- 21 Temmuz 2011
- 3.549
- 3.683
- 133
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #74.001
Minicik bir insanın yürüme çabalarına şahit olmak,ilk adımlarının heyecanına ortak olmak ne müthiş bir olay!
Yürüyenler kimler kızlar? Yürüyen ya da yürümeye çalışan bebişlerle hayat nasıl gidiyor?
Minicik bir insanın yürüme çabalarına şahit olmak,ilk adımlarının heyecanına ortak olmak ne müthiş bir olay!
Yürüyenler kimler kızlar? Yürüyen ya da yürümeye çalışan bebişlerle hayat nasıl gidiyor?[/QUOTE
bizim bebiş yürüdü. onun kollarını havaya kaldırıp dengede durmala çalıştığı hallerine bayılıyorum, yürümeye başladı nispeten içim rahatladı çünkü emeklerken elleri sürekli yerlerde idi mecburen ve bu beni çok rahatsız ediyordu. Şimdi ise ben çok yoruluyorum peşinde koşmaktan. ama olsun her halleri çok tatlı:)
süper olur :))mart 2012 anneleri bebeklerimizin sosyalleşmes ve yeni arkadaşlar kazanmak adına, izmirde bebeklerimizle oyun gurubu kuralım mı?
2 haftadan beri yürüme çalışmalarımız arttı. 6 adıma ulaştık.Minicik bir insanın yürüme çabalarına şahit olmak,ilk adımlarının heyecanına ortak olmak ne müthiş bir olay!
harika bir olay hele kendini o halde görüp heyecan dolu kahkahalarla gülmesi yok mu
Yürüyenler kimler kızlar? Yürüyen ya da yürümeye çalışan bebişlerle hayat nasıl gidiyor?
yürümelerini görmek çok heyecan verici. Kerem yeni yeni yürüyor teyzeleri. ellerini öne alıyor birşeye uzanır gibi, sonra sopa yutmuş gibi dimdik ilerliyor, komut verilmiş robot gibi100 mt lik dalış yapsanız bu kadar temkinli davranmazsınız çok hoşlar yaa:)
aynennn
emeklemesine alışmışım bu daha zorbüyüdükçe zorlaşıyor işimiz kızlar. ama canları sağolsun. bi gülüşleri yetiyor ömre..
Merhaba kızlar uzun zaman oldu girmeyeli topiğimize herkes iyidir inş.Yeni iş yerine girdiğimden fehminin yerinde de pek yokum :) Doğum günleri yaklaşırkene tütü yaptığı söylemek istedm belkim ilglilenen olur burdan da :)kendinize iyi bakınn
Gül-Ay Tütü&Body Tasarım
16 Mart bizim de doğum günümüz :)) Biz yürümüş olabiliriz emin değilim ona yürümek denirseKoltuklar arasında turluyor, odadan çıktığımda peşimden geliyor, biraz gelip düşüyor ahahah
yerim ben o cimcimeyi, yürüyor işte annesi daha ne yapsın :) Maşallah bütün bebişlerle yavaş yavaş hepsi yürüyecek ve biz bu güzelliklerin tadını çıkarıcaz inşallah:)
Arda emeklemek konusunda oldukça yavaştı ben de tembel benim oğlum doğumu bile bir hafta gecikti diye yürümesini hiiiç beklemezken beni utandırdı vallahişuan evin içinde bir saniye oturmadan odadan salona, salondan mutfağa ordan banyoya şeklinde akşama kadar dolaşıyoruz, ne oyuncakgörüyor gözü ne de kurcalayacak yerleri, boyuna yürüsün :) kuzum benim maşallah
Arda da 9 Mart doğumlu, bizimde küçük bir kutlama burda olacak ama asıl kutlama Türkiye'de, süslerinin hepsini kendi ellerimle hazırladım ve tabii doğdundan beri gökyüzünde gezen Arda'nın teması da uçak :)
Arda'nın teması cuk oturmuş :)
maşallah Arda ya... süsleri fln nasıl yapıyorsunuz ya imreniyorum duyunca ama cesaret edemem ben yapmaya...
pastayı inat ettim yapacağım diye 50 kişilik pastayı nasıl yapıcam diye şimdi kara kara düşünüyorum ama inadım inat k...m iki kanat misali geri de dönemiyorum... :18::18::18:
yerim ben o cimcimeyi, yürüyor işte annesi daha ne yapsın :) Maşallah bütün bebişlerle yavaş yavaş hepsi yürüyecek ve biz bu güzelliklerin tadını çıkarıcaz inşallah:)
Arda emeklemek konusunda oldukça yavaştı ben de tembel benim oğlum doğumu bile bir hafta gecikti diye yürümesini hiiiç beklemezken beni utandırdı vallahişuan evin içinde bir saniye oturmadan odadan salona, salondan mutfağa ordan banyoya şeklinde akşama kadar dolaşıyoruz, ne oyuncakgörüyor gözü ne de kurcalayacak yerleri, boyuna yürüsün :) kuzum benim maşallah
Arda da 9 Mart doğumlu, bizimde küçük bir kutlama burda olacak ama asıl kutlama Türkiye'de, süslerinin hepsini kendi ellerimle hazırladım ve tabii doğdundan beri gökyüzünde gezen Arda'nın teması da uçak :)
Herkese selamlar
Suan ki konunuz nedir ne konuşuyorsunuz bılmıyorum ama araya girerekten size bi sorum olcak cevaplar,benı aydınlatırsanız sevincem:)
Oto koltugu hakkında fikir vr tavsiyelerinize ihtiyacım var?
Herkese selamlar
Suan ki konunuz nedir ne konuşuyorsunuz bılmıyorum ama araya girerekten size bi sorum olcak cevaplar,benı aydınlatırsanız sevincem:)
Herkese selamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?