Cuma pazarından oğluşuma ciciler aldık. ekliyorum...
Eki Görüntüle 300091 Eki Görüntüle 300092 Eki Görüntüle 300093
pijama takımlarımız ........................ alt pijama patikli ........................ önlük, şapka, eldiven, çorap
not: bunları aldık diye son resimde solda aşağıda gördüğünüz çorabı tezgahtar amca hediye etti... sağolsun...
pijama takımlarımız ........................ alt pijama patikli ........................ önlük, şapka, eldiven, çorap
not: bunları aldık diye son resimde solda aşağıda gördüğünüz çorabı tezgahtar amca hediye etti... sağolsun...
kızlar e-bebekte aldıklarım bana uygun geldi. oturduğum yerde bunları bulamayacağım için aldım... çok dolaşmakta yoruyor insanı. biraz eksikleri aldık. daha eksik o kadar çok şey varki...
Eki Görüntüle 300609 150 ml lik biberon bana şimdilik yetermi bilmiyorum ama yeni çıkan bir ürünmüş memenin altında esneklik var bebek emerken hava yutmasını engelliyormuş...
Eki Görüntüle 300610 emzirk 2 çeşit aldım tekli olan damaklıymış. diğeri anne memesi gibi yumuşak uçluymuş. bebekler farklı farklı severmiş. bu aldıklarım 0-3 aylık...
Eki Görüntüle 300611 ateş ölçme aleti kulaktan ölçmeliler pahalı geldi. şimdilik koltu altı için olanını aldım fiyatı 17 tl.
Eki Görüntüle 300612 bu ürün kampanyadaydı ikiside şampuan sanırım küçük boy hediye geldi. fiyatı14 tl
Eki Görüntüle 300613 fiyatı 4 tl. kraft markası
hepsi çok güzel cnm güle güle kullandırmak nasip etsin allahım inşallah..
ben de bebedorun 150ml olan biberonunu almıştım bakkalda gördüm alayım dedim ama başka da alıcam
150lik ilk 6 ay yetiyor zaten ilk doğduğunda bir öğünde 30ml içiyor bebişler
kızlar e-bebekte aldıklarım bana uygun geldi. oturduğum yerde bunları bulamayacağım için aldım... çok dolaşmakta yoruyor insanı. biraz eksikleri aldık. daha eksik o kadar çok şey varki...
Eki Görüntüle 300609 150 ml lik biberon bana şimdilik yetermi bilmiyorum ama yeni çıkan bir ürünmüş memenin altında esneklik var bebek emerken hava yutmasını engelliyormuş...
Eki Görüntüle 300610 emzirk 2 çeşit aldım tekli olan damaklıymış. diğeri anne memesi gibi yumuşak uçluymuş. bebekler farklı farklı severmiş. bu aldıklarım 0-3 aylık...
Eki Görüntüle 300611 ateş ölçme aleti kulaktan ölçmeliler pahalı geldi. şimdilik koltu altı için olanını aldım fiyatı 17 tl.
Eki Görüntüle 300612 bu ürün kampanyadaydı ikiside şampuan sanırım küçük boy hediye geldi. fiyatı14 tl
Eki Görüntüle 300613 fiyatı 4 tl. kraft markası
güle güle kullan cnm. senin aldığın bebedorun olan emzikten ben de aldım ama sapı yok bişeyi yok tutması zor gibi biraz. bir tane daha alıcam ben de aventten.senin dediğin gibi bebişlerin seçimleri farklı oluyormuş. şuan ateş ölçer almadığımı farkettimtam bitti alışveriş derken yeni yeni eksiklerim çıkmaya başladı
aaa evet...bende bu emzikte bişey eksik diyordum içimden şimdi... hehe canım birde satan kız bana bir bilgi verdi bilmiyordum emzikler en fazla 2-2.5 ay kullanılırmış yani aşınırmış birde hijyen açısından. ve zaten ay ay değişiyormuş kıyafet gibi... bunlarla ilk ay idare ederiz... birde emcekleride meçhul. keyiflerine kaldık kuzuların... listene sayemde bir eksik daha geldi.
evet cnm sayendegeçenlerde de yine birisi demişti kim hatrlamıyorum, emzik kutusu. onu da almam gerekiyor bi ara.. ufak tefek şeyler unutulmuş hep arada:)
kızlar aldıklarınız çok güzel herbiri. bizde alıyoruz bişeyler. aldıklarımın resimlerini koymak istiyorum fakat pc biraz sorunlu. yenilenince güzel paylaşımlar yaparız inşallah oğluşumla :) bizim eksiklerimiz çok tabi. burdan gördükçe hatırlıyorum bende. güle güle kullansın bebişler
kızlar chicco polly mama sandalyesi ve anakucağı olan ürünü yakından gören veya alan var mı??
sağol canım... eksik hepimizde çok canım. işte uygun fiyat çıkınca kaçırmak istemiyor insan. birde böyle az az almak en iyisi. malum ekonomik sıkıntı. elimize geçtikçe alıyoruz. pc deki sorunu hallet sende ekle bakarız cicilerinize...
Kizlar merhaba eminonundeki su meshur havuzlu hana gittim nakit alinca gercekten cok uyguna geliyor yari yariya fark etti hatta mothercarede sordugum kuvet takimi yuz elli liraydi ben yirmi tl ye aldim aldiklarimin hepsinin fotosunu cektim bakalim begenecekmisiniz pasamin kiyafetleriniEki Görüntüle 300693 Eki Görüntüle 300692 Eki Görüntüle 300691 Eki Görüntüle 300690 Eki Görüntüle 300689 Eki Görüntüle 300688 Eki Görüntüle 300687 Eki Görüntüle 300686 Eki Görüntüle 300685 Eki Görüntüle 300693 Eki Görüntüle 300692 Eki Görüntüle 300691 Eki Görüntüle 300690 Eki Görüntüle 300689 Eki Görüntüle 300688 Eki Görüntüle 300687 Eki Görüntüle 300686 Eki Görüntüle 300685
Kizlar merhaba eminonundeki su meshur havuzlu hana gittim nakit alinca gercekten cok uyguna geliyor yari yariya fark etti hatta mothercarede sordugum kuvet takimi yuz elli liraydi ben yirmi tl ye aldim aldiklarimin hepsinin fotosunu cektim bakalim begenecekmisiniz pasamin kiyafetleriniEki Görüntüle 300693 Eki Görüntüle 300692 Eki Görüntüle 300691 Eki Görüntüle 300690 Eki Görüntüle 300689 Eki Görüntüle 300688 Eki Görüntüle 300687 Eki Görüntüle 300686 Eki Görüntüle 300685 Eki Görüntüle 300693 Eki Görüntüle 300692 Eki Görüntüle 300691 Eki Görüntüle 300690 Eki Görüntüle 300689 Eki Görüntüle 300688 Eki Görüntüle 300687 Eki Görüntüle 300686 Eki Görüntüle 300685
ayy canım ne güzel ciciler almışsınız. havuzlu han demek övüldüğü kadar varmış... şansımıza pazar günü gittik kapalıydı ama başka gün gitme şansım yok. eşim olmadanda gidemem o ara sokaklardan tek başıma gidemem biraz tırsağım kasvetli geliyor bana orası... güzel şeyler almışsınız... Güle güle kullansın bebişin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?