• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Bebişlerinin Mini Mini Cicileri

kızlar e-bebekte aldıklarım bana uygun geldi. oturduğum yerde bunları bulamayacağım için aldım... çok dolaşmakta yoruyor insanı. biraz eksikleri aldık. daha eksik o kadar çok şey varki...
$IMG_4482.webp 150 ml lik biberon bana şimdilik yetermi bilmiyorum ama yeni çıkan bir ürünmüş memenin altında esneklik var bebek emerken hava yutmasını engelliyormuş...
$IMG_4483.webp emzirk 2 çeşit aldım tekli olan damaklıymış. diğeri anne memesi gibi yumuşak uçluymuş. bebekler farklı farklı severmiş. bu aldıklarım 0-3 aylık...
$IMG_4484.webp ateş ölçme aleti kulaktan ölçmeliler pahalı geldi. şimdilik koltu altı için olanını aldım fiyatı 17 tl.
$IMG_4485.webp bu ürün kampanyadaydı ikiside şampuan sanırım küçük boy hediye geldi. fiyatı14 tl
$IMG_4486.webp fiyatı 4 tl. kraft markası

Son düzenleme:
kızlar e-bebekte aldıklarım bana uygun geldi. oturduğum yerde bunları bulamayacağım için aldım... çok dolaşmakta yoruyor insanı. biraz eksikleri aldık. daha eksik o kadar çok şey varki...
Eki Görüntüle 300609 150 ml lik biberon bana şimdilik yetermi bilmiyorum ama yeni çıkan bir ürünmüş memenin altında esneklik var bebek emerken hava yutmasını engelliyormuş...
Eki Görüntüle 300610 emzirk 2 çeşit aldım tekli olan damaklıymış. diğeri anne memesi gibi yumuşak uçluymuş. bebekler farklı farklı severmiş. bu aldıklarım 0-3 aylık...
Eki Görüntüle 300611 ateş ölçme aleti kulaktan ölçmeliler pahalı geldi. şimdilik koltu altı için olanını aldım fiyatı 17 tl.
Eki Görüntüle 300612 bu ürün kampanyadaydı ikiside şampuan sanırım küçük boy hediye geldi. fiyatı14 tl
Eki Görüntüle 300613 fiyatı 4 tl. kraft markası

hepsi çok güzel cnm güle güle kullandırmak nasip etsin allahım inşallah..

ben de bebedorun 150ml olan biberonunu almıştım bakkalda gördüm alayım dedim ama başka da alıcam
150lik ilk 6 ay yetiyor zaten ilk doğduğunda bir öğünde 30ml içiyor bebişler

hepsi çok güzel cnm güle güle kullandırmak nasip etsin allahım inşallah..

ben de bebedorun 150ml olan biberonunu almıştım bakkalda gördüm alayım dedim ama başka da alıcam
150lik ilk 6 ay yetiyor zaten ilk doğduğunda bir öğünde 30ml içiyor bebişler

teşekkürler canım. sonuçta biberonlar ilk aylarda sadece çay fln veriliyor. onun için 150 ml yeter.

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 300609 150 ml lik biberon bana şimdilik yetermi bilmiyorum ama yeni çıkan bir ürünmüş memenin altında esneklik var bebek emerken hava yutmasını engelliyormuş...
Eki Görüntüle 300610 emzirk 2 çeşit aldım tekli olan damaklıymış. diğeri anne memesi gibi yumuşak uçluymuş. bebekler farklı farklı severmiş. bu aldıklarım 0-3 aylık...
Eki Görüntüle 300611 ateş ölçme aleti kulaktan ölçmeliler pahalı geldi. şimdilik koltu altı için olanını aldım fiyatı 17 tl.
Eki Görüntüle 300612 bu ürün kampanyadaydı ikiside şampuan sanırım küçük boy hediye geldi. fiyatı14 tl
Eki Görüntüle 300613 fiyatı 4 tl. kraft markası

güle güle kullan cnm. senin aldığın bebedorun olan emzikten ben de aldım ama sapı yok bişeyi yok tutması zor gibi biraz. bir tane daha alıcam ben de aventten.senin dediğin gibi bebişlerin seçimleri farklı oluyormuş. şuan ateş ölçer almadığımı farkettim:52: tam bitti alışveriş derken yeni yeni eksiklerim çıkmaya başladı:1:

güle güle kullan cnm. senin aldığın bebedorun olan emzikten ben de aldım ama sapı yok bişeyi yok tutması zor gibi biraz. bir tane daha alıcam ben de aventten.senin dediğin gibi bebişlerin seçimleri farklı oluyormuş. şuan ateş ölçer almadığımı farkettim:52: tam bitti alışveriş derken yeni yeni eksiklerim çıkmaya başladı:1:

aaa evet...:1::1::1: bende bu emzikte bişey eksik diyordum içimden şimdi... hehe canım birde satan kız bana bir bilgi verdi bilmiyordum emzikler en fazla 2-2.5 ay kullanılırmış yani aşınırmış birde hijyen açısından. ve zaten ay ay değişiyormuş kıyafet gibi... bunlarla ilk ay idare ederiz... birde emcekleride meçhul. keyiflerine kaldık kuzuların... listene sayemde bir eksik daha geldi.:1:

aaa evet...:1::1::1: bende bu emzikte bişey eksik diyordum içimden şimdi... hehe canım birde satan kız bana bir bilgi verdi bilmiyordum emzikler en fazla 2-2.5 ay kullanılırmış yani aşınırmış birde hijyen açısından. ve zaten ay ay değişiyormuş kıyafet gibi... bunlarla ilk ay idare ederiz... birde emcekleride meçhul. keyiflerine kaldık kuzuların... listene sayemde bir eksik daha geldi.:1:

evet cnm sayende:1: geçenlerde de yine birisi demişti kim hatrlamıyorum, emzik kutusu. onu da almam gerekiyor bi ara.. ufak tefek şeyler unutulmuş hep arada:)

kızlar aldıklarınız çok güzel herbiri. bizde alıyoruz bişeyler. aldıklarımın resimlerini koymak istiyorum fakat pc biraz sorunlu. yenilenince güzel paylaşımlar yaparız inşallah oğluşumla :) bizim eksiklerimiz çok tabi. burdan gördükçe hatırlıyorum bende. güle güle kullansın bebişler :54:

evet cnm sayende:1: geçenlerde de yine birisi demişti kim hatrlamıyorum, emzik kutusu. onu da almam gerekiyor bi ara.. ufak tefek şeyler unutulmuş hep arada:)

evet canım onu biliyordum alırken kutusunun olmadığını fark ettim. ama avent 2li olandan ayrı ayrı kutuları var... bazı emzikler kutusuyla satılıyor. artık o uyarsa onun kini kullanırım. oda eksik kalsın amannn al al bitmiyor vallahi.

kızlar aldıklarınız çok güzel herbiri. bizde alıyoruz bişeyler. aldıklarımın resimlerini koymak istiyorum fakat pc biraz sorunlu. yenilenince güzel paylaşımlar yaparız inşallah oğluşumla :) bizim eksiklerimiz çok tabi. burdan gördükçe hatırlıyorum bende. güle güle kullansın bebişler :54:

sağol canım... eksik hepimizde çok canım. işte uygun fiyat çıkınca kaçırmak istemiyor insan. birde böyle az az almak en iyisi. malum ekonomik sıkıntı. elimize geçtikçe alıyoruz. pc deki sorunu hallet sende ekle bakarız cicilerinize...

kızlar chicco polly mama sandalyesi ve anakucağı olan ürünü yakından gören veya alan var mı??

kızlar chicco polly mama sandalyesi ve anakucağı olan ürünü yakından gören veya alan var mı??

ben almadım daha erken diye ama mama sandalyesinden benim görümcem almış kızına, kullanılışlı kaliteli bişeye benziyor, bir de ön tepsisis iki katman biri çıkıp yıkanıyor falan, bence güzel bir ürün, yalnız piyasada çok farklı fiyatlara satılıyor araştırıp en uygunu almaya çalış canım. Ana kucağını hiç bilmiyorum canım.

sağol canım... eksik hepimizde çok canım. işte uygun fiyat çıkınca kaçırmak istemiyor insan. birde böyle az az almak en iyisi. malum ekonomik sıkıntı. elimize geçtikçe alıyoruz. pc deki sorunu hallet sende ekle bakarız cicilerinize...

Güle güle kullansın canım bebişin cicilerini :nazar: E- bebeğin sitesini de takip et, sitesi bazen mağazalardan daha uygun oluyor;)

Kizlar merhaba eminonundeki su meshur havuzlu hana gittim nakit alinca gercekten cok uyguna geliyor yari yariya fark etti hatta mothercarede sordugum kuvet takimi yuz elli liraydi ben yirmi tl ye aldim aldiklarimin hepsinin fotosunu cektim bakalim begenecekmisiniz pasamin kiyafetlerini:-)$20111203_160632.webp$20111203_160731.webp$20111203_160831.webp$20111203_161202.webp$20111203_160934.webp$20111203_161314.webp$20111203_161427.webp$20111203_161807.webp$20111203_161841.webp$20111203_160632.webp$20111203_160731.webp$20111203_160831.webp$20111203_161202.webp$20111203_160934.webp$20111203_161314.webp$20111203_161427.webp$20111203_161807.webp$20111203_161841.webp

ayy canım ne güzel ciciler almışsınız. havuzlu han demek övüldüğü kadar varmış... şansımıza pazar günü gittik kapalıydı ama başka gün gitme şansım yok. eşim olmadanda gidemem o ara sokaklardan tek başıma gidemem biraz tırsağım kasvetli geliyor bana orası... güzel şeyler almışsınız... Güle güle kullansın bebişin...

güle güle iyi günlerde kullansın inşallah annesi bebişin bütün minnak kıyafetlerini.
küvet takımına bayıldım.bizde eşimle havuzlu hana gidecez.o küvet takımından bende alıcam çok güzellll:46::46::46:

ayy canım ne güzel ciciler almışsınız. havuzlu han demek övüldüğü kadar varmış... şansımıza pazar günü gittik kapalıydı ama başka gün gitme şansım yok. eşim olmadanda gidemem o ara sokaklardan tek başıma gidemem biraz tırsağım kasvetli geliyor bana orası... güzel şeyler almışsınız... Güle güle kullansın bebişin...

amaaaaa şimdi üzüldüm pazar günü kapalımı oluyor bizde eşimle pazar günü gidecektik.hafta içimi açık oluyor acaba hangi günler

Back
X