- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #73.721
Kidemli anneler bende Allah nasip ederse mart basinda dogum yapicam. Benim gibi martin ilk yarisinda dogum yapanlardan bebeklerinizi ilk aylar nasıl giydirdiginiz konusunda bilgi alabilir miim? Ozellikle kadife tulumlari cok beyendim fazla diil 3 tane aldım. Ben hic a ksamlari nisanda falan kadife tulum giydirebikecek miyim cocuguma dısarı cıkarken? Yoksa bunaltırmıyım cocugu. Onları geri mi iade ediyim
dün bir gazla annemle bakırköyde buluşmaya karar verdim... Alp le deniz otobüsüne bindik adam canı istedi diye çığlık atıyor çığlıklar eşliğinde gittik geldik resmen... yandaki kadına vurmalar arkadakilere kaş göz yapmalar gülmeler... çok sosyal çocuk valla... gezerken de zorlamadı beni ama dönüşte inerken inat etti binmedi arabasına... köprü yaptı oturmuyor adam... nasıl bağrıyor anlatamam kıpkırmızı oldum valla deniz otobüsünden inene kadar millet demiştir ne biçim anne diye. bir de ağır arabasını almıştım tam yatıyor bütün eşyaları alıyor sepeti diye. ama oturmayınca mecbur kucağıma aldım alp i... kanguru almıştım ama adamın inadından kucağımdan indirip kanguruyu çantadan çıkartamadım bile... nasıl indiricem arabayı alp i deniz otobüsünden diye düşünüyordum ki bir amca yardım etti bana... hemen az ilerde de dedemiz bekliyordu oradan da o aldı bizi.ama heralde bir daha yakın zamanda deniz otobüsüne binmeye cesaret edemem tek başıma alp le...
Kidemli anneler bende Allah nasip ederse mart basinda dogum yapicam. Benim gibi martin ilk yarisinda dogum yapanlardan bebeklerinizi ilk aylar nasıl giydirdiginiz konusunda bilgi alabilir miim? Ozellikle kadife tulumlari cok beyendim fazla diil 3 tane aldım. Ben hic a ksamlari nisanda falan kadife tulum giydirebikecek miyim cocuguma dısarı cıkarken? Yoksa bunaltırmıyım cocugu. Onları geri mi iade ediyim
ateşimiz üştü döküntümüz geçti.iileştik çok şükür.gelsin canavarlıklar gelsin afacanlıklar...
kızlar merhaba,
26 mart doğumlu kızımın boyu 67 cm ölçüldü sağlık ocağında
8 aylık kontrolündede 67 cm di. hiç uzamamış
10 aylık kontrolü bekliyorum şimdi,
boyu kısamı acaba, kızı olanlar sizin bebeklerinizin boyu kaç?
dün bir gazla annemle bakırköyde buluşmaya karar verdim... Alp le deniz otobüsüne bindik adam canı istedi diye çığlık atıyor çığlıklar eşliğinde gittik geldik resmen... yandaki kadına vurmalar arkadakilere kaş göz yapmalar gülmeler... çok sosyal çocuk valla... gezerken de zorlamadı beni ama dönüşte inerken inat etti binmedi arabasına... köprü yaptı oturmuyor adam... nasıl bağrıyor anlatamam kıpkırmızı oldum valla deniz otobüsünden inene kadar millet demiştir ne biçim anne diye. bir de ağır arabasını almıştım tam yatıyor bütün eşyaları alıyor sepeti diye. ama oturmayınca mecbur kucağıma aldım alp i... kanguru almıştım ama adamın inadından kucağımdan indirip kanguruyu çantadan çıkartamadım bile... nasıl indiricem arabayı alp i deniz otobüsünden diye düşünüyordum ki bir amca yardım etti bana... hemen az ilerde de dedemiz bekliyordu oradan da o aldı bizi.ama heralde bir daha yakın zamanda deniz otobüsüne binmeye cesaret edemem tek başıma alp le...[/Q
ben de hayranım çocuğuyla hayattan kopmayanlara, dışarı çıkacağımı düşünnce bile strese giriyorum. 1 sattlik bi yer için bi haftalık valiz hazırlıyorum nerdeyse, herseferinde bi daha yapmıycam diyorum sonra ya lazım olursa diye düşünüp yine atıyorum çantaya. çocuktan önce benim alışmam lazım dışarı:)
merhaba güzel anneler bayadır giremiyroum. ama çok kimse uğramıyor heralde. ilerlememiş sayfalar.
bizde durumlar karışık. kalsiyum ve fosforumuz yüksek.
Dr. d vitamini eksikliği olabilir dedier bakıldı normal.
Taş düşürüyo olabilir dediler. o araştırııldı. şimdilik yok ama takip ediliyor.
Küçücük bebişim de taş olabilir diye korktum.
allah korusun inş yoktur taş falan ya.. merak ettim bu sonuçları nerden öğrendin, yani rutin bi tahlilde mi çıktı? bizim de kan değerlerimize bakılacak ama kalsiyum fosfor bakılır mı biz mi söylüyrz?
Herkese merhaba... 2012nin bu son günlerinde topicigimize yazmadan geçmeyim:) cok şükür hepimiz bu sene bebeklerimizi sağ salim kucağımıza aldık.. Gaz sıkıntıları, kaka sorunları, uyku sorunları, emeklemeler hatta yürümeye başlayan bıdıklar, iştahsizlik, kış hastalıkları derken koskoca bir yıl daha geride kalıyor... 2013 inşallah tüm anne ve bebeklerine, tüm dünyaya, sevdiklerimize iyi gelir... Herşeyden önce sağlık diliyorum herkes için. Yeni yıl hayırlı olsun inşallah... Hepinizi ve bebişlerinizi öpüyorum
uzun bi aradan snra merhaba kızlar,
topicimizin birinci olmasına inanılmaz sevindim,
her nekadar giremesekde görmesekde o topic bizim topicimizdirrrr
kalemm yazdkların beni cok duygulandrdı cnm((( asla kopmayacagımıza inanıorum ben:)
merhaba kızlar, deryanın ameliyatı güzel geçmiştir, zeynebin bileği iyidir, poyrazın ateşi inmiştir inş... gönülcüm siz de hoşgeldiniz türkiyeye..
gülnihal ne yapıyor, selçuk nasıl, aysima yürümüştür şimdiye, ömerin kusmaları durdu mu, berra kaçıncı dişini çıkardı, alya günde kaç kez kaka yapıyor,.... nerdesiniz mart anneleri? birinci olmuşuz güya, ağlamak istiyorum( fehminin yerinin adresini bilen yok mu bari ben de oraya katılayım?
Arkadaşlar geçmiş olsun dileklerinde bulunan herkese teşekkür ederim ameliyat iyi geçti yürüyorum diyebilmeyi çok isterdim ama kalçam ve ayağım çok ağrıyo parmaklarım yine uyuşuk üstüne ameliyat yerinin ağrısı eklendi 5'inde emar çekilecek sonucuna göre belki bi ameliyat. Daha olabilir
Moralim hiç yok
Neyin birincisi olmuşuz yaaw
Sizleri seviyorum
çok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?