Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    10
ben hamileliğin başından beri ishalim canım muz iyi geliyor. onun dışında ekstra bişey yapmıyorum artık çünkü ishal olmamak için hep kuru beslenmek lazım o da olmuyor yani vitamin lazım vücuda.
bugün yemekte haşlanmış patates ye, muz ye bol bol
ishal sorun olmuyor hormonlar yapıyomuş
Bi gün ishal, bi gün kabız, bi gün de normal olmak nası peki :silah:
Bana ne önerirsiniz :(

Kızlar hayırlı sabahlar kusura bakmayın toparlanmam zaman aldı ne yazık ki kalp atışı duyamadık . Bebek küçülmeye bile başlamış , kesesi büyüyor kanama alanı yok ama kalbi de atmıyor . Rabbim böyle münasip görmüş elimden gelse canımı veriridim ama yine olmadı . Sizleri merakta bırakmak istemedim biraz üzüldüm kendime gelmem zaman aldı . Yarın kürtaj için yatışım yapılacak . Devlette olmaya karar verdim . Daha önce de olmuştum ama yine ister istemez korkuyorum. Umarım en acısız ağrısınız şekilde atlatırım bu süreci. Sizden son kez bunun için dua istiyorum. Hepiniz tanımasanız da ilgilendiniz . Rabbim sizlerin bebeklerine sağlık sıhhat versin . Sağ Salim kucağınıza alın ve benim yerime de öpün koklayın miniklerinizi . Kıymetini bilin çok zor olmaması yada bunları yaşamak . İyiki tanımışım sizi bana gelmeyen bebişim sizle tanışmama vesile oldu .. Allah imtihanlarımızı kolaylaştırsın ❤️🥺🥲🫶🏻
Allah size en kısa zamanda kendiliğinden sağlıklı yavruları kucağınıza almayı nasip etsin sabır diliyorum o kadar çok mutlu olun ki bu günleri hiç hatırlamayin

Ben magnezyumdan dolayı oldum 5 gün doktorum kola iç dedi en sonunda onu içtim aslında kola da içmedim uludağ portakallı gazoz içtim kesti
ben magnezyum kullanmiyorum. kaysi badem fazla yemis ola bilirim belki ondandir tehlikeli diyildir insallah ki 3 defa oldu bu gun gecmezse aldirayim kola gazoz kola sifir seker olandanmi ?

ben magnezyum kullanmiyorum. kaysi badem fazla yemis ola bilirim belki ondandir tehlikeli diyildir insallah ki 3 defa oldu bu gun gecmezse aldirayim kola gazoz kola sifir seker olandanmi ?
Yok sıfır şeker önermedi

ben hamileliğin başından beri ishalim canım muz iyi geliyor. onun dışında ekstra bişey yapmıyorum artık çünkü ishal olmamak için hep kuru beslenmek lazım o da olmuyor yani vitamin lazım vücuda.
yaparim oyle canim. bende kabizlik oldugu icin kuru meyveleri belki de fazla yemis ola bilirim hamileliyimi ogrendiyimden kabizliga alismisim simdi bi korktum 😀 bende gobus cikmis diye seviniyordum simdi anladim ki o gobus bebis diyilmis gitdi hepsi🤣

yaparim oyle canim. bende kabizlik oldugu icin kuru meyveleri belki de fazla yemis ola bilirim hamileliyimi ogrendiyimden kabizliga alismisim simdi bi korktum 😀 bende gobus cikmis diye seviniyrdum simdi anladim ki o gobus bebis diyilmis gitdi hepsi🤣

Başıma çok komik bir olay geldi kızlar. Sabah D vitaminini ağzıma damlatayım derken tüm şişe saçıma kafama devrildi 😂 tam da evden çıkıyordum aceleyle yıkadım ama saçım arınmadı içime sinmedi bebeğe zararı olur mu diye korkuyla tekrar eve koşup kırklandım anca geçti 😂😂 hamilelikle birlikte zekamda azalma ve inanılmaz sakarlık başladı 😂

Bi sonrakinde bütün tuşlara basarsınız. BAğışıklık baskılayıcı, kan sulandırıcı, progesteron. Bu gebelikte bu kadar ilerlediysen bi sonraki senindir hiiiiç korkma. Ben senin yerinde olsam tüp yapar geçerdim ya en kaliteli spermi en iyi yumurtayı seçiyorlar sonuçta. kıııız bide ikiz olursa bi taşla iki kuş, tüp bebeğin en sevdiğim yanı. o zaman gel burda hep birlikte kutlayalımmm
İnşallah 4 senedir olmayınca herkes öyle derdi . İnşallah ikizlerin olur diye dua aldım hep . Rabbim neyi yazdıysa yaşıyoruz kendimizden bir haber . İnanıyorum bir gün kavuşacam da . O zamana kadar imtihanım çok zorlamaz inşallah kolaylık sağlar rabbim

Kuzum ben gece 10da iki tane içiyorum valla doktor öyle reçete etmiş djdjdj bugün sadece 1 kez öğürdüm 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Yavrusum benimki de israrla bir sabah bir aksam iciyorum deyince aksam iki ic diyor jajdjddj ay adamin bildigi varmis yemin ederim ben kimim de ilac dozu ayarlicam ya 🤣 hak hala perisanim kuru peynir ekmek azicik ayranlayim aksam oldu 🥲 dus aldim simdi uc kez dusta ogurdum sndjdjdj su koktu kahretsin ya BELEDIYE SUYU KOKTU

