- 7 Ekim 2011
- 426
- 5
- 118
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #74.141
selam kızlar ne acı kimsecikler kalmamış burda ben ara ara girip bakmaya çalışıyorum evdeki neti kapattık ceptende giremiyorum ama bakıyorumda kimsecikler yok herkes nerde umarım yine eski günlerimize döneriz bay
slm canlar,baston puset almak isteyen çoktan almıştır ama ben yine de fikirlerimi yazmak istedim. ztn bir bebek arabamız oldugundan(öküz ölüsü:) hafifliği ön planda tuttum. hemen hemen tüm forumlarda maclaren volo, triumph, glottobrother modelleri tavsiye ediliyor. eğer benimki ztn normalde çok yatmıyor, dışarda hiç yatmaz, yatsa da en fazla yarım saat yatar diyorsanız, boşuna açılan almayın derim. pozisyon eklendikçe kilosu artıyor pusetlerin. volo sizin için yeterlidir 3,8 kg. diğerleri de daha konforlu ve daha ağır tabi. 280 tl nin altında değil hiçbiri.
gelelim benim alternatiflerime. kerem paşam normalde uyuyan bir çocuk olmadıgından ben babyhope sc 107 tercih ettim. 3kg. çok ta memnun kaldım valla. önce ön barı olsun mu olmasın mı derken( bindirirken sorun oluyor malum ama diğer türlü de kemer bağlatmıyorlar ) barlı aldım. bunun barı hemen çıkıveriyor isteğe bağlı. omuz askısı da var. tentesi de gayet yüksekte ve uzun. alışveriş filesi yok tek. o da ekstra alınabilir ztn 10 liraya satıyorlar. baston oldugundan ben pek ihtiyaç duymadım. askılıklarına asıveriyorum. 90 tl ye aldım taksitle. bu olmasaydı stork novita ya da practica alabilirdim sanırım(arabada uyumayı sevenler bunu alabilir) o da uygun ve benim için yeterli performansı sağlıyor. gerek görmedim maclarene. sonuçta her ikisinin de kumaşı aynı. ben kalitelisini alayım da tepe tepe 2. 3. çocukta da kullanayım derseniz onu bilmem. çok çabuk kirleniyor. 2. çocukta da gerekirse yenisini alırım dedim kendime:)
çok uzun yazdım ama umarım yardımcı olabilmişimdir:) almayan varsa ve sürekli dışarıya çıkıyorsanız , büyük kolaylık, keşke daha önce alsaymışım.
slm, plajda giymek için kereme hangi ayakkabi ya da sandalet önerirsiniz**acil cevap bekliyrm
Alya da da pembesi var, çok çok memnunuz aslında ama benim minik sıpam yolda bile cırt cırtları çıkartıyor ayakkabı elinde dolanıyor :) keşke cırt ları kolay açılmasaydıben nike bebek sandaleti aldım normaldede kullanıyoruz.kullanımı çok rahat fotosu burda var ben jokerden almıştım
386518 SUNRAY ADJUST 4 GS PS - NIKE ÇOCUK SANDALET
Alya da da pembesi var, çok çok memnunuz aslında ama benim minik sıpam yolda bile cırt cırtları çıkartıyor ayakkabı elinde dolanıyor :) keşke cırt ları kolay açılmasaydı
Mümkün oldukça girmeye çalışıyorum, Alya hanımdan ne kadar fırsat kalırsa. Akşama kadar oturmak yok yola devamBu arada hayırlı Ramazanlar canlarım
sanada hayırlı ramazanlar bu çocuklar çok fena oldu merve ya girelim sıksıkta bi canlandıralım topiğimizi
ahh şekerim girelim girelim olduğu kadar :) buna da şükür
Herkese selam... kkya bayadır girmemiştim, özlemişim burayı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?