- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #74.181
Slm kızlar Nasılsıniz ig'a takıldım bu aralar burYa bakmaz oldum
Biz iyiz yani iyi drmem bildiğiniz gibi
Kötü olansa enesin kreşten kaydını sildirdim geçen hafta çok sıkışığız maddi anlamda...
Bu yüzden çok mutsuzum çünkü eyüp'ün ( abisinden sürekli şiddet gördüğü için ve benim ( ikisiyle başedemediğim için) enesinde gelişimi sosyalleşmesi açısından kreşe gitmesi çok iyi olacaktı ...
Bana gelince.. belim ameliyat tan sonra bayaa iyi oldu ama 2aydır öteki taraf ı ağrıyor. Dikkat etmeye çalışıyorum.
Bu ara keçe ye merak sardım ablam hamile bebek için bi tişört yapmak için çıktım yola yastı anahtarlık kapı süsleri oyuncak derken haftaya dikiş makinesi almaya kadar iş geldi kendi çapımdauğraşıyorum işte maksat kafa dağıtmakzira bana kendimi unutturdu moralim düzeliyor biraz olsun.
Çocuklar haftasonundanberi hastalardı eyüp ün 3gün ateşi vardı iyilesti derken dün geceden beri kusma ishal ishalide su ve sümük gibi dr a da gidemedim sağlık ocağı ndakilerden nefret ediyorum hem gitsem de ilacı alcak para yok haşlanmuş yumurta verdim uyanınca da patates veririm artık naapiim.
Ee sizlerde ne var ne yok
Allah a emanet olun.
Herkese merhaba arkadaşlar, oğlum 21 aylık bu zamana kadar çok düzenliydi uykuları son bir haftadır hem öğlen hem de akşam uyumuyor haliyle bizimde sinirler tavan yapıyor siz uyku sorunlarını nasıl aşıyorsunuz lütfen yardım edin ... Acaba her çocuk mu böyle yoksa sadece Eren mi ? bilemiyorum şaşırmış durumdayım
Cnm dönem dönem biz de yaşıyoruz.. İki üç gün uyumuyorlar sonra eski düzene geri dönüyorlar...
İki yaş sendromu var, o döneme girmiş olabilirler. Sakinlikle aşmak lazım bence... Benim oğlum da bu aralar huy değiştirme döneminde. Her istediğim olsun istiyor yapılmayınca kafasını yere vurarak ağlamaya başlıyordu. ÖÖceleri konuyu değiştirdik pek etkisi olmadı şimdi de oralı olmamaya çalışıyoruz. Son bir haftadır baya azaldı... Silah olarak kullanmasına izin vermemek gerek yoksa yandık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?