2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım hangi testler bunlar.
bende özele gidiyorum çnk.
eğer maaliyeti çok fazlaysa bende devlete gidebilrim.
bilgi verirmisn testler hakkında??

canım bugün sabah aç karnına gittim sağlık ocağı yapmıyormuş. devlet hastanesi için randevu almaya çalışıyorum. kan testi şeker, kan sayımı ve kanda olabilecek mikroplarla ilgili bir test. eğer randevu alamazsam gittiğim hastanede yaptıracağım. fiyatıda ssk lıya 150 tl. umarım yardımcı olabilmişimdir. kib.

Sagolunn kizlar valla bilmiyorum ne zaman geçecek bu kızmalar şimdiden 2 kılo verdim doktora geldim sıramı bekliyorum hayırlısı bakalım keseyi gorebilecrkmiyim

Sagolunn kizlar valla bilmiyorum ne zaman geçecek bu kızmalar şimdiden 2 kılo verdim doktora geldim sıramı bekliyorum hayırlısı bakalım keseyi gorebilecrkmiyim

canım sakin ol keseyi göreceksin bizede o güzel haberi vereceksin. doktora tüm sorularını sor unutma sakın insan orda heyecanlanıyor aklına gelmiyor. sen şimdi bebeği görünce heyecan yaparsın:))) bende hiç bişey yiyemiyorum iştahsızlık ve bulantı bendede çok. hadi hayırlısı.

canım hayırlı olsun aramıza hoşgeldin. bence bir an önce karar ver. çünkü yaptırman gereken testler olacak. ayrıca ben özele gidiyorum. ama doktorum testlerini devlette yaptır dedi bende kan tahlilim için sağlık ocağına gideceğim yarın. bence bunlara çok takılmayın. birine git beğenmezsen zaten mutlaka 2. sinden memnun kalırsın. düşüneceğiniz en önemli şey kendiniz ve bebeğiniz olsun... sağlıklı günler hepinize. iyi akşamlar...

Teşekkür ederim. Haklısın aslında ama çok tuhaf bir dönemdeyim şu anda. Taşınma arefesindeyiz (Asya'dan Avrupa'ya), orada bir dr bulmaya çalışıyorum. Ama hastanenin de şartları çok önemli (doğuma baba da girmeli, pahalı olmamalı, vs vs.) Gittiğim doktoru da değiştirmek istemiyorum. Huysuzum kısacası. Diğer yandan köpeğimin ameliyat olması gerekiyor. Acil hem de. Hayatın getirdiği ve istemeden de olsa önceliği alan başka şeyler de var. 84 parçaya bölündüm kısacası ve hiç biri için de yapabileceğim bir şey yok.
Bu hafta olmazsa en geç gelecek hafta kesin gideceğim. Yine de çok sağol, kendimi biraz zorlamam gerektiğini hatırlattın bana. :)

günaydın arkadaşlar...
yeni gelen hamişler hoşgeldiniz...inşallah bebeklerimizi sağlıkla kucaklamayı nasip eder rabbim ...

bende çok sıkıntıdayım...kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum...
muayeneye gitmeye bile cesaretim yok...sanki yine o bomboş keseyle karşılaşıcam gibi geliyor...
çok üzülüyorum yaaa...allahım bana akıl fikir ve sabır ver...
hiç belirtim olmamasıda beni endişelendiriyor...
çizelge bile yapamadım korkudan....:25:

tatilden döndüüümmm...
herkese tekrar merhabalar, umarım hepiniz bıraktığım gibi iisinizdir ve bebişleriniz büyüyordur tabiki.:nazar: ben 3 gündür yeni başlayan bulantılarımla uğraşıyorum kasık ağrılarım aynen devam. genellikle yatarak dinleniorum çünkü hareket ettiğimde ağrım oluyor ve çok çok halsizim. önümüzdeki hafta taşınıyoruz tek başıma halletmem gerekio herşeyi. bakalım nasıl başedicem.:50: bebişim de artık 7 haftalık oldu 8e giricez 2 gün sonra:16:

kızlarr günaydın bişey sorcam başı dönen varmı bnm ani harketlerde falan oturup kalakarken yataktan kalkarken dönüodu ama bu gece tüm gece döndü uyudum uyandım gece hala dönüo nedendir bilen varmı gebelikten önce hiç yoktu:50:

evet cnm bana da oluyor normal yani demek ki

günaydın arkadaşlar...
Yeni gelen hamişler hoşgeldiniz...inşallah bebeklerimizi sağlıkla kucaklamayı nasip eder rabbim ...

