2012 Mart Bebişlerinin Mini Mini Cicileri

Derin83 canım hepside birbirinden güzel.... Rabbim evladını hayırla, sağlıcakla kucağına almayı ve bu aldıklarını güle güle kullanmayı nasip etsin

Benimde dün şiparişlerim geldi İşte oğluşumun cicişleri

İkili zıbını

Organik beşli hastane çıkışı

Gerçekten çok güzel duygular, Rabbim isteyen herkese nasip etsin, Maddi durumu iyi olmayıpta herşeyi gönlünce yapamayan anne adaylarımızada bize verdiğinin bin katını versin....

Canım aldıkların hatırlı olsun,ben bunların hiçbirini almadım henüz....

canım teşekkür ederiz...
alırsın canım aramızda bak hafta farkı var. halledersiniz yakında. bizde sizin cicilere bakarız...

canım hayırlı olsun. gerekli şeyleri almışsın. hastane çıkışınızında organik olması güzel. bende aldım 30 tl ye mağazada indirimdeydi. bizimkinin parçaları sanki daha fazlaydı sanırım ekstradan önlüğüde vardı birde içliği...

Çok şeker hepsi maşallah güle güle kullansın bebişin masivacım

Canım çok güzeller,sağlıklı günlerde kullanın miniğin

Tşk ederim canım,Hastane çıkışı beşli bizim ve 18 tlye aldık..

Çok şeker hepsi maşallah güle güle kullansın bebişin masivacım
Amiiin canım, Rabbm hepimize güle güle kullanmayı nasip etsin

Canım çok güzeller,sağlıklı günlerde kullanın miniğin
Amiiin inşaAllah canım Rabbim hepimize hayırlısı le kullanmayı nasip etsin

kızlar chicco polly mama sandalyesi ve anakucağı olan ürünü yakından gören veya alan var mı??

canım ya ben bu ürünü araştırıp sana bilgi vercektim dimi :)) araştırdım ben onu fakat anakucağı olan kısmı çok dümdüz yatmıyor yeni doğan bi bebek için çok uygun değil sanki. 4. aydan itibaren kullanılabilir diye düşünüyorum. eğer gerçekten 0+ yaştan itibaren kullanılmayacaksa o kadar para verip almaya değmez sanki... onun yerine kraft dondy daha kullanışlı. ama oda baya bi ağır biryerden biyere götürmesi problem olcak. o yüzden ben bebeğime beşik aldım yatak odasına. ilerde 6. ayında mama sandalyesine ihtiyaç olursa uygun bişey alırım die düşündüm sen ne yaptın?

cnm hepsi cok güzel hayırlı günlerde kullansın kuzucuk...

Masivacım allah neşeyle giydirmeyi nasip etsin hepsiçok tatlı ,olmayanlara da versin inşallahh aminnn

sağlıklı güzel günlerde giysin meleğinnn

almicam almicam diyorum dün yine dayanamadım bi sürü ciciş aldım, almicam diyorum çünkü bizim aile arkadasdlar cok kalabalık bir tır hediye gelecek kesin:) ee onları değiştirir değiştirir kullanırım diyodum ama bunlarıda görünce içim eridiii..

bestes hepsi çok şeker insan dayanamıyor maalesef ben artık tanıdıklara diyorum bizim kuzunun kıyafetleri maximumda almayın diyorum

sağlıklı günlerde giysinn kuzucuklarınız maşallahhh

Çok güzel hepsi kızlar, güle güle kullansın bebişler:)

Biz de bugün bebişimizin beşiği ile arabasını aldık. Saraçhaneye gittik, İstanbulda olanlar oraya gitsin mutlaka, fiyatları baya iyi. Park yatak alacaktık, sepet tarzı beşikleri görünce dayanamadık onlardan aldık, karyolası gelene kadar onda yatsın bebiş. Arabasını da kraft aldık, arabayı seçmek zor oldu ama memnun kaldık. Yalnız oraya giderseniz pazarlıksız çıkmayın, aynı mağazadaki iki tezgahtar bile farklı fiyat veriyor, adam kandırıyorlar resmen. Dükkanların hepsine sormadan almayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…