2012 Mart Bebişlerinin Mini Mini Cicileri

Efem bu da maymunlu takımımız,annemin dediği doğru aslında,nerde hayvancık var doldurmuşum ben yaff

Eklentiler

• $271120113906.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 62
Gelelim totosu ayıcıklı takımımıza,kocaman bezle bi sağ yapsın totoyu bi sol

Eklentiler

• $271120113907.webp
    31,2 KB · Görüntüleme: 36
Birkaç tane de ayakkabı panduf ekleyip şimdilik bitirelim cicilerimizi
Bu pembiş içi pufidik botumuz

Eklentiler

• $271120113910.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 50
ay nerden aldın bunları hepsi çok güzel şeelerrrr benim kızım çıplak kalacak bu gidişleee rabbim güle güle giydirmeyi nasip etsin bebişineee

Hiçbişicik olmaz o sağlıklı olsun da alası alınır prensese takma sen kafana.Nerden aldığıma gelince hepsi farklı farklı yerden nerden denk geldiyse ordan yani canım.5 buçuk aydır eşimle kendimize diil prensese çalıştık

Bu kırmızı ayakkabı da biraz büyük ama benim bebişken giydiğim ve annemin sakladığı şu an oturma odamda biblo niyetine kullandığım ayakkabıma çok benzediği içinn aldım bunu da

Eklentiler

• $271120113916.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 22

inşallah sağsalim doğsunlarda herşey alınır bende 7 aydan sonra alacam kısmetse ama şimdiden göbüş kocaman oldu nasıl alış veriş yapçam bilmiyorum yuvarlanırım heralde 8 aylık gibiyimm

Fotoğrafını çektiğim ve çekemediğim daha çok cicisi var bizim kuzunun ama bu gecelik bu kadar olsun.Güzel yorumlarınız için teşekkür ederiz teyzeleri.Öptük kuzuları en kocamanından.Çok daha iyileri sizlerin olsun.Hepimizin kuzusunu Allah nazarlardan korusun.Maşallah 41 kere

hepsi çok güzeellll güzel günlerde giysin inşallahhh hepsinii bayıldımm:)

inşallah sağsalim doğsunlarda herşey alınır bende 7 aydan sonra alacam kısmetse ama şimdiden göbüş kocaman oldu nasıl alış veriş yapçam bilmiyorum yuvarlanırım heralde 8 aylık gibiyimm

Ben de kocaman oldum,çok da iştah arttı bu ara bakalım napıcaz henüz şeker yüklemesi de yaptırmadım biraz dikkat etmemiz lazım daha son ayları var bunun.Alışveriş işine gelince tüyoları veririz biz sana çok gezmene gerek kalmaz

derincim güle güle kullansın meleğin inşallahh hepsi harikaa

umutluyum cnm senin aldıkların da çok güzell halıyla sandalyeye bayıldım o tarz bi sandalye ben de alıcam o da ikea galiba değilmi cnm?

gelelim prensesime kıs teker teker uğraşacağına hepsini birden koysana bize de kolaylık olsun:))) neysee hepsi çok tatlı güle güle eskitin tatlım yalnız uğur böcüklüyü nerden aldın ondan ben de isterim ama yaa....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…