O kadar üzüldüm ki. Dünden beri yoğundum ama seni merak ettiğim için sürekli girip bakıyordum buraya. Ne söylesek yaşadığını sen bilirsin acın hafiflemez. Ancak dua edebiliriz. İnşallah bunu biran önce atlayıp daha sonra en güzel mutlulukları yaşarsın. Bu son sıkıntın olsun inşallah 🙏
Allah razı olsun çiçeğim . Eksik olmayın nasıl güzel destek mesajları yazmışsınız hepinizi seviyorum gerçekten kalpten söylüyorum. İyiki varsınız ❤️‍🩹🥺

Başıma çok komik bir olay geldi kızlar. Sabah D vitaminini ağzıma damlatayım derken tüm şişe saçıma kafama devrildi 😂 tam da evden çıkıyordum aceleyle yıkadım ama saçım arınmadı içime sinmedi bebeğe zararı olur mu diye korkuyla tekrar eve koşup kırklandım anca geçti 😂😂 hamilelikle birlikte zekamda azalma ve inanılmaz sakarlık başladı 😂
Ahahahaha of cok bizlerin basina gelecek sacmalikta bir olay ajdjfjfj. Ben de sabahlari icimden geliyor bir damla da kocama damlatiyorum ahsjdjdjd

İnşallah 4 senedir olmayınca herkes öyle derdi . İnşallah ikizlerin olur diye dua aldım hep . Rabbim neyi yazdıysa yaşıyoruz kendimizden bir haber . İnanıyorum bir gün kavuşacam da . O zamana kadar imtihanım çok zorlamaz inşallah kolaylık sağlar rabbim
Rabbim gönlünüze ferahlık versin sizlere de sabır ve dayanma gücü versin🙏🏻 inşallah güzel günler de gelecek bu kötü günlerin peşine 🙏🏻

Canim ne desek de bir nebze olsun kendini iyi hissebilsen keske elimizden gelse de yapsak… Allahim sana sabir saglik versin, istediginde tekrar en hayirlisini en guzelini saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah🙏🏼umarim tum surecin de guzel gecer her anlamda cabuk toparlanirsin. Cok daha guzel mutluluklar kaderine yazilsin insallah bugunleri bir nebze unutturacak🙏🏼
Amin çiçeğimm teşekkür ederim 🙏 Rabbim sizlerin bebeklerine sağlık versin. Hayırlı ömürler versin ❤️‍🩹

Yavrusum benimki de israrla bir sabah bir aksam iciyorum deyince aksam iki ic diyor jajdjddj ay adamin bildigi varmis yemin ederim ben kimim de ilac dozu ayarlicam ya 🤣 hak hala perisanim kuru peynir ekmek azicik ayranlayim aksam oldu 🥲 dus aldim simdi uc kez dusta ogurdum sndjdjdj su koktu kahretsin ya BELEDIYE SUYU KOKTU
Valla bak bi de böyle dene bakalım belki fayda sağlayacak 😀 çünkü prospektüs oku orada da öyle yazıyor akşam iki diye 😅

Ahahahaha of cok bizlerin basina gelecek sacmalikta bir olay ajdjfjfj. Ben de sabahlari icimden geliyor bir damla da kocama damlatiyorum ahsjdjdjd
Nasıl panikledim görsen :((( bi de çok fena kokuyor mahvetti beni ya arkadaşlar da diyor ohhh saçın beslenmiştir 😅 o sırada ödü patlayan ben

Amin çiçeğimm teşekkür ederim 🙏 Rabbim sizlerin bebeklerine sağlık versin. Hayırlı ömürler versin ❤️‍🩹
Inan hicbir sey cozumsuz degil, allah saglik versin imkan versin gerekirse tedavi olursunuz ayni seyleri tekrar tekrar yasamamak adina🙏🏼 bugun ben anne olabiliyorsam esim baba olabilecekse bilimin sayesinde bak nerelerden nerelere vardik allahin izniyle💫 senin hayli hayli olacak ben inaniyorum. Sen de inan🙏🏼🙏🏼🌸🌸

Nasıl panikledim görsen :((( bi de çok fena kokuyor mahvetti beni ya arkadaşlar da diyor ohhh saçın beslenmiştir 😅 o sırada ödü patlayan ben
Ya ekmege damlatiyorum siz oyle dediginiz icin, yine de aliyorum kokusunu o lokma zor gidiyor 🤣 bu sabah ben de asiri zorlandim..
Fena mi kiz sac diplerinden de emilim olmustur ajdjdjdjdj

Valla bak bi de böyle dene bakalım belki fayda sağlayacak 😀 çünkü prospektüs oku orada da öyle yazıyor akşam iki diye 😅
Evet evet hatta gerekirse dort yaziyor prospektuste 🤣 ilk ilaca basladigimda iki o kadar yetiyordu ki ulan kim dort iciyodur bunu diyordum ajdjdjdjf simdi intihar edecek gibi dikicem paketi agzima tovbe ajdjdje

Ya ekmege damlatiyorum siz oyle dediginiz icin, yine de aliyorum kokusunu o lokma zor gidiyor 🤣 bu sabah ben de asiri zorlandim..
Fena mi kiz sac diplerinden de emilim olmustur ajdjdjdjdj
Ay ya fazla geldiyse kız o zaman zarar vermesin 🙆‍♀️ ondan tırstım ama fenci arkadaş D vitamini deriden saçtan emilmiyor dedi ooo dedim bilimsel bir bakış açısı rahatladım 😂

Back
X