- 7 Ekim 2011
- 426
- 5
- 118
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
- #74.021
özellikle son resime bayıldımmm. Allah mutlu sağlıklı uzun ömürler versin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
özellikle son resime bayıldımmm. Allah mutlu sağlıklı uzun ömürler versin
ben araştırmıştım zamanında cnm. verdiğin paraya değmediğini, bazı seviyelerin, hatta çoğunun gelişim aylarına uymadığını yazmışlardı.kalitesi de fena değilmiş. ara ara gönderilen annemi çok seviyorum, babamı çok seviyorum tarzında kitaplar varmış, onları faydalı bulmuşlar.. bu kitaplar piyasada da satılıyor aklında olsun. bir de eksiden bu setler ayrı ayrı özel can bebe den temin edilebiliyormuş ama benim baktığımda sadece 1-2 set vardı... vesselam, faydalıdır illaki, ama vazgeçme şansın varsa vazgeç derim..kızlar adım adım setleri diye bir site var. aradım bilgi aldım 408 tl 12aylık dediler + 54 tl de flash eğitim kartları göndereceğiz dediler.
aylık olarak büyük kitap şeklinde ve her ay ayrı bir materyalde göndereceklermiş.
ama ben tam olarak içime sinmesi için bunu kullanan bir kişinin yorumunu merak ediyorum.
verdiğmiz paraya değecekmi. gerçekten faydası olurmu acaba? Bileniniz varmı????
Slm millet ne var ne yok herkes iyi mi
İyi diyelim iyi olsun şekerim. Sen nasılsın ?
Bende iyi diyeyim iyi olayım bugün evin duvarlarını sildim bütün kapıları sildim çocukları Park'ta oynattım biraz sonra markete gittik anlıcanız yorgunum ama iyim doğum gününe 1hafta kaldı salonu süsledim uğraşıyorum işte çocuklarla çıldırmaya az kaldı belki çoktan çıldırmışımdır da alıştığımdan garipsemiyorumdur
sen süpersin zaten, 2 çocuka ev temizliği yapabilmek mucize olsa gerek carşamba kardesim geliyor , o gelsin dip köşe girişiriz bizde. cumartesi de dogum günü zaten.
Bide bana sor kafayı yedirttiler bana Enes'in ısırmaları bizi bezdirdi Eyüp'ün sırtı kolları mosmor bide iki gündür çığlık atmayı öğrendi bu iki yaş krizleri ne zaman bitecek allahım
Çarşamba günü pedagok A götürcez bakalım çözüm olur inşallah
Sinirlerim harap bi şekilde