ben cuma günü yurtdışına gittim eşimin işi dolayısıyla şunları aldım türkiyedeki fiyatın yarısına satılıyordu eve gelince iyice inceledim çok beğendim sizede tavsiye ederim eğer hala almamış varsa aranızda biberon seti çok tatlı...
Eki Görüntüle 305285
beşiği de bu beşiğin mavi beyazlısı yani hemen hemen aynı, karyolasını daha sonra mobilyalara uygun kırık beyaz olarak alıcaz.
Eki Görüntüle 305285
beşiği de bu beşiğin mavi beyazlısı yani hemen hemen aynı, karyolasını daha sonra mobilyalara uygun kırık beyaz olarak alıcaz.
Eki Görüntüle 305863 Eki Görüntüle 305862 Eki Görüntüle 305861
güneş teyzemize teşekkürler bu oyun halısının sonuncusuna ytiştik
ben cuma günü yurtdışına gittim eşimin işi dolayısıyla şunları aldım türkiyedeki fiyatın yarısına satılıyordu eve gelince iyice inceledim çok beğendim sizede tavsiye ederim eğer hala almamış varsa aranızda biberon seti çok tatlı...
canım güle güle kullansın bebişin avent çok övüyorlar. ben emziklerini bu marka aldım.
Lachesis canım güle güle kullansın bebişin eşyaları. beşiğin aynısı bizde aldık... ama ben içindeki yatağı beğenmedim. bebek onda yatamaz. çok yumuşak. bi tanıdıkta o boyutlarda hazır yatak varmış. ona bakacağım. olmazsa en kötü ihtimal bir yorgan sereceğim altına yatak görevi yapsın diye... sende fark ettinmi yatağın yumuşaklığını onun üstündemi yatıracaksın bebişi...
lachesis bebişin güzel uykular uyusun güzel beşiğinde,çok beğendim bende bu tarz bişey istiyorum bu beşikelrin fiyatı nedir acaba.odasına yatak alıcam ama bu beşikleri görünce yanımda yatsın istiedim bir süre.
Derin83 canım hepside birbirinden güzel.... Rabbim evladını hayırla, sağlıcakla kucağına almayı ve bu aldıklarını güle güle kullanmayı nasip etsin
Benimde dün şiparişlerim geldiİşte oğluşumun cicişleri
Eki Görüntüle 301942
Eki Görüntüle 301943
Eki Görüntüle 301944
Eki Görüntüle 301945 İkili zıbını
Eki Görüntüle 301946 Organik beşli hastane çıkışı
Gerçekten çok güzel duygular, Rabbim isteyen herkese nasip etsin, Maddi durumu iyi olmayıpta herşeyi gönlünce yapamayan anne adaylarımızada bize verdiğinin bin katını versin....
almicam almicam diyorum dün yine dayanamadım bi sürü ciciş aldım, almicam diyorum çünkü bizim aile arkadasdlar cok kalabalık bir tır hediye gelecek kesin:) ee onları değiştirir değiştirir kullanırım diyodum ama bunlarıda görünce içim eridiii..Eki Görüntüle 304035
Eki Görüntüle 304275 Eki Görüntüle 304276 Eki Görüntüle 304277 Eki Görüntüle 304278 Eki Görüntüle 304279 Eki Görüntüle 304280 Eki Görüntüle 304281 Eki Görüntüle 304282 Eki Görüntüle 304283 Eki Görüntüle 304284 Eki Görüntüle 304285 Eki Görüntüle 304286 Eki Görüntüle 304287 Eki Görüntüle 304288
bunlarda oğluşumun en son aldığım cicileri
Eki Görüntüle 305276
bebişimizin halısı, pcden çektim daha gelmedi.
Eki Görüntüle 305278
bu da arabası ve ana kucağı.
Eki Görüntüle 305285
kızlar aldıklarınızın hepsi çok güzel, ne güzel ne tatlı bir telaş alışveriş olayı mükemmel zaten, ben kendime alışveriş yapmayı o kadar severdim aylardır hep bebeğime bakıyorum alışverişe çıkınca allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi
Hepiniz çok sağolun kızlar:) Bugün inekli halımız geldi bayıldım resmen:)
Sağol canım.Ben de düşündüm ama yumuşak daha iyi olur diyorlar, içinde gömülmediği sürece, bana içinde gömülcek gibi de gelmedi, aslında ortopedik yatak olsa da çok iyi olur ama oval bu beşikler, ortopedik yatak nasıl, nereden bulucaz ki. Bulursan bana da haber edersin olur mu? Yorgan fikrini de ben de kendi yorganını yatak gibi alta sererim, üstüne ayrı yorgan alırım diye düşündüm. Kafam karıştı şimdi, anneme sorayım olmadı yorgancıda bişeyler yaptırılabilir, ama bundan farklı olmaz sankii.
Biz pazarlıkla peşin 175e aldık saraçhaneden canım, değişiyor, bu tekerlekli, tekerleksizler daha uygun, tekerleğe ihtiyacın yoksa aklında bulunsun.
Güle güle kullan canım, oyun halılarına bayılıyorum:)
güle güle kullansın cnm bebişin inş arabayı sarachaneden ne kadara aldınız bızde ctesi gideceğiz oraya fiyat konusunda bı fıkrım olsun
canım teşekkür ederim hiç bilgim yoktu bu konularda.ii oldu
arkadaşlar lohusa shop verdiğim siparişler geldi
çok beğendimm kalitesi falan güzel görünüyor
Eki Görüntüle 306461 Eki Görüntüle 306462
arkadaşlar lohusa shop verdiğim siparişler geldi
çok beğendimm kalitesi falan güzel görünüyor
Eki Görüntüle 306461 Eki Görüntüle 306462
Pembiş sabahlık henüz gelmedi,kırmızı sabahlık için de pijama takımı almam gerekiyor.Bugün ulaşan pembiş lohusa pijamam ve kırmısı sabahlığım
Pembiş sabahlık henüz gelmedi,kırmızı sabahlık için de pijama takımı almam gerekiyor.Bugün ulaşan pembiş lohusa pijamam ve kırmısı sabahlığım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?