Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Canım mayalam hemen gelmedi çizgi sonradan oluştu. Bir tedirgin olmadim değil hani yine de temkinli gidiyorum bakalım 🤔 ama inşallah öyledir kuzum senin hislerine temiz kalbine çok inanıyorum dualarını eksik etme üzerimizden 🥰🥰🤲🤲🤲

Amin canım ben çok pozitiftim sana karşı ama kimseye söylemek istemiyorum yanılırım diye canmay da hissettim sepidenin çok şükür yanılmadım gönlün rahat olsun çünkü yeni idrara yansıdığı için hemen su gibi çıkmasını bekleme gönlünü ferah tut bebişin seninle Allah’ın izniyle 🤲❤️👼🥹

Kızlarr bence sabredelim.

Şimdi evde test yapcaz silik çıkcak haydiii var mı yokmu silik mi görünüyo mu stres dicez bide kan verelim😀

Sonra kan vercez düşük çıkcak doğal olarak daha erken diye değer düşük mü yüksek mi gene stres olcaz

Her türlü stres olcaz 😂
Ya benim test günüm pazar. Kendimi cuma gününe hazirlamistim bende 😂😂 perşembe yapsam çıkar mı acaba 🤭🥲🫠

Ya esim benden istekli ona da aldirabilirim ama cesaret edemiyorum 😁 bence test günün pazarsa sen de cuma filan yap
Ya benim eşim de perşembe mi yapsak diye kanıma girmeye çalışıyor ama çok korkuyorum negatif görmekten 😒🫠dün akşam chatgpt ile konuştum da cuma günü idrarda çıkabilir dedi😂 bir de yüzde 50-60 tutunma oran verdi mutlu mutlu uyudum sagolsun 😂

Back
X