• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Bebişlerinin Mini Mini Cicileri

benim eşimde koyu fenerli amerdacım. burdaki feneriuma girip bu bebiş kıyafetlerini görüp oğlum olursa bunlardan alcam diyo. ramazan girdiğinden beridirde avmye gitmiyoruz. sanırım gidersek sizinkilerden bizede alacak gibi görünüyor :DD güle güle sağlıkla giysin minik bebişin :71:

:40::40:valla biz ailecek koyu fenerliyiz canım :)) bende ne olursa olsun hiç bir maçını kaçırmam hatta yılda en az 5-6 kez kadıköye maçlarada gideriz taaa izmirden :))) ama sanırım artık uzun bi süre gidemicem.Bizim pıtırcığın kız-erkek farketmez hastane çıkışları bunlar bi set daha alıcam...Ayrıca mağazaya gitme canım benim eşim mağazadan almış ama internet sitesinde daha hesaplı ve daha çok çeşit var ben daha önce çok alışveriş yaptım siteden herhangi bir sorun yaşamazsın :54::54::54:

ohoooooo bu kadar bi bebegin masrafli olucani bilseydim yapmazdim bile:-)

ayyy yerim ya hehehe cocuguma canim feda:-)

arkadaslar hersey cok guzelde aramizda maddi durumu iyi olmiyan arkadaslar olabilir!
aralarinda ztn cok gereksizlerde var misal mama isiticisi,
cok guzel konu fakat alamayanlar icin biraz uzucu sanki!
allah olmiyanlara daha cok versin:-)

evet canım haklısın ama kimine göre gereksiz olan kimine göre mutlaka olması gereken oluyo ...misal sana göre mama ısıtıcısı gereksiz ama bana göre çok gerekli çünkü ben çalışan bi anne olucam dolayısıyla süt sağılıp muhafaza edilecek ve ısıtmak içinde ısıtıcı kullanılacak..Kuzenimde gereksiz deyip almamıştı sıcak suyun içinde bekletir biberonu öyle verir annem diyordu ama olmadı gidip aldı mecburen doğumdan sonra..

Amerdacım çok beğendim ve heveslendim cicileri görünce eşinin gidip alması da ayrıca güzel... ama kız olursa da giyebilir mi ki onları?

Amerdacım çok beğendim ve heveslendim cicileri görünce eşinin gidip alması da ayrıca güzel... ama kız olursa da giyebilir mi ki onları?

Teşekkürler canım :54:
Evet canım kız erkek farketmez giyebilir yani bizim için öyle :66: eee biz bayanlarda maça giderken yada maç izlerken tuttumuz takımın formasını giyebiliyoruz değilmi bana göre aynı şey :66::66::66:

kızlar benim 10lu setimin içinden saçma bir bez parçası çıktı, iç zıbınmış sözde. incecik gömlek gibi bişey. ne işe yarar bu iç çamaşırı gibi bişeymi yani? ben evirip çevirip bişeye benzetemedimde

Amerda cicileriniz hayırlı olsun. Bizde ailecek koyu Trabzonsporluyuz. Nede olsa eşim Trabzonlu. Bizimde babamız netten TSClup e girip bakıyor zıbınlara ama henüz sipariş vermedik:)

Biz kızımda cinsiyetini öğrendik öyle almaya başladık. Bende çok erteleyenlerden değilim. Bir ayımız var cinsiyetini öğrenmeye sonra yine başlarım. Açıkçası bende erkek olursa illede mavi olacak diyenlerden değilim ama kızımın ilk doğduğunda giydiği pembe hastane çıkışını saklıyorum, oğlum olursa oğlumunkini de mavi alıp onu da saklayacağım....

esperanzaa o takımların hepsinde oluyor. Açıkçası bizim burda göbeği düşene kadar onu giydirirler. Üzerine kıyafetini....

