı 17 tl.
Eki Görüntüle 300612 bu ürün kampanyadaydı ikiside şampuan sanırım küçük boy hediye geldi. fiyatı14 tl
Eki Görüntüle 300613 fiyatı 4 tl. kraft markası
Kizlar merhaba eminonundeki su meshur havuzlu hana gittim nakit alinca gercekten cok uyguna geliyor yari yariya fark etti hatta mothercarede sordugum kuvet takimi yuz elli liraydi ben yirmi tl ye aldim aldiklarimin hepsinin fotosunu cektim bakalim begenecekmisiniz pasamin kiyafetleriniEki Görüntüle 300693 Eki Görüntüle 300692 Eki Görüntüle 300691 Eki Görüntüle 300690 Eki Görüntüle 300689 Eki Görüntüle 300688 Eki Görüntüle 300687 Eki Görüntüle 300686 Eki Görüntüle 300685 Eki Görüntüle 300693 Eki Görüntüle 300692 Eki Görüntüle 300691 Eki Görüntüle 300690 Eki Görüntüle 300689 Eki Görüntüle 300688 Eki Görüntüle 300687 Eki Görüntüle 300686 Eki Görüntüle 300685
DERin83 aldıklarına bayıldım harika şeyler almışsın yaa
sevgili derin sağlıklı güzel günlerde giysin meleğinn hayırlı uğurlu olsunn
herşeyin cok güzel olmuş senin pozunda güzel olmuş ehuehue bebeiş hayırlı günlerde kullansın inşallah.
kızlarr beğendiğinize çok sevindim çok teşekkür ederim, daha iyileri sizin olsunmasallah cok guzeller gule gule gıysın bebısın bende ıns ctesi gidicem su meshur havuzluhana
derin83 aldıkların çok tatlı gülegüle giysin paşa oğlun inşallah filli tuluma bayıldım cnm ya onu damı havuzlu handan aldın hangi mağazadan?
evet canım filli tulumda havuzlu handan. en alt katındaki bebe çeyiz sarayından aldım
Aldıkların çok güzel.Hemen hemen aynı şeyleri almışız.
Allah güle güle kullanmayı nasip etsin...
Aldıklarının hepsi birbirinden güzel canım çok beğendim,hayırlı olsun
çokk teşekkür ederim kızlar, beğendiğinize sevindim. daha iyileri sizlerin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?