2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Tuvalet eğitimine değinmrk istiyorum: biraz erken farkındayım ama; eyüp abisinden gördükçe hevesleniyor sanırım. Bikaç aydır pijamasını indiriyor tuvaletin kapısına vuruyor filan ... tuvalete her oturttuğumda yapıyo. Ama ben biraz daha beklemelimiyim yoksa başlıyayım mı bilemiyorum. Aslında konuşmasını bekliyorum hani anne çiş anne tata demesi yeter ama bu anne bile demiyor bakalım napcaz ..

.
Sizler bu konuda bi adım attınız mı neler yaptınız veya yapacaksınız paylaşımları bekliyorum.
Hadi bakalım :) :))

Bu kadar ilgili olması bile hazır olduğunu gösteriyo bence yavaş yavaş başlabilirsin bizde hiç öyle bi durum yok hiç rahatsız değil halinden :)

valla ne güzel benim dana halinden memnun heralde hiç heves yok bazen anne kaka diyor bakıyorum BİŞEY YOK

Merhaba arkadaşlar..Bizde 7 mart 2012 doğumluyuz..Benim oğlumda tuvalet eğitimine başlamaya hazır sanırım..Pantolonunu çıkarıyor..Tuvaletin önüne geliyor..Çiş dada diyor kaka yani:) ama herkes havalar ısınınca alıştırmam konusunda hem fikir bir ay daha bekleyeyeim diyorum bende...en azından mart çıkana kadar...

Anneler Gunune sayılı gunler kaldı ve ben Hala Napıcagımı Bılemıorum Anneme ((
Bu Sene Bıraz Annemle Uzak Kaldık (( Anneler Gunude Cooooook Iyı Bır Fırsat Benım Icın Gonlunu Alabılmek İçini Isıtmak İçin (( Amma Aklıma Gelen Bır Mektubdu herseyı hazırlamısdım Ama Annemın Evden Uzakda Olucagını Hıc Hesaba Katmamısdım mektup Yattı :))))
Dunde Altın Bır yuzuk Dusundum :))) Fakat Emın Degılım :)) Gecen Sene Kocaman Bir Pasta Yapmıs idim Cooooook Mutlu Olmusdu :))) Gonlunu Almısdım :))) Genelde Maddı Degerı Olan Seyler Alırdım ... Manevı Degerı Olsun İstiorum Fakat Beyın Calısmıor :))) Durdu :)) Nettende Arastırdım Anneler Gunu Hedıyesını Fakat hıcbırıne Ihtıyacı Yok ... (( Npıcam bilmiorum :))) Fıkırlere Gercekden Ihtıyacım Var ....!! Yardımcı Olan Olursa Minnettar Kalırım... hERKeze Şeker Tadında Bırgun Dılıorum...!!!

Selamlarr napiyosunuz kendimden hiç bahsetmiycem yine paratoner gibi belaları toplamış haldeyim herzamanki gibi biliyısunuz ama iyiz genel olarak. ..

selam arkadaslar nasılsınız uzun bır aradan sonra bende donus yapmıs bulunmaktayım ayyy cok ozlemısım burayı yaa umarım herkesın bebıslerı ıyıdır ve sızlerde ıyısınızdır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…