2012 Mart Bebişlerinin Mini Mini Cicileri

hepsi çok güzeellll güzel günlerde giysin inşallahhh hepsinii bayıldımm:)
Çok teşekkür ederiz Holaa teysesi
prensesesin uykusu aldıkların çok çok güzel cnm
Tşk ederim canım,daha güzelleri sizin kuzuların olsun
Çok teşekkür ederiz tatlım,uğur böcüklüyü bebettodan almıştım

PRENSESİNUYKUSU canım bütün cicilerin hepsi birbirinden güzel..
güle güle güzel günlerde giysin inşallah kuzu:)
41 kere maşallah

kızlar cotton box ın net satıs sıtesındw baskılı nevresım takımları 25 e dusmus bakın derım ben hemen aldım mınnos modelını. hepsiilife

Aldıklarınıza bayıldım, Rabbim sağlıkla giydirmeyi nasip etsin. Biz daha çok küçüğüz heyecanla cinsiyetin belli olmasını ve ciciler almayı bekliyoruz.

prensesin uykusu canım bebişinin cicileri hepside çok güzel.
güle güle kullansın. sağlıkla...

Umutluyum,derin,prensesin uykusu aldıklarınıza bayıldım,hepsi birbirinden güzel.Bebişleriniz güzel günlerde kullansınlar.

Battaniye çok güzel canım yumuşacık,beğendiysen al,kullananlarda çok memnun.

cnm cok guzel gule gule kullansın. bıde park yatagı nereden ve kaca aldın bende boyle bısey alıcam yatak odama fıkrım olsun

sağol cnm park yatak özelcan bebede kampanyada yatağıyla birlikte 149 tl falandı.daha dün aldım bende henüz gelmedi bekliyorum yarın gelir heralde....

cicilerimizi beğenen bütün arkadaşlara cok teşekkür ediyoruz...

prensesinuykusu..............cnm hepsi cok güzel bir hikaye ile anlatmışsın süper şu annenin ördğü boleronun altına lütfen kot minik etek al.....

PRENSESİNUYKUSU canım bütün cicilerin hepsi birbirinden güzel..
güle güle güzel günlerde giysin inşallah kuzu:)
41 kere maşallah
Pollycimm çok teşekkür ederim canım
Aldıklarınıza bayıldım, Rabbim sağlıkla giydirmeyi nasip etsin. Biz daha çok küçüğüz heyecanla cinsiyetin belli olmasını ve ciciler almayı bekliyoruz.
Amin,çok güzel heyecanlar bunlar sen de unisex renklerde alabilirsin cinsiyeti belli değilse ben de kırmızı ve yeşillerden başlamıştım alışverişe
prensesin uykusu canım bebişinin cicileri hepside çok güzel.
güle güle kullansın. sağlıkla...
Çok teşekkür ederiz dmf teyzesi,hepsi güle güle kullansın kuzucukların
Umutluyum,derin,prensesin uykusu aldıklarınıza bayıldım,hepsi birbirinden güzel.Bebişleriniz güzel günlerde kullansınlar.
Tşkler canım
Almaz mıyımmm alırım tabi Işıl teyzesi
ben bunun farklı figürlüsüünü 25 e aldımmm

Bende ayıcıklı alt açma seti devar hatta 22,5 a almıştım ama nedense bunun fiyatı böyleydi çok beğendiğim için fiyatı gözüm görmemiş

Çok teşekkür ederim herkese.
Bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalımda cici cici giydirelim

Merhaba sevgili anne adaylari,

Bu bolumde ilk sayfada bir ihtiyac / alisveris listesi gordum, acaba sizler de alisverislerinizi o listeden yararlanarak mi yapiyorsunuz? Size gore bebisime yapacagim alisveriste o liste yeterli olur mu? Alisveris konusunda deneyim kazanmis sizlerden bu konuda fikir alabilirsem cok mutlu olurum, yakinda biz de alisverisimize baslamak istiyoruz da

kızlar, ikea ürünleri hakkında ne düşünüosunuz, katalogda bebek karyolası, dolap vs. fiyatları baya uygun gibiydi, sizce kaliteleri nasıldır, daha önce kullanan var mı hiç...

bence o liste fazlasıyla yeterli olur gibi, hazırlayan arkadaşın ellerine sağlık, herkes hepsine ihtiyaç duymayabilir belki ama ihtiyaçlar konusunda baya yol gösterici oldu bana da...

kızlar, ikea ürünleri hakkında ne düşünüosunuz, katalogda bebek karyolası, dolap vs. fiyatları baya uygun gibiydi, sizce kaliteleri nasıldır, daha önce kullanan var mı hiç...

Denizcim bu yorumunu topiğe yaz bence, ordan daha çok yardımcı olan çıkar.
ikea dan mobilya alan vardı diye hatırlıyorum..

sende başlıyosun he yavaş yavaş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…