2012 Mart Bebişlerinin Mini Mini Cicileri

Eklentiler

• $20111203_154243.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 38
  • $20111203_154700.webp
    29,6 KB · Görüntüleme: 37
  • $20111203_160435.webp
    32,8 KB · Görüntüleme: 42
  • $20111203_160442.webp
    37 KB · Görüntüleme: 48
  • $20111203_160454.webp
    33,4 KB · Görüntüleme: 51
  • $20111203_160504.webp
    32,9 KB · Görüntüleme: 40
  • $20111203_160531.webp
    39,1 KB · Görüntüleme: 47
  • $20111203_160538.webp
    31,8 KB · Görüntüleme: 36
  • $20111203_160545.webp
    33,9 KB · Görüntüleme: 43
Son düzenleme:
amaaaaa şimdi üzüldüm pazar günü kapalımı oluyor bizde eşimle pazar günü gidecektik.hafta içimi açık oluyor acaba hangi günler

canım biz geçen hafta pazar günü gittik koskoca kapı kapalıydı vala saat 3 fln di yani öğlen gittik. hafta içi ve cumartesi açıkmış bak. boşuna yorulma canım pazar gidipte...

Son düzenleme:

canım harikasın...
fazlasıyla herşeyden almışsın bence bebişe kıyafet başka alma artık... hepside harika ve kullanışlı bunlarla ilk ayları doya doya geçirir inşallah.
yanlız ben lohusa pijama takımına bayıldım. yandan açılıyor sanırım... ne kadar kullanışlı olacak...
güle güle kullanın...

Cok tesekkur ederim tek basina gitmemeni tavsiye ederim hem tasiyamazsin hem o kadar cesit icinde kararsiz kalirsin. Ama mutlaka ugramanizi tavsiye ederim kizlar

amaaaaa şimdi üzüldüm pazar günü kapalımı oluyor bizde eşimle pazar günü gidecektik.hafta içimi açık oluyor acaba hangi günler

Güle güle kullan canım hepsi çok güzel:)

Kizlar cok tesekkur ederim bebise bu kiyafetler yeterde artar bile daha birsey almayacagim evet pazar gunleri kapali oluyor lohusa takimina bende bayildim yetmis liraya aldim ustelik harika kaliteli sabahligida var yanlardan aciliyor bebisi emzirebilmek icin bir dahaki ayda arabasini yatagini pusetini alacagim sonra geriye ivir zivirlar kaliyor

Sen de çok tatlısın canım, takımın da süpermiş. Bence de alma artık, yeter bu kadar:)

sevgili derin sağlıklı güzel günlerde giysin meleğinn hayırlı uğurlu olsunn

herşeyin cok güzel olmuş senin pozunda güzel olmuş ehuehue bebeiş hayırlı günlerde kullansın inşallah.

masallah cok guzeller gule gule gıysın bebısın bende ıns ctesi gidicem su meshur havuzluhana

derin83 aldıkların çok tatlı gülegüle giysin paşa oğlun inşallah filli tuluma bayıldım cnm ya onu damı havuzlu handan aldın hangi mağazadan?
benim oğlumun banyosu şundan bebeğin yattığı alt değiştirme yeri banyo yapıcağı zaman kalkıyor altında küveti var birde gideri var çok kullanışlı bişey jokerden almıştık kızıma almıştık o tepe tepe kullandı şimdi inşallah oğlum kullanıcak bir de lohusayken pijama sevmiyorum o yüzden gecelik takımı alıcam sanırım dagiden yada ebru maternity den hepsi bitince bizler de ekleriz kısmetseee

Son düzenleme:

Canım aldıkların hatırlı olsun,ben bunların hiçbirini almadım henüz....

Canım hepsi de çok güzel güle güle kullansın miniğinDedikleri kadar varmış demekki fırsat olsa da biz de gitsek.

DERin83 aldıklarına bayıldım harika şeyler almışsın yaa

sevgili derin sağlıklı güzel günlerde giysin meleğinn hayırlı uğurlu olsunn

herşeyin cok güzel olmuş senin pozunda güzel olmuş ehuehue bebeiş hayırlı günlerde kullansın inşallah.

masallah cok guzeller gule gule gıysın bebısın bende ıns ctesi gidicem su meshur havuzluhana
kızlarr beğendiğinize çok sevindim çok teşekkür ederim, daha iyileri sizin olsun

derin83 aldıkların çok güzel iyi günlerde kullanın . biz de dün eşimle çıktık alışverişe hello baby e gittik. 4 saatimiz orada geçmiş. park yatağıyla 6-7 kıyafet aldık. bazı şeylerde çok kararsız kaldık. haftaya tekrar gideceğiz. güzel indirimleri ve hediye çekleri var. fırsatlar çok güzel organik bodyler 7 tl ye düşmüş. arabalar çok çeşit henüz erken olduğunu düşüünp vazgeçtik. eve gelir gelmez yatağını denem amaçlı kurduk. çook güzel bir duyguu :)) Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi. şeker yükleme sonuucum da normal çıkmış ama demir oranında düşmeler başlamış artık. günde 2 ye çıkardık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…