- 21 Temmuz 2011
- 3.549
- 3.683
- 133
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #74.201
Tuvalet eğitimine değinmrk istiyorum: biraz erken farkındayım ama; eyüp abisinden gördükçe hevesleniyor sanırım. Bikaç aydır pijamasını indiriyor tuvaletin kapısına vuruyor filan ... tuvalete her oturttuğumda yapıyo. Ama ben biraz daha beklemelimiyim yoksa başlıyayım mı bilemiyorum. Aslında konuşmasını bekliyorum hani anne çiş anne tata demesi yeter ama bu anne bile demiyor bakalım napcaz ..
.
Sizler bu konuda bi adım attınız mı neler yaptınız veya yapacaksınız paylaşımları bekliyorum.
Hadi bakalım :) :))
Tuvalet eğitimine değinmrk istiyorum: biraz erken farkındayım ama; eyüp abisinden gördükçe hevesleniyor sanırım. Bikaç aydır pijamasını indiriyor tuvaletin kapısına vuruyor filan ... tuvalete her oturttuğumda yapıyo. Ama ben biraz daha beklemelimiyim yoksa başlıyayım mı bilemiyorum. Aslında konuşmasını bekliyorum hani anne çiş anne tata demesi yeter ama bu anne bile demiyor bakalım napcaz ..
.
Sizler bu konuda bi adım attınız mı neler yaptınız veya yapacaksınız paylaşımları bekliyorum.
Hadi bakalım :) :))
ayy ne çok olmuş girip yazmayalı
işe başladıktan sonra yetişemez oldum hiçbir yere.
ee kankiler nasılsınız bakim ?
İyiyiz sen nasılsın kaniciiim? :))
Ben de çooooook uzun zamandır giremiyorum ama özlemiyo değilim buraları
Onderya canım cok gecmıs olsun,ınsallah olumsuz bıse cıkmaz,dualarımız sızınle canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?