Bende çok sıkıntıdayım...kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum...
Muayeneye gitmeye bile cesaretim yok...sanki yine o bomboş keseyle karşılaşıcam gibi geliyor...
Hiç belirtim olmamasıda beni endişelendiriyor...

endişelenme bendede belirti yok güzel şeyler düşün güzel olacak inşallah ben cizelge yaptımda buraya nasıl konuluyor bulamadım bi türlü ?

tatilden döndüüümmm...
herkese tekrar merhabalar, umarım hepiniz bıraktığım gibi iisinizdir ve bebişleriniz büyüyordur tabiki.:nazar: ben 3 gündür yeni başlayan bulantılarımla uğraşıyorum kasık ağrılarım aynen devam. genellikle yatarak dinleniorum çünkü hareket ettiğimde ağrım oluyor ve çok çok halsizim. önümüzdeki hafta taşınıyoruz tek başıma halletmem gerekio herşeyi. bakalım nasıl başedicem.:50: bebişim de artık 7 haftalık oldu 8e giricez 2 gün sonra:16:

maaşallah cnm en erken seninki olacak galiba:))

ahh şu bulantılar deminden beri bir tuvalete koşuyorum bir pc ye çok fena oldum bugün ben de...:((

allah kolaylık versin sana da taşınmayı hiç sevmem hep çok zor gelir bana...

günaydın arkadaşlar...
yeni gelen hamişler hoşgeldiniz...inşallah bebeklerimizi sağlıkla kucaklamayı nasip eder rabbim ...

bende çok sıkıntıdayım...kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum...
muayeneye gitmeye bile cesaretim yok...sanki yine o bomboş keseyle karşılaşıcam gibi geliyor...
hiç belirtim olmamasıda beni endişelendiriyor...

kaç günlük oldun cnm sen

seni anlayabiliyorum insanın başına birşey gelince hep geleekmiş gibi hissediyor ama korkmanın bir faydası olmaz ayrıca pozitif düşün ki hayatında pozitif şeyler olsun eğer 6haftayı geçtiysen bence doktora git zaten bebek varsa görünür yoksa da geç olmadan aldırırsın cnm ama bence varr ve sen boşuna üzülüyorsun:64:

maaşallah cnm en erken seninki olacak galiba:))

ahh şu bulantılar deminden beri bir tuvalete koşuyorum bir pc ye çok fena oldum bugün ben de...:((

allah kolaylık versin sana da taşınmayı hiç sevmem hep çok zor gelir bana...

sorma cnm ya ben bi de izmirde tek başımayım hiç bi akrabam kimsem yok. her işimi kendim halletmeye çalışıyorum. bugün manisadan ananem geldi bana yardıma ama o da yaşlı zaten çok faydası olamıyor sadece arkadaş oluyor bana

sorma cnm ya ben bi de izmirde tek başımayım hiç bi akrabam kimsem yok. her işimi kendim halletmeye çalışıyorum. bugün manisadan ananem geldi bana yardıma ama o da yaşlı zaten çok faydası olamıyor sadece arkadaş oluyor bana

ayy ne güzel anneanneler arkadaş gibi çok tatlı oluyorlar artık sen de yavaş yavaş eşinle beraber toparlarsın cnm ya fazla yorma ama kendini zaten insan hissediyor fazla yorulunca bırakıveriyor kendini..

mrb arkadaşlarr
ben bugün çok sıkılıyorum sıkıntıdan patlamak üzereyim akşamdan beri ağlama krizine girdim herşeye ağlıyorum yaa eşimle biraz tartıştık aslında ortada bi sorun da yok sorunu çıkartan da benim :43::43:

kaç günlük oldun cnm sen

seni anlayabiliyorum insanın başına birşey gelince hep geleekmiş gibi hissediyor ama korkmanın bir faydası olmaz ayrıca pozitif düşün ki hayatında pozitif şeyler olsun eğer 6haftayı geçtiysen bence doktora git zaten bebek varsa görünür yoksa da geç olmadan aldırırsın cnm ama bence varr ve sen boşuna üzülüyorsun:64:

üfff inşallah boşuna üzülüyomdur...
5+5 teyim netteki hesaplayıcılara göre...gitsem daha gözükmez heralde sadece kese gözükür...
allahım bana yardım et...
benimki tüp bebek canım yaa..tekrar aynı şeyleri yaşamak düşüncesi bile deli ediyor beni...bir kez daha denemek için de bir sene beklemem gerekecek maddi olarak toparlanmak için... 7 senedir bekliyorum zaten bekliycek sabrım da gücüm de kalmadı ...gerçi derdi veren rabbim sabrınıda verir...oyyy bu bebeği görene kadar huzur yok bana....

mrb arkadaşlarr
ben bugün çok sıkılıyorum sıkıntıdan patlamak üzereyim akşamdan beri ağlama krizine girdim herşeye ağlıyorum yaa eşimle biraz tartıştık aslında ortada bi sorun da yok sorunu çıkartan da benim :43::43:

yaa biliyormusun bu ağlamalar can sıkıntıları bende en başından beri var çok kötü bir şey sinir bozucu ama elimde değil ne yapalım biz hamileyiz artık eşlerimiz anlayışlı olsunlar..tabi ben de kendimi çoğu kez tutuyorum bizim de biraz kendimizi sakinleştirmemiz lazım ama...........

üfff inşallah boşuna üzülüyomdur...
5+5 teyim netteki hesaplayıcılara göre...gitsem daha gözükmez heralde sadece kese gözükür...
allahım bana yardım et...
benimki tüp bebek canım yaa..tekrar aynı şeyleri yaşamak düşüncesi bile deli ediyor beni...bir kez daha denemek için de bir sene beklemem gerekecek maddi olarak toparlanmak için... 7 senedir bekliyorum zaten bekliycek sabrım da gücüm de kalmadı ...gerçi derdi veren rabbim sabrınıda verir...oyyy bu bebeği görene kadar huzur yok bana....

cnm o zaman sen şimdiden pazartesi gününe randevu al o gün de bol bol su iç tam görünsün diye çünkü benim 6+3iken çok güzel göründü

Back
X