2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

aslında kendinde yapabilirsin şeker hamurundan pastayı çok zor değil ama iki çocukla hangi arada yaparsın orasını bilemem :)

ARKADAŞLAR ÇOK ŞÜKÜR BEN ATLATTIM DOĞUM GÜNÜNÜ BUGÜN EVDE ÇOK GÜZEL BİR KUTLAMA YAPTIK 20 KİŞİ OLDU AMA GÜZELDİ OĞLUM ARTIK 1 YAŞINDA RABBİM BEBEKLERİMİZE SAĞLIK VERSİN ONLAR BİR GÜLSÜN BİZE YETER..... NİCE MUTLU SAĞLIKLI HUZURLU BİR ÖMÜRLERİ OLSUN İNŞALLAH.... HAYATIMIZA GİREN MELEKLERİMİZİN DOĞUM GÜNLERİ KUTLU OLSUN....

Deryacım Eyüpün doğum günü kutlu olsun canım nasıl geçti çok istedim ama gelemedim hava şartları falan biliyosun buarada foto bekliorum

Nice organizasyoncuları kıskandıracak bi parti hazırladım çok güzeldi ama ben çooook çok üzgündüm hiç moralim yoktu çünkü çok hazırlandım ama arkadaşlarımın hiçbiri gelmedi yada arkadaş bildiklerim mi demeliydim bi Necla sağolsun geldi pastamızı o yaptı onunda eşi geldi hemen almaya işi çıktı 1saat anca durdu
Annem mahallesindeki akrabalarımız ve komşusunu toplamış getirdi bende apartmanda birkaç kişiyi çağırdım işte günümüz geçti çocuklarla toplam 17kişi galiba. Gelmeyenler 12kişi bidahada parti yapmam çok üzüldüm gerçekten önemli bi sebep olmadıktan sonra söz verildiyse gidilir demi yani otobüsle taksiyle arabaya geliyor sanki hava kötü de yürüyerek mi geliyonuz be bacım valla depresyona girdim ama en iyi yanı çocuklarım mutlu oldu o bana yeter
Aşkım sağolsun bugün sürpriz yaptı uludağa gittik zaten dün getirdiği hediye muhteşemdi bide bu... en iyi eşim kutladı yani...

canım özelden msj attım doğum günü yaptın enazından ben pasta alabilirsem ona şükür eşimin hiç hevesi yok doğum günü yapalım diyorum ne gerek var sadece pasta alalım yeter diyo zaten çalışmıyo istesemde yapamıcam doğum günü kızımın her şeyini tam karşılamıyoki en sonunda bana cinnet geçirtecek 6 aydır evde yatıyoo ya sabırr

canını sıkmademek kolay ama ne diyeyim Allah yardımcın olsun dua et

Oohooo kızlar nerdesiz kimse yok kaç gündür aynı sayfa tüü

Deryacım canım dogum gününe cok hazırlandın demek , ellerine sağlık. yasadıgın kötü şeyleri unut sen boşver. gelmeyenler gerçek yüzünü gösterdi işte. sen yoluna devam et kuzumm.
bu gün mervişkolar kutlayacaktı doğum günü mutlu yıllarrrrr alya ya..foto beklerizzzz..

canım ahh ahh resmen öldüm öldüm bir daha öldüm. ne yorucu stresli bir süreçmiş. seneye bukdr asla ugraşmam (büyük konustum bakalım tükürdüğümü yalar mıyım ) 45 kişiydik, aileler cogunluktaydı bizim tabii ki. eşimin akrabaları zaten yarısından fazlası. neyse zar zor atlattık o günü. finali iyi bitmedi. alt kat komsumuz baskına geldi. zaten yolucam kadını geldi ses geliyor diye cingar cıkardı mal kadın. cumartesi aksam saat 20:30 sularında. kavga gürültü bagırıs cagırıs beni tutmasalardı yemin ediyorum saçlarına yapıscaktım hem kendisinin hem kızının. Allahom ya sabır diyorum zaten sevmezdim, Alya cok ses yapıyormus rahatsızlarmış, 22:00 dan sonra cıt cıkmayacakmış. oldu canımmm , yakında polislik oluruz biz bunlarla.
neyse sinirlendim yine

resim atamadım boyutunu küçültmem lazım. ama söz koyucam bir kaç foto.

Bedriye cim ben hergün giriyor um ama yazan olursa yazıyom

Merhaba arkadaşlar bebeğine bir yaş aşısı yaptıran annelere bi sorum var,bizm haftaya aşımız var hemşire aradı ve bir yaş aşısında su çiçeği aşısınında yapılacağını söyedi. Sizn bebeklerede bir yaş aşısıyla birliktemi yapıldı aceba. Birde ek doz kızamık aşısı yaptıranlar ikinci dozunu tekrar yaptılarmı. Hepsi birden ağır oluyomu diye merk ettim. Şimdiden herkese teşekkürler

Pazartesi günü kkk. Pönpmpkok su çiçeği vurundu çok şükür ateş filan çıkmadı sadece çok huysuzluk etti muz mız ağlayıp durdu dün biraz ateşlenir gibi oldu üstünü hafiflettim geçti burun akıntısı hat safhada yani üşüttü her halde

evet canım beraber yapıyorlar biz de geçen hafta olduk iki kolundan ve bir bacağından gitmeden yarım saat önce ateş düşürücü verdim birde aşı olduktan 6 saat sonra verdim çok şükür ateş falan olmadı

bende aşı yaptrdım hemde 3 taneydi...bebişim çok ağladı

Sevgili KK klubü arkadaşlarım sayfamı ziyaret ederseniz sevinirim belki bebişleriniz için hosunuza gidecek şeyler bulabilirsiniz...

https://www.facebook.com/pages/Kurabiye-Evi/369138516527613

Sağolun arkadaşlar merak ettim sizlerede bir yaş aşısında su çiçeği yapıldımı vede ateş yapıyomu diye.çok sağoln

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…