2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bu arada muhtemel doğum tarihim 5 martmış.babamın doğduğu gün...güzel birgün yani..tabiki normal doğum olursa ben çokk korkuyorum normal doğumdan epidural sezeryan aklımda hep ama bilmiyorum kafamda hep o düşünceler..hangisi hangisii normal doğum yapan bi arkadaşımda çok zorluklar çekti tırsıttı benide ya napcam bilmiyorum

sağol tatlım :71: wayyyy hain kad_er i görüyonmu benden önce gelip yumurtlamış hamiş olduğunu :69: onu bi yakalarsam varyaaaaa gıdıklayacam :52:

slm annecikkkkkkkk,evet yaa ben senden önce davranmışımm:)))):1: nasılsın tatlımmm
kızlar yaaaa kese ve kalp atışına giden oldumu hiç aranızda?kaçıncı haftada gittiniz?
benim sat 12 haziran,değerimde 2656 çıktı,,,gitsem görürmüyüm acaba,yoksa 1 hafta daha beklesemmi

slm annecikkkkkkkk,evet yaa ben senden önce davranmışımm:)))):1: nasılsın tatlımmm
kızlar yaaaa kese ve kalp atışına giden oldumu hiç aranızda?kaçıncı haftada gittiniz?
benim sat 12 haziran,değerimde 2656 çıktı,,,gitsem görürmüyüm acaba,yoksa 1 hafta daha beklesemmi

canım ben yarın gidicem 6+0 da kalp atışlarını görebilirmiyim bilmiyorum. sen keseyi muhakkak görürsün ama kalp atışlarını duymak için biraz daha beklemen lazım

canım ben yarın gidicem 6+0 da kalp atışlarını görebilirmiyim bilmiyorum. sen keseyi muhakkak görürsün ama kalp atışlarını duymak için biraz daha beklemen lazım

hımmmmm,anladım canımm,,,1 hafta daha bekleyeyim ben o zamannn
inşlh yarın kalp atışlarını duyarsınız canımm,,,çok heyecanlıyımmm,inşlhh herşey yolunda giderrrr

kalp atışlarını duyanları tebrik ederimm...ne kadar şanslısınız...bende görürmüyüm o günleriii...
offf zaman da geçmiyor canım sıkılıyor...şu an 5+0 dayım...eğer yarın uhde ve polyanna kalp atışlarını duyarsa ki inşallah duyarlar bende 6+1 de gitcem muayeneye...
bakalım hayırlısı.... zaman su gibi aksa ve bebeklerimiz sağlıkla kucağımıza gelse...:emir_bebek::emir_bebek:

kızlaaaar hani ben size dün test yaptım demiştim ya
çöpe atmıştım bu akşam şeytan dürttü çöpten aldım testi baktım silik bir çizgi vaaar:53::53:
ay ne zaman çıktıki acaba ya yarın yine test alıcam ama yarınmı yapsam yoksa cumartesi sabah ilk idrarlamı yapsam ya
gerçi cumartesiye kadar kim sabredicek ay ben kokrtum şimdiii:18::18:
yok diye alıştırmıştım kendimi :52:

kızlaaaar hani ben size dün test yaptım demiştim ya
çöpe atmıştım bu akşam şeytan dürttü çöpten aldım testi baktım silik bir çizgi vaaar:53::53:
ay ne zaman çıktıki acaba ya yarın yine test alıcam ama yarınmı yapsam yoksa cumartesi sabah ilk idrarlamı yapsam ya
gerçi cumartesiye kadar kim sabredicek ay ben kokrtum şimdiii:18::18:
yok diye alıştırmıştım kendimi :52:

günaydın cnm ne yaptın yaptınmı test merak ettim inşallah hamilesindir....

günaydın cnm ne yaptın yaptınmı test merak ettim inşallah hamilesindir....

günaydın canım yok henüz almadım kızımın uyanmasını bekliyorum ama gel bana sor stresten kahvaltı bile yapamadım
gece zor uyudum aslına bakarsan planlı bir bebek istemedik biz ama sadece dua ediyorum ahayırlısını ver rabbim diye bu mubarek günde varsa bebek
hayırlısı odur bizim için ama endişelerim korkularım anlatmakla bitmezzz:18:

günaydın canım yok henüz almadım kızımın uyanmasını bekliyorum ama gel bana sor stresten kahvaltı bile yapamadım
gece zor uyudum aslına bakarsan planlı bir bebek istemedik biz ama sadece dua ediyorum ahayırlısını ver rabbim diye bu mubarek günde varsa bebek
hayırlısı odur bizim için ama endişelerim korkularım anlatmakla bitmezzz:18:

analadım cnm hayırlısı olsun hakkında neden korkuyosunki zaten bir kızın varmış arkadaş olur işte....

analadım cnm hayırlısı olsun hakkında neden korkuyosunki zaten bir kızın varmış arkadaş olur işte....

canım maddi olarak hiç hazır değiliz çok sıkışık bir zaman
birde hazırlıksızım manevi olarak nebilim çok tuhaf bir duygu karmakarışık
şu anda kendimi ifade edemiyorum ben hep kızım büyüsün biraz diyordum bana göre daha çok küçük
hatta tek çocuk fikri oluşmaya başlamıştı kafamda beni bırak eşimde hep böyle derdi
daha çok kızımı düşünüyorum aslında ona haksızlık olucakmış gibi geliyor çünki ona bile istediğimiz şartları sunamıyoruz
ikinci bir bebek ikinci bir sorumluluk artı benim kızım çok zor bir çocuk iştahsız fazlaca inatçı idare edilmesi zor
nasıl olur nasıl yaparım deli gibi düşünüyorum şimdiden sonuç kesin bile değil halbuki ay bilmiyorum beni kınamayın nolur biliyorum bir çoğunuz
zor şartlarda bebeklerinize kavuşmusunuz ama insan beklemediği bişey olunca ne düşünüceğini şaşırıyor

günaydın annecikler,

yaaa ben gittim hastaneye kan tahlili yapmadılar önce dr muayene etcekmiş sonra onun uygun gördüğü testler yapılcakmış...şimdi ben akşam gidersem muayeneden sonra kan tahlili isterse aç olmamış olacam sabahmı yaptırcam yoksa aç tok farketmiyomu bu gebelik testinde ?

günaydın annecikler,

yaaa ben gittim hastaneye kan tahlili yapmadılar önce dr muayene etcekmiş sonra onun uygun gördüğü testler yapılcakmış...şimdi ben akşam gidersem muayeneden sonra kan tahlili isterse aç olmamış olacam sabahmı yaptırcam yoksa aç tok farketmiyomu bu gebelik testinde ?

yok cnm gebelik testi için ac tok farketmiyor....

Back
X