2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Maşallah Arda'ya nice mutlu sağlıklı güzel yaşlar diliyorum
Fotoları görünce fikrim geldi kanepelere bende elişi kağıtlarından bayrak yapayım

Çok güzel görünüyor

kızlar adım adım setleri diye bir site var. aradım bilgi aldım 408 tl 12aylık dediler + 54 tl de flash eğitim kartları göndereceğiz dediler.
aylık olarak büyük kitap şeklinde ve her ay ayrı bir materyalde göndereceklermiş.
ama ben tam olarak içime sinmesi için bunu kullanan bir kişinin yorumunu merak ediyorum.
verdiğmiz paraya değecekmi. gerçekten faydası olurmu acaba? Bileniniz varmı????

Merhaba arkadaşlar... Burası ilk göz ağrımdı ama evdeki neti kapatınca ve cepten buraya ulaşım zor olunca mecburen boşladım
Dün Didem kuzumun doğum günüydü. Koskoca 1 yıl geride kaldı.. Yeni yaşına su çiçekleri içinde girdi ama olsun yinede güzeldi:) topiğimizin tüm bebeklerinin geçmiş ve gelecek doğum günleri kutlu olsun.

ben araştırmıştım zamanında cnm. verdiğin paraya değmediğini, bazı seviyelerin, hatta çoğunun gelişim aylarına uymadığını yazmışlardı.kalitesi de fena değilmiş. ara ara gönderilen annemi çok seviyorum, babamı çok seviyorum tarzında kitaplar varmış, onları faydalı bulmuşlar.. bu kitaplar piyasada da satılıyor aklında olsun. bir de eksiden bu setler ayrı ayrı özel can bebe den temin edilebiliyormuş ama benim baktığımda sadece 1-2 set vardı... vesselam, faydalıdır illaki, ama vazgeçme şansın varsa vazgeç derim..

Gönül vallahi her şey süper olmuş balım ellerine sağlık. Çok eğlenmişsiniz belli. Biz de atlatsaydık hayırlısı ile. 16 Mart'a kadar herhalde ben kararsızlıktan bşey yapamıcam bu gidişle.

akşam prensesimin doğum gününü kutladık:)
bütün doğum günü kutlayacak arkadaşlarımıza nice yıllara diliyoruz

Eklentiler

• $DSC01314.jpg
    25,4 KB · Görüntüleme: 53
  • $DSC01327.jpg
    53,1 KB · Görüntüleme: 53
  • $DSC01330.jpg
    39,3 KB · Görüntüleme: 49
  • $Kadriye-0055.jpg
    38,7 KB · Görüntüleme: 56
İyi diyelim iyi olsun şekerim. Sen nasılsın ?

Bende iyi diyeyim iyi olayım bugün evin duvarlarını sildim bütün kapıları sildim çocukları Park'ta oynattım biraz sonra markete gittik anlıcanız yorgunum ama iyim doğum gününe 1hafta kaldı salonu süsledim uğraşıyorum işte çocuklarla çıldırmaya az kaldı belki çoktan çıldırmışımdır da alıştığımdan garipsemiyorumdur

sen süpersin zaten, 2 çocuka ev temizliği yapabilmek mucize olsa gerek carşamba kardesim geliyor , o gelsin dip köşe girişiriz bizde. cumartesi de dogum günü zaten.

sen süpersin zaten, 2 çocuka ev temizliği yapabilmek mucize olsa gerek carşamba kardesim geliyor , o gelsin dip köşe girişiriz bizde. cumartesi de dogum günü zaten.

Bide bana sor kafayı yedirttiler bana Enes'in ısırmaları bizi bezdirdi Eyüp'ün sırtı kolları mosmor bide iki gündür çığlık atmayı öğrendi bu iki yaş krizleri ne zaman bitecek allahım
Çarşamba günü pedagok A götürcez bakalım çözüm olur inşallah
Sinirlerim harap bi şekilde

Şeker hamurundan pasta istiyordum internette baktım çoook pahallı pastanelerde bulamadım
Bugün forumdan arkadaşımıZ Necla ile konuştum pasta yapıyormuş bütçem kısıtlı olduğundan 1rakamı yaptıramıyorum olsun kare küçük bişe ama şeker hamuru çok hoş genede o da yeter bi pasta da ben yapcam normal yaş pasta yeter işte Zaten birsürü kek kurabiye börek kanepe salata ıvır zıvır yeter gari
Cumartesiyi iple çekiyorum hayırlısıyla inşallah güzel geçer.

bizim doğumgünümüzde pazar günü.biraz önce pişirdim bende kurabiyeleri yarında süslemeyi denicem bakalım.çalışınca böyle geceleri parça parça yapmak kalıyo inşallah yetişcek bakalım.ay şaka maka 1 yaşına giriyo miniğim ya :)

çok zor valla iki çocuk. Allah yardım etsin. ben bir tanesi ile başa çıkamıyorum ikinciyi istiyordum ama şimdi kendime hiç güvenemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…