güneş,çim benim kızım resimleri göre göre kıskanmaya başladı kızının cicilerini bide pembiş pembişşşşşşşş![]()
Ona da alırızz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
güneş,çim benim kızım resimleri göre göre kıskanmaya başladı kızının cicilerini bide pembiş pembişşşşşşşş![]()
Bu da alt açmamız,penye battaniyesini daha önce almıştım tesadüf ikisi de uğur böcüklü olmuş![]()
ayy bu uğur böcüğüne bayıldııım :)
Efem bu da maymunlu takımımız,annemin dediği doğru aslında,nerde hayvancık var doldurmuşum ben yaff![]()
Ben de bayılıyorum mayacım,umarım çişleri üzerine yapınca da düşüp bayılmayız yaf biz![]()
bayılmayız bayılmyızbu uğur böcünü ne kadara aldın cnm netten baktım şimdi 30tl
Ben hamiş olduğumu öğrendiğim ilk zamanlarda almıştım canım 35 ti fiyatı,kazıklanmışım ama napim çok beğenmiştim![]()
ay nerden aldın bunları hepsi çok güzel şeelerrrrbenim kızım çıplak kalacak bu gidişleee rabbim güle güle giydirmeyi nasip etsin bebişineee
![]()
Hiçbişicik olmaz o sağlıklı olsun da alası alınır prensese takma sen kafana.Nerden aldığıma gelince hepsi farklı farklı yerden nerden denk geldiyse ordan yani canım.5 buçuk aydır eşimle kendimize diil prensese çalıştık![]()
inşallah sağsalim doğsunlarda herşey alınır bende 7 aydan sonra alacam kısmetse ama şimdiden göbüş kocaman oldu nasıl alış veriş yapçam bilmiyorum yuvarlanırım heralde 8 aylık gibiyimm![]()
hımm olsun cnm bişi olmaz 5tldenhakikaten bayıldım buna güle güle çişlesin minik kuzu
![]()