2012 Mart Bebişlerinin Mini Mini Cicileri

ohhh ohh maşallah koca göbüşünü sevsinler
sağlıklı güzel günlerde giy
Tşk ederim Ronya'cım:)
Kırmızı sabahlığa bayıldım cnm güle güle giy nerden sipariş vermiştin bunları bende bakayım :)
Tşk ederim Azeri'cim pijama takımını id.com.tr den ,sabahlığın markası tuğse,kendi sitesinde de var ama 20 lira daha pahalı ben de şu sitede daha uygununu buldum cokmarka.com
Güle güle kullan canım,kırmızı sabahlık harika:)))

Tşk ederim özgecim

Arkadaşlar bende internetten relaxmode sitesinden sipaiş verdim çok güzel modeller var bana fiyat olarak daha uygun geldi siparişler gelince resimlerini ekleri inşallah güzel çıkar.

canım gule gule kullan cok guzelmıs :))

bende relaxmodeden verdım beklıyorum bakalım fıyat olarakta dıgerlerıne gore cok uygun secenek bol

merhaba teyzeleri... bunlar ikinci yavruma şimdilik aldıklarımız ve ördüklerim..
elimde battaniye var ördüğüm, onuda bitirince eklerim inşallah.

Bunlarda kızıma ablasından kalanlar:)

hepsi yıkanıp ütülenmeyi bekliyor..
ilk ay için hiç bişey almıycam.. gelen hediyelere göre yazlık veya sonraki kış için bişeyler alırız.
şimdi eksiğimiz bebek bezi

Son düzenleme:

Canım hepsi de çok güzel ablası olduğu için de çok şanslı benceGüzel günlerde kullansın.Ben de çok bişey almadım bikaç kıyafet daha lazım gerisini bebişle birlikte de alırız.Zaten şimdi yazlık yok 3-6ay yazlık lazım.Hediyelere göre bakıcam bende.Gerçi bize çok gelmez gibi geliyor ya bakalım....

güzel günlerde kullansın cnm örgülerde 10 numero....

güzel günlerde kullansın cnm örgülerde 10 numero....

çok teşekkür ederiz Işıl teyzesi:)

örgülerde elimden geldiği kadar işte..

bundan sonra birde gardıroplarrını yerleştirince eklerim inşallah.

sonrada gelsin kuzucuklarımız hayırlısıyla

güle güle kullansın süperler

Ah ben yerim o cicileri ne kadar güzel hepsi güle güle kullansın kuzucuk,ikinci resimdeki mor tulumu çok beğendi Güneş Teyzesi Örgü konusuna gelince maximum beceriksiz bir annesi olcak bizim kuzunun artık anneannesinin ördükleriyle idare edicek napalım,senin ördüklerin çok şeker canım

güle güle kullansın süperler
teşekkür ederiz sütlüçöreğim:)

teşekkür ederiz Güneş teyzesi:) amann el işinde beceriksiz olursun ama sende başka konularda çok beceriklisindir tatlım.
Ankara da olsaydın yapardım bişeyler senin minişine de.

Ahh pollycim düşünmen yeter kuzum teşekkür ederimCimcimeler de annesine çeker inşallah ,benim annem de sen gibi herbişiyi çok iyi yapar pek marifetlidir, ben çekmemişim ona hiç

polyycim bebeğin iyi günlerde kullansın inşallah sağlıkla sıhhatle

ellerine sağlık hepsi çok güzel, örmüş olduğun sarı elbisenin aynısını annem bana örmüş, resmim bile var :)

ohh ohhh maşallahhh canım hepsi çok güzellerrrrr ablasındanda kalmış olsalar henüz yepyeniii güle güle iyi günlerde giyinsin bebişin canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…