topic çok güzel olmuş.yazılanları okudum da içimi garip bir heyecan kapladı:1:inşallah güzel paylaşımlarda bulunuruz burada da.ben daha birşey almadım.ama cinsiyeti öğrendikten sonra karınca gibi eve birşeyler taşımaya başlarım

kızlar benim 10lu setimin içinden saçma bir bez parçası çıktı, iç zıbınmış sözde. incecik gömlek gibi bişey. ne işe yarar bu iç çamaşırı gibi bişeymi yani? ben evirip çevirip bişeye benzetemedimde

canım o çok kullanışlı birşey iç çamaşırı gibi zıbının altına giydiriyorsun ilk günlerde çıtçıtlı atletten daha kullnışlı göbeğini acıtmıyor hiç sıkmıyor

canım o çok kullanışlı birşey iç çamaşırı gibi zıbının altına giydiriyorsun ilk günlerde çıtçıtlı atletten daha kullnışlı göbeğini acıtmıyor hiç sıkmıyor

teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için kızlar. ben ilk hamişliğim olduğu için hiçbişey bilmiorum ailem de uzakta, yaşadığım şehirde kimsem yok. sizlere sorarım artık yine takıldıım bişey olursa:16:

ayyçok güzel yaaa....bende istyorum bebişime mini mini ciciler almayı....
rabbim isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguları inşallah...

:)) canım onu ilk günlerde giydiriyorsun bebişe. kızıma hastanede giydirmişlerdi hatta:) göbek bağına zarar vermemesi için ayarlanmış.

Biz de 9+4 olduk daha hiç birşey almadık minişimize ama görünce acaip heves ediyorum sağsalim gelsinde inş. bebişimm tek isteğim o :49:

ay maaşallah amerdacım güle güle giydir..burda cicileri paylaşmaktan çok lak lak yapmışsınız biraz da resim görelimmm

ben de ekleyeyim barii o kadar konuştuktan sonra..

fanatik bebişler geliyoooooooo ay ben fenerliyim eşim koyu bjk ne olacak bakalım halimiz :27:biz daha hiç bişey almadık alışverişe gitsem alıcamda o gücü bulamıyorum kendimde:84:

Oğlumdan çok fazla kıyafet var battaniyeleri hiç kullanılmamış gibi erkek olursa çok fazla bişey almıycam ama kız olursa pembelere dayanıcam sanırım o yüzden cinsiyeti bekliyorum :D

Bende hastanede bana lazım olanları yazayım çanta konusunda fikir olur.2 gün kalmıştım sezeryan oldum
1 pijamalı takım 1 gecelik kullandım
3-4 kilot
2 atlet
El yüz havlusu 1 tane
Kağıt havlu
Peçete
Nar koymuştum 1 tane ( bebek doğar doğmaz anneyi emmeden ağzına 1-2 damla damlattık gaz sancısı olmasın diye maşallah olmadıda)
Makyaj yapmadığımdan koymadım yapanlar koyabilir
Telefon şarjlarımız ve birde kamera almıştım
Son olarak da terlik bunları kullandım yeterli geldi

Ekim başıydı doğumum havalar sıcaktı şimdi soğuk olabilir o yüzden hırka ekliycem bu defa çantama

Bebek içinde
2 tulumlu takım kullandık (tulum eldiven ve şapka)
2 çıtçıtlı Badi
2 battaniye
15 adet bez
Ağız bezi
Yeni doğan ıslak mendil
Taşımak için ana kucağı

yanıma 3 er takım almıştım 1 de yedek olsun diye gerek olmadı.

Son düzenleme:
Bana 5 li setler hiç kullanışlı gelmedi aldıklarımıda kullanmamıştım en güzeli ayaklı tulum her yeri kapalı oluyor, şapka eve geldikten sonra hiç takmadık annem sıcağa alışmasın o kadar dedi :D

Tulum falan alırken 52-58 bedenden birkaç tane alın kullanım süresi kısa oluyor ama üzerlerine tam oluyor ayakları kolları sallanmıyor.Aklıma gelenler şimdilik bu kadar başka gelen olursa yazarım.

Back
X