güneş,çim benim kızım resimleri göre göre kıskanmaya başladı kızının cicilerini bide pembiş pembişşşşşşşş
Bu da alt açmamız,penye battaniyesini daha önce almıştım tesadüf ikisi de uğur böcüklü olmuş
ayy bu uğur böcüğüne bayıldııım :)
Efem bu da maymunlu takımımız,annemin dediği doğru aslında,nerde hayvancık var doldurmuşum ben yaff
Ben de bayılıyorum mayacım,umarım çişleri üzerine yapınca da düşüp bayılmayız yaf biz
bayılmayız bayılmyızbu uğur böcünü ne kadara aldın cnm netten baktım şimdi 30tl
Ben hamiş olduğumu öğrendiğim ilk zamanlarda almıştım canım 35 ti fiyatı,kazıklanmışım ama napim çok beğenmiştim
ay nerden aldın bunları hepsi çok güzel şeelerrrrbenim kızım çıplak kalacak bu gidişleee rabbim güle güle giydirmeyi nasip etsin bebişineee
Hiçbişicik olmaz o sağlıklı olsun da alası alınır prensese takma sen kafana.Nerden aldığıma gelince hepsi farklı farklı yerden nerden denk geldiyse ordan yani canım.5 buçuk aydır eşimle kendimize diil prensese çalıştık
inşallah sağsalim doğsunlarda herşey alınır bende 7 aydan sonra alacam kısmetse ama şimdiden göbüş kocaman oldu nasıl alış veriş yapçam bilmiyorum yuvarlanırım heralde 8 aylık gibiyimm
hımm olsun cnm bişi olmaz 5tldenhakikaten bayıldım buna güle güle çişlesin minik kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?