• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba arkadaşlar nasılsınız çok uzun zamandan beri yoktum internete daha yeni kavuştum inşallah herkes iyiidir bebeklerinize de sağlık ve mutluluk diliyorum ben her geçen gün daha iyiyim hayatımı düzene koymaya çalışıyorum evladımda çok iyi Allaha şükür biraz zayıf ama sağlıklı eşimle ve ailemle aram çok daha iyi şükür :nazar: bana mesaj atan yanımda olan herkese çok teşekkür ederim Allaha emanet olun hepinizi öpüyorum

selam arkadaşlar..bebekleriniz için hangi vitamini kullanıyorsunuz?
biz acd3 kullanıyoruz bir de ferrum var tabi,ferrum yerine ilk zaman santafer fort kullanmıştık...

Merhaba arkadaşlar nasılsınız çok uzun zamandan beri yoktum internete daha yeni kavuştum inşallah herkes iyiidir bebeklerinize de sağlık ve mutluluk diliyorum ben her geçen gün daha iyiyim hayatımı düzene koymaya çalışıyorum evladımda çok iyi Allaha şükür biraz zayıf ama sağlıklı eşimle ve ailemle aram çok daha iyi şükür :nazar: bana mesaj atan yanımda olan herkese çok teşekkür ederim Allaha emanet olun hepinizi öpüyorum
seni gördüğüme sevindim,aklıma geliyordun ama nick hatırlayamıyordum bitürlü.Allah daha iyi etsin inşallah.biz de iyiyiz şükür.uyku sorunları,diş huzursuzlukları,hergün öğrenilen şeylerin gece de uygulanmaya çalışılması haricinde erdemin çok sorunu yok :52:

maşallah,ilk sayfadaki doğum çizelgesine baktım da 1 ay büyük bizimkinden senin bebiş.eee anlat bakalım,diş varmı,emekleme yada yürüme?ek gıdalarla arası nasıl peki?siz büyüksünüz bizden,belki daha uysaldır sizinki

kızlar merhaba,
bebişlerinize ne oyuncaklar alıyorsunuz? ben bakıyorum bakıyorum bu aralara uygun faydalı bir oyuncak bulamıyorum. ya çıngıraklar felan var ya da algılayamayacağı oyuncaklar var. siz ne oyuncak alıyorsunuz?

slm kızlar,
umarım herkes iyidir. biz tekrar antibiyotiğe başladık. kültürde yine üreme oldu. geçmemiş enfeksiyon. bakalım bu ktu da bitsin tekrar bakılıcak, geçtiyse voiding yapılıcak artık inşallah.

mirayhan'a ulaşamıyorum. hakkında bilgisi olan var mı?? nerede bu millet:52:

Selam kızