2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bu aralar ne tür oyunlar oynatıyorsunuz ufaklıklara? ben artık oynatacak yeni birşeyler bulamıyorum:) çabucak tüketiyorlar. arada parmak boyası yapıyoruz değişik olan, benden bu. sizler?

Onderya, Allah seni ne etsin :) hepimizinki ayni :) 2-3 kelime anca soyluyolar...hele de erkek zaten gec konusur..senin ilk oglun erken konusan istisnalardandi heralde, boyle telaslandigina gore

selam kızlar ne acı kimsecikler kalmamış burda ben ara ara girip bakmaya çalışıyorum evdeki neti kapattık ceptende giremiyorum ama bakıyorumda kimsecikler yok herkes nerde umarım yine eski günlerimize döneriz bay

bizim de ilk arabamız eşek ölüsü gibiydi. hangi akla hizmet alındı o araba bilemiyorum. toplasan 3 kere ancak kullandım zaten. yepyeni duruyor. sonrasında bebeconfort mila aldık, çok hafif ve rahattı taşıması filan. ama onu da fazla kullanamıyoruz çünkü yürümeye başladığından beri arabada durmuyor, yere inip yürümek istiyor. 2. çocukta araba filan almam artık

Alya da da pembesi var, çok çok memnunuz aslında ama benim minik sıpam yolda bile cırt cırtları çıkartıyor ayakkabı elinde dolanıyor :) keşke cırt ları kolay açılmasaydı

aynısını bizimkide yapıyo alıştık arkasından toplamaya rahat giydirilmesi ve rahat yürümesi açısından memnunuz bizde..

Mümkün oldukça girmeye çalışıyorum, Alya hanımdan ne kadar fırsat kalırsa. Akşama kadar oturmak yok yola devam Bu arada hayırlı Ramazanlar canlarım

merhaba kıztoşlar nasılsınız:)
ben canım kızıma welgro puset aldım çok memnunum çok hafif önceki ağır arabayla bi yere çıkamıyordum yanımda birisi olmadan.
şimdi ise 4.kattan bi kolumda kızım bi kolumda puset iniyorum okadar hafif asansör yok bu arada. 3 kilo puset.69 liraya aldım hb den indirim var ilgilenlere duyrulur.hoşçakalın:)

Herkese selam... kkya bayadır girmemiştim, özlemişim burayı :)

Aa nbr özlemişim kız seni de bayağıdır yazmıyodun

Slm millet nbr nasıl gidiyor hayat nasıl. ..
Sıpalar ve kuzular ne âlemdeler
Bizim fena daha da fena durumumuz tımarhaneden farksı
z
Eyüpün ağzı hiç durmaksızın akmaya devam ediyor enesin ise kudurukluğu
Ben ise kaynanatör ün gazabından nasiplenip 3gündür yüksek tansiyonla cebelleşiyorum
Derin mevzu merak ederseniz daha sonra detaylı yazabilirüm
Kociş ise bu saatte işte garibim çalışıyo
Annemin patoloji sonuçları temiz çıktı çok şükür dr hava değişimi iyi olur demiş köye gitti artvine (3.kez kanser denmişti bilmeyenlere..)
Öyle işte bende oruç işte bütün gün yatıyorum
Sizlerde ne var ne yok

Bu arada ben eyüpü pedagok a götürdüm denver testi gelişiö algı tastleri filan hepsi iyi çok akıllı konuşmadı için baskı yapmayın söyletmeye çalışmayın hepten susar diyor dr.
Keelimelerde bi artış yok hâlâ herşeye baba diyor banada... bide bu başka ses yok ağlama dışında sessiz sessiz sıpam yaramazlığa devam

Enesi kreşe ön kayıt yaptım bayramdan sonra toplantı var kesin kayıt ve bilgilendirme amaçlı onun heycanı var bide bi korkum o da ya kreş kabul etmezse 2010 temmuz doğumlu ya bide çok saldırgan uyumsuz ısırıyo ve dövüyo çocukları geri gönderirlerse diye ödüm kopuyoo:18:

Okumaya karar verdim bu arada... hoş ben istiyodum hep te eşim yeni izin verdi seneye öss yolcusu kalmasın ilahiyat düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…