2012 Mart Bebişlerinin Mini Mini Cicileri

kızlarrr benim avent pompamm geldi
süt olmayan göğsüme dayayasımm geldi
umarım arızası falan yoktur

ayyy canım bir sürü zımpırtı çıktı içinden
pek üşeniyorum çalıştırmaya
neyse bir ara çalıştırayımm belki bozuk falan çıkarsa

diğer zımbırtılara gerek yok canım, adaptörüne tak çalışır:) değiştirme süresi geçti falan demesinler 15 gün içinde mutlaka dene

diğer zımbırtılara gerek yok canım, adaptörüne tak çalışır:) değiştirme süresi geçti falan demesinler 15 gün içinde mutlaka dene

canımm prize takamadık ayrı bir aparat almak gerekirmiş
pille çalıştırdık herhangi bir sorun yok çalışıyor
umarım memnun kalırız

canımm prize takamadık ayrı bir aparat almak gerekirmiş
pille çalıştırdık herhangi bir sorun yok çalışıyor
umarım memnun kalırız

iyi bakalım hayırlı olsun o zaman canım. prize neden takılmadı, biz taktık, takmamamız mı lazımdı acaba:S

iyi bakalım hayırlı olsun o zaman canım. prize neden takılmadı, biz taktık, takmamamız mı lazımdı acaba:S

canım şimdi eşime sordum bizimki klasik elektirk prizlerindenmiş olmuyormuş
o aparatın takıldığı priz daha farklıymış :44:
neyse çalışsında önemli olanı o
inşallah aylar sonra iyiki aldık deriz memnun kalırız

İnşallah canım.

Denizcim bu yorumunu topiğe yaz bence, ordan daha çok yardımcı olan çıkar.
ikea dan mobilya alan vardı diye hatırlıyorum..

sende başlıyosun he yavaş yavaş..

haklısın canım bir de diğer tarafa yazayım,
ben de piyasa araştırmasıyla işe başladım ama ne çok şey varmış , hepimize kolay gele :))

ben daha hiçbişey almadım ilk bebeğimi kaybedince aralık sonu alıcam çok mu geç olur

canım bende senin gibiyim ilk bebişi kaybedince şimdiki bebişime iğne bile almadım 7 ay gelmek bilmedi anacım iyice şiştim ağırlaşamaya başladım bebişler dursun yeterki artık seneye alış verişe çıkacaz kısmetse

Cuma pazarından oğluşuma ciciler aldık. ekliyorum...

pijama takımlarımız ........................ alt pijama patikli ........................ önlük, şapka, eldiven, çorap
not: bunları aldık diye son resimde solda aşağıda gördüğünüz çorabı tezgahtar amca hediye etti... sağolsun...

Son düzenleme:

Canım çook tatlı bunlar güle güle kullansın oğluşun,mışıl mışıl uyusun bunların içinde

güle güle giysin yavrun canım iyi günlerde..fındıkzadedenmi aldın bunları .bende geçen hafta ordaydım mükemmel ciciler vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…