2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba anneler neler yapıyor bebeişleriniz ne gibi oyunlar oynuyor bilgi verirseniz çok sevinirim.
benim kızım 18 aylık oldu halen emiyor kesmeyi düşünüyorum ayrıca yanımızda yatıyor bir türlü yatagına alıştıramadım.
yürürken tökezleyip düşüyor sürekli normalmi acaba?
ayrıca oyuncakları ile oynamıyor sürekli peşimde tek oldugu içinmi diye düşünüyorum arkadaşıda yok yazın hergün parka götürüyordum artık kış geliyor apartmanda yaşıtıda yok amannn çocuk büyütmek ne kadar zor annelerimiz nasıl 5 tane büyütmüş hayret birşey cevaplarınıza ihtiyacım lütfen yazın

Çok geçmiş olsun bu aralar salgın var inş. en kısa zamanda düzelir...

Özgeengin .
Sağoll canım iyileşti çok şükür. Bide abisi rahat bıraksadün yine apartman ı ayağı kaldırdık valla alttakiyle karşımdaki geldiler nooluyo diye.. ikisi birden nasol ağlıyo eyüpün ki belli zati: oyuncak paylaşaadılar abisi sırtını bir ısırdı çocuk krize girdi bi baktım kan akıyo sırtı berbat bende o sinirle enese terlikle mi vurdum elimle mi sinirden naptım onu da bilmiyorum artık bir ağla bir ağla allahım ....
Bu ısırma huyunu bitürlü atamadık dönem dönem geçiyo oh bitti diyorum sonra gene... sen sabır ver yarabbim
Kızlar artık pek kimse girmiyo yada okuyup mu çıkıyosunuz artık bilmiyorum . Her okuyan dan bi dua istiyorum maddi konuda çok çok kötüyüz inanın ekmeği bile bazen komşumdan alıyom eyüp e ucuz bez aldım 8liraydı bütün beli göbeği yara oldu gene çok şükür aç değiliz açıkta değiliz kardeşim yardım ediyo 3-4kere yüklüce bi alışveriş yaptı faturaları kirayı ödedi sağolsuno da bilgisayar alcam diye para biriktirmişti onu harcadık hep duaya ihttiyacım var en çok ta enesin ikinci dönem kreşe gitmesini istiyorum çocuk çıldırmak üzete rvde çıldırınca olanlar malumunuz ...
Hepiniz Allah'a emanet olun. Öpüyorum nanaktan

Kk arkadaşlarıııımmm nerdesiniz bi yazında canlansın buralar

Biz iyiz her zamanki gibi.. hastalıklar iğne ilaç kavga dövüş gırgır şamata aynı işte

Eveett kimsecikler yookmuuu???
Hadi kizlar biraz burayi Şenlendirsek eski gunleri yad etsek güzel olmaz mı

Kimse bişey yazmasada kk'ya girip çıkıyorum arada özlefim burdaki sohbetleri...

Herkese merhaba arkadaşlar, oğlum 21 aylık bu zamana kadar çok düzenliydi uykuları son bir haftadır hem öğlen hem de akşam uyumuyor haliyle bizimde sinirler tavan yapıyor siz uyku sorunlarını nasıl aşıyorsunuz lütfen yardım edin ... Acaba her çocuk mu böyle yoksa sadece Eren mi ? bilemiyorum şaşırmış durumdayım

Cnm dönem dönem biz de yaşıyoruz.. İki üç gün uyumuyorlar sonra eski düzene geri dönüyorlar...
İki yaş sendromu var, o döneme girmiş olabilirler. Sakinlikle aşmak lazım bence... Benim oğlum da bu aralar huy değiştirme döneminde. Her istediğim olsun istiyor yapılmayınca kafasını yere vurarak ağlamaya başlıyordu. ÖÖceleri konuyu değiştirdik pek etkisi olmadı şimdi de oralı olmamaya çalışıyoruz. Son bir haftadır baya azaldı... Silah olarak kullanmasına izin vermemek gerek yoksa yandık...

Çok teşekkür ederim ben bu mesajı yazalı birkaç gün geçmiş, dediğin gibi birkaç günde biraz iyileşmeler oldu... Evet ben gerilirsem o hiç uyumuyor daha sakin davranıyorum. Bizimki de ağlayarak yaptırmayı deniyor bu aralar kendini yerden yere atıyor filan ama oralı olmuyoruz dediğin gibi... yoksa tepemizden inmezler :)

merhaba polyanna şu an bende aynı dertten muzdaribim ve şu cibinlik takma meselesini çözemedim sen o dönemde çözebildin mi konunu devamında çözüme rastlayamadım ben mi atlıyorum. yardım edersen sevinirim, yoksa cibinlik demiri elimde kalacak

merhaba arkadasla benim sizlere bı sorum olcaktı, dogumlarınızı doktorun verdiği tarihtemi yaptınız (yani 40 hafta) birde bebek29. haftada ters donduyse duzelirmi?

Merhaba opalon, cibinlik demirinin o yuvarlak kısmında hafif bi açıklık vardır, cibinligi geçirmek için. Oraya geçirdikten sonra ucunu dikerek veya yapıştırarak sabitleyebilirsin.

Merhaba beni de aranıza alın oğlum büyüdü ama olsun Benim de mart 2012 doğumlu oğlum var. 2009 kasım doğumlu kızım var

Eyüp ün alt azı dişi patladı dün 3gündür de ateşi var. Hiç bişey yemiyor sizlerde durum nasıl ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…