Çok teşekkür ederiz Holaa teysesihepsi çok güzeellll güzel günlerde giysin inşallahhh hepsinii bayıldımm:)
Tşk ederim canım,daha güzelleri sizin kuzuların olsunprensesesin uykusu aldıkların çok çok güzel cnm
derincim güle güle kullansın meleğin inşallahh hepsi harikaa
umutluyum cnm senin aldıkların da çok güzell halıyla sandalyeye bayıldım o tarz bi sandalye ben de alıcam o da ikea galiba değilmi cnm?
gelelim prensesime kıs teker teker uğraşacağına hepsini birden koysana bize de kolaylık olsun:))) neysee hepsi çok tatlı güle güle eskitin tatlım yalnız uğur böcüklüyü nerden aldın ondan ben de isterim ama yaa....
Eki Görüntüle 296604 Eki Görüntüle 296605 Eki Görüntüle 296606 Eki Görüntüle 296607
kızlar emzirme yastığı aldım ama hangisini yolluycaklar bilmiyorum yarın arayıp özellikle görüşücem pembeli bişey gelmesin diye ...
Bunlarda benim oğluşumun cicileri....
cnm en sondakı poposu pandalıya bayıldım nerden aldınnnnnn
hepiniz çok güzel şeyler almışsınız maşşallah, güzel günlerde giysin kuzular:)
şu top top battaniyeler kullanışlı mı özgecim, bebeği rahatsız eder mi acaba diye düşündüm ben de yumuşaksa ben de alıyım çok beğeniyorum onları.
umutluyum canım dönence mi soldaki, ben de almak istiyorum, kullanan arkadaşlar çok memnun, nerden ne kadara aldın acaba?
cnm cok guzel gule gule kullansın. bıde park yatagı nereden ve kaca aldın bende boyle bısey alıcam yatak odama fıkrım olsun
Bu da alt açmamız,penye battaniyesini daha önce almıştım tesadüf ikisi de uğur böcüklü olmuş
Pollycimm çok teşekkür ederim canımPRENSESİNUYKUSU canım bütün cicilerin hepsi birbirinden güzel..
güle güle güzel günlerde giysin inşallah kuzu:)
41 kere maşallah
Amin,çok güzel heyecanlar bunlar sen de unisex renklerde alabilirsin cinsiyeti belli değilse ben de kırmızı ve yeşillerden başlamıştım alışverişeAldıklarınıza bayıldım, Rabbim sağlıkla giydirmeyi nasip etsin. Biz daha çok küçüğüz heyecanla cinsiyetin belli olmasını ve ciciler almayı bekliyoruz.
Çok teşekkür ederiz dmf teyzesi,hepsi güle güle kullansın kuzucuklarınprensesin uykusu canım bebişinin cicileri hepside çok güzel.
güle güle kullansın. sağlıkla...
Tşkler canımUmutluyum,derin,prensesin uykusu aldıklarınıza bayıldım,hepsi birbirinden güzel.Bebişleriniz güzel günlerde kullansınlar.
Almaz mıyımmm alırım tabi Işıl teyzesisağol cnm park yatak özelcan bebede kampanyada yatağıyla birlikte 149 tl falandı.daha dün aldım bende henüz gelmedi bekliyorum yarın gelir heralde....
cicilerimizi beğenen bütün arkadaşlara cok teşekkür ediyoruz...
prensesinuykusu..............cnm hepsi cok güzel bir hikaye ile anlatmışsın süper şu annenin ördğü boleronun altına lütfen kot minik etek al.....
ben bunun farklı figürlüsüünü 25 e aldımmm
Merhaba sevgili anne adaylari,
Bu bolumde ilk sayfada bir ihtiyac / alisveris listesi gordum, acaba sizler de alisverislerinizi o listeden yararlanarak mi yapiyorsunuz? Size gore bebisime yapacagim alisveriste o liste yeterli olur mu? Alisveris konusunda deneyim kazanmis sizlerden bu konuda fikir alabilirsem cok mutlu olurum, yakinda biz de alisverisimize baslamak istiyoruz da
kızlar, ikea ürünleri hakkında ne düşünüosunuz, katalogda bebek karyolası, dolap vs. fiyatları baya uygun gibiydi, sizce kaliteleri nasıldır, daha önce kullanan var mı hiç...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?