2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yaw bu oğlan beni öldürücek..hatun delisi adam yaa...evde çok sıkıldı kaç gündür hiç dışarı çıkmamıştı hadi dedik palladiuma gidelim..ben topal karga gibi seke seke gittim naapim oğluma değişiklik olsun diye..neyse yukarda bişeyler atıştırdık arka masada genç bi çift oturuyodu..kızda bizim fırlamaya hişt pişt falan yaptı..ay bu bi gülücükler bi kikirdemeler..kur yapıyo resmen adam..kalktılar gidicekler seninki bağır arkasından kız niye gitti diye...zor sakinleştirdik..aşağı indik çıkıcaz artık montunu giydiriyorum..yanımıza bi kız oturdu..kızda sevdi bunu..ammann senmisin seven..kızın kucağına yattı..babası kaldırıyo o geri yatıyo..gıdısına girdi kızın..mırr yapıyo resmen:))))) kızda çok yakışıklısın ama yaşın çok küçük dedi:)))))))))))))))zor aldık kızın kucağından velet yaaaaaa:)))))))))))kime benzedi bilmiyorumkiiii...

hayırlı olsun dişiniz, bence yapman daha iyi olur onun da kafası dağılır biraz. sonuçta zor günler ama geçecek, Alp'in diş partisi bir daha olmayacak ki...

kızlar poyraz yine çok hasta((((((((allahım yardım et bana nolur..akşam yine ateşlendi..sıtma tuttu..kucağımda kuş gibi çırpındı oğlum..eller ayaklar buz..hemen battaniyeye sardık arkasından ateşlendi iyice..doktora gittik hemen..kan tahlili ve idrar tahlili yapıldı..ateşi yüksek diye damarları küçülüyomuş..2 eli 2 kolu heryerini deldiler bulamadılar..en sonunda doktoru geldi bileğinden aldı..öldüm..o anne acıyooo diye bağırdıkça ben öldüm..kan değerleri çok yüksek çıktı..ilaçlarmız değişti..perş.gününe kadar biraz düzelmesse iğneye başlicaklarmış..yeni bi enfeksiyon bu dedi doktor..hastaneyi bi görseniz hepsi ateşli hepsi hasta hepsi ağlıyo..bisürü bebek,çocuk..allahım sabır ver hepimize..

bütün hasta bebişlere geçmiş olsun.bizdede durumlar fena.3-4 gün düşmeyen bi ateşle boğuştuk çok fenaydı özellikle geceleri.tahliller,kulak,boğaz hepsi temiz çıktı..dün ateş düştü ohh dedik bugünde döküntüler ve huysuzluk başladı galiba oğlum 5. mi 6. mı hastalıktı neydi onu geçiriyo...yarın yine doktor yolları

yaşadıklarının aynısını yaşadım.döküntüler bölgeselse ve üzerine bastırınca rengi açılıyorsa muhtemelen ilaçların yan etkisindendir içini ferah tut canım.. geçmiş olsun

çok geçmiş olsun...

2012 mart anneleri ben 2012 mayıs annelerindenim tebrik etmek için geldim 1. oldunuz ve sizin adınızada mutlu oldum cnkü bebegi için azimle burda cabalayan annelerin coklugunu gördükce biz yeni nesil bos olmadıgımızı anlıyorum en iyi sekilde yetiştirmek için ugrasımızın aynı olması beni gururlandırıyor tanımasamda hepinizi seviyorum rabbim size eşinize ve bebeklerinize saglıklı mutlu huzurlu güzel uzun bir ömür verir inş

Son düzenleme:

Öncelikle çok teşekkür ederim sabah erken uyandırıyorum ama yinede birkaç saat sonra hemen sızıyor tekrar eski düzenine geliyor yani bakalım biraz erteledim bu yöntemleri.Annem yanımda şöyle bir çözüm bulduk ilk önce bizim yanımızda uyuma alışkanlığını yok etmek için sallana bilen ve taşınabilen beşik var annem gece yanına alıyor en azından beni görüp emmek istemiyor.gece uyanınca su vermeye çalışıyoruz ondan soğuduktan sonra kendi yatağında yatırmayı deneyeceğiz bakalım.

kıyamam ya bir bulaştı hastalık geçmek bilmedi... inşallah bugün daha iyidir poyraz...

çok geçmiş olsun... en kısa zamanda iyileşir umarım...

biz burda nelerri paylaştık..neler atlattık..aynı şeye ağladık,aynı şeye gldük..ama gel görki bikaç kendini bilmez çıkageldi ve herşey perişan oldu..şimdi forumun haline bak..2 3 kişi bile gelmiyo..neyse herkesin canı sağolsun..yapıcak bişey yok..ben yine giricem yine yazıcam..okuyan okur okumayan okumaz..

merhaba kızlar, deryanın ameliyatı güzel geçmiştir, zeynebin bileği iyidir, poyrazın ateşi inmiştir inş... gönülcüm siz de hoşgeldiniz türkiyeye..
gülnihal ne yapıyor, selçuk nasıl, aysima yürümüştür şimdiye, ömerin kusmaları durdu mu, berra kaçıncı dişini çıkardı, alya günde kaç kez kaka yapıyor,.... nerdesiniz mart anneleri? birinci olmuşuz güya, ağlamak istiyorum ( fehminin yerinin adresini bilen yok mu bari ben de oraya katılayım?

Kidemli anneler bende Allah nasip ederse mart basinda dogum yapicam. Benim gibi martin ilk yarisinda dogum yapanlardan bebeklerinizi ilk aylar nasıl giydirdiginiz konusunda bilgi alabilir miim? Ozellikle kadife tulumlari cok beyendim fazla diil 3 tane aldım. Ben hic a ksamlari nisanda falan kadife tulum giydirebikecek miyim cocuguma dısarı cıkarken? Yoksa bunaltırmıyım cocugu. Onları geri mi iade ediyim

herkese iyi akşamlar
hasta olan bebeklerimize acil şifalar kızlar.benim kızım da bu ara hastalandı.ilaçlarla şimdi daha iyi gibi.ayça allah yardımcın olsun canım.girip yazamadım ama dualarımdasınız.

benim kızım 15 mart doğumlu.haziran başı,gündüzleri yazlık kıyafetlere geçmiştik biz.akşamları genelde serindi.istanbuldayız yalnız.zaten ilk aylar için çok kıyafet alma bence.çok çabuk büyüyorlar gerçekten.geçen gün kızımın kıyafetlerini kaldırdım.6-9 aylık kıyafetler en uzun süre kullandığımız kıyafetlermiş.0-3 en az kullandığımız.küçücük bebeği giydirip çıkarmak sorun oluyor,o nedenle geniş kıyafetler rahat oluyor.heves edip aldığım yazlık şeylerin çoğunu doğru düzgün kullanamadık.

benim 17 mart doğumlu oğum.aldığım kıyafetlerin bazılarını hiç giymedi bile:)) ilk aylar için çok alma kıyafet bol bol zıbın ,battaniye al.ben 2 kadife tulum almıştım yetti bize dışarı çıkarken giydiriyorum.evde penye tulumlar ve takımlarla rahattı.bide ayaklı tulumları çok kullanamdım ben hemen gerdirişti bacaklarını diğerleri daha kullanışlıydı bizim için .şimdiden hayırlı olsun :)

kızlar merhaba,
26 mart doğumlu kızımın boyu 67 cm ölçüldü sağlık ocağında
8 aylık kontrolündede 67 cm di. hiç uzamamış
10 aylık kontrolü bekliyorum şimdi,
boyu kısamı acaba, kızı olanlar sizin bebeklerinizin boyu kaç?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…