2012 Mart Bebişlerinin Mini Mini Cicileri

canım güle güle kullansın bebişin avent çok övüyorlar. ben emziklerini bu marka aldım.

Lachesis canım güle güle kullansın bebişin eşyaları. beşiğin aynısı bizde aldık... ama ben içindeki yatağı beğenmedim. bebek onda yatamaz. çok yumuşak. bi tanıdıkta o boyutlarda hazır yatak varmış. ona bakacağım. olmazsa en kötü ihtimal bir yorgan sereceğim altına yatak görevi yapsın diye... sende fark ettinmi yatağın yumuşaklığını onun üstündemi yatıracaksın bebişi...

Eki Görüntüle 305285

beşiği de bu beşiğin mavi beyazlısı yani hemen hemen aynı, karyolasını daha sonra mobilyalara uygun kırık beyaz olarak alıcaz.

cnm hepsi cok güzel bende senin aldığın arabadan istiyorum ama ben sadece arabasını istiyorum ben anakucağını aldım nede olsa en fazla 3 4 ay kullanılıcak diye uygun bişey aldım ama arabası güzel olsun istiyorum...
bıdık güzel günlerde kullansın cnm

Eki Görüntüle 305285

beşiği de bu beşiğin mavi beyazlısı yani hemen hemen aynı, karyolasını daha sonra mobilyalara uygun kırık beyaz olarak alıcaz.

lachesis bebişin güzel uykular uyusun güzel beşiğinde,çok beğendim bende bu tarz bişey istiyorum bu beşikelrin fiyatı nedir acaba.odasına yatak alıcam ama bu beşikleri görünce yanımda yatsın istiedim bir süre.

Ben karar veremedim set alıp almamaya en başından beri de bakıyorum,mamaya ihtiyacı olmazsa boşuna set almış olurum diye almadım.2 tane biberon 2 tane emzik aldım şimdilik.Ama alcak olsam ben de bu setten alacaktım güle güle kullansın kuzun

kızlarr cicilerin hepsi çok güzellerrr Allahım iyi günlerde giydirmek nasip etsin inş. hepimizee

Hepiniz çok sağolun kızlar:) Bugün inekli halımız geldi bayıldım resmen:)

Sağol canım.Ben de düşündüm ama yumuşak daha iyi olur diyorlar, içinde gömülmediği sürece, bana içinde gömülcek gibi de gelmedi, aslında ortopedik yatak olsa da çok iyi olur ama oval bu beşikler, ortopedik yatak nasıl, nereden bulucaz ki. Bulursan bana da haber edersin olur mu? Yorgan fikrini de ben de kendi yorganını yatak gibi alta sererim, üstüne ayrı yorgan alırım diye düşündüm. Kafam karıştı şimdi, anneme sorayım olmadı yorgancıda bişeyler yaptırılabilir, ama bundan farklı olmaz sankii.

Biz pazarlıkla peşin 175e aldık saraçhaneden canım, değişiyor, bu tekerlekli, tekerleksizler daha uygun, tekerleğe ihtiyacın yoksa aklında bulunsun.

Eki Görüntüle 305863 Eki Görüntüle 305862 Eki Görüntüle 305861

güneş teyzemize teşekkürler bu oyun halısının sonuncusuna ytiştik

Güle güle kullan canım, oyun halılarına bayılıyorum:)

Eki Görüntüle 305276

bebişimizin halısı, pcden çektim daha gelmedi.

Eki Görüntüle 305278

bu da arabası ve ana kucağı.

Eki Görüntüle 305285

Eki Görüntüle 305863 Eki Görüntüle 305862 Eki Görüntüle 305861

güneş teyzemize teşekkürler bu oyun halısının sonuncusuna ytiştik

kızlar aldıklarınızın hepsi çok güzel, ne güzel ne tatlı bir telaş alışveriş olayı mükemmel zaten, ben kendime alışveriş yapmayı o kadar severdim aylardır hep bebeğime bakıyorum alışverişe çıkınca allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi

hakikaten öyle, bende Ankaraya geldiğimde kızılaya filan çıkınca mağazaların direkt bebek reyonlarına dalıyorum, hiç aklıma bile gelmiyor bayan reyonuna bakmak.. bu arada duan için amiiiin diyorum

canım teşekkür ederim hiç bilgim yoktu bu konularda.ii oldu

arkadaşlar lohusa shop verdiğim siparişler geldi
çok beğendimm kalitesi falan güzel görünüyor

güle güle kullansın cnm bebişin inş arabayı sarachaneden ne kadara aldınız bızde ctesi gideceğiz oraya fiyat konusunda bı fıkrım olsun

Anakucağı ve arabasını taksitle 550ye aldık canım, ben baya araştırmıştım en uygunu orda. Bir sürü marka var tabi, daha uygunlar daha pahalılar, çok çeşit var, bu pazarlıklı fiyatı yalnız orda herkes farklı fiyat veriyor, alacağın şeyi bütün dükkanlara sormadan alma. Mesela ayhan bebekde bize iki tezgahtar da aynı ürün için farklı fiyat verdi. Başka müşteriye farklı fiyata satarken bana pahalı geldi dışarı çıktım, dışarı çıkıp bana size şöyle olur falan dediler, öyle ilginç biryer işte orası:) Beşiğini falan da aynı yerden alırsan daha ucuz olur belki ama biz aynı yerden beğenemedik ikisini de ayrı aldık.

canım teşekkür ederim hiç bilgim yoktu bu konularda.ii oldu

rica ederim canım.

arkadaşlar lohusa shop verdiğim siparişler geldi
çok beğendimm kalitesi falan güzel görünüyor
Eki Görüntüle 306461 Eki Görüntüle 306462

Ay çok güzelllermiş canım, güle güle kullan:)

Pembiş sabahlık henüz gelmedi,kırmızı sabahlık için de pijama takımı almam gerekiyor.Bugün ulaşan pembiş lohusa pijamam ve kırmısı sabahlığım

Eklentiler

• $141220113961.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 51
  • $z-pelun-hamile-pijama-takim-385.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 55
  • $731605.webp
    12 KB · Görüntüleme: 44
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…