- 21 Temmuz 2011
- 3.549
- 3.683
- 133
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
- #74.161
Nerdesiniz kızlaaaaaarrrr
Hayırlı iftarlar
Hayırlı iftarlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün cinnet geçirdim resmen çok kötü durumdayım ruhen bunalımlardayım dualarınızı istiyorum kızlar
Allaa inancım olmasa şu mübarek ayın hürmeti olmasa boş avare bi insan olsam bugün intihar etmiştim
Allahım bu sınavımda muvaffak eyle beni ve zorda olan büyün anneleri AMİN...
Kızlar aramızda şeker hamuruyla kurabiye yapan vardı kimdi o yaa
Konuşmuştuk bi kaç ta resim göndermişti istanbuldaki arkadaşım beni affet telini bulamıyorum bana dönermisin lütfenn
Bizim sünnet işi yattı yani mevlüt (paraya sıkışığız , seneye kaldı ) ablamın bebeği için doğuma kurabiye istiyorum teyzesinden kızlar okuyanbiliyosa yazsın kim yapıyodu bu kurabiye leri
herkes bişey söylüyo okumuş kültürlü insanlar hepsi bi kaç nurcudan da duydum zaten ben iki ismi de seviyorum zeynep göbek adı olucaktı ikiside okundu kulağına zeynepler akıllı olurmuş hem
okudum ben merak etme sen...hatta bence sen iyi oku..bak üste kopyaladım..eskiden böyle şeyler konuşulmazdı hiç..daha güzel konular olurdu..
Bu arada ben eyüpü pedagok a götürdüm denver testi gelişiö algı tastleri filan hepsi iyi çok akıllı konuşmadı için baskı yapmayın söyletmeye çalışmayın hepten susar diyor dr.
Keelimelerde bi artış yok hâlâ herşeye baba diyor banada... bide bu başka ses yok ağlama dışında sessiz sessiz sıpam yaramazlığa devam
Enesi kreşe ön kayıt yaptım bayramdan sonra toplantı var kesin kayıt ve bilgilendirme amaçlı onun heycanı var bide bi korkum o da ya kreş kabul etmezse 2010 temmuz doğumlu ya bide çok saldırgan uyumsuz ısırıyo ve dövüyo çocukları geri gönderirlerse diye ödüm kopuyoo:18:
Okumaya karar verdim bu arada... hoş ben istiyodum hep te eşim yeni izin verdi seneye öss yolcusu kalmasın ilahiyat düşünüyorum
merhaba hanımlar.
taze anne olarak bir sorum olacak sizlere.
2012 de sezaryen doğum yapanlar 2. çocuğu düşünüyor mu, ya da hamile kalan var mı?
Sezaryen doğum sonrası ne kadar zaman sonra hamile kalınmak sağlıklı olur sizce?
Merhaba, 2. çocuğu düşünmem için çok erken benim, fiziken 2 yaştan sonra hazır olunuyor ama psikolojik olarak hiç hazır değilim. Eğer 2. bebekte sezeryan olsun diyorsan en az 2 sene olmalı. Ama ben 2. bebeği normal doğum istiyorum. Kısmet :)
elbette tercihim normal doğum ama sezeryan olursa bilemiyorum. dr karar verecek yine.
benim yaşım geçiyor (35 yaşındayım) 40 olmadan 2 ya da 3 çocuk sahibi olmak istiyorum. yine de korkularım var tabi :18:
merhaba bayanlar benim bir sorum olacak
kızım 26 mart dogumlu ayakları içe dogru basıyor doktora götürdüm kız çocuklarında olur dedi sizdede aynı durum varmı bilgi verirseniz sevinirim.
ayrıca cocuklarınız neler yapıyor halen meme emen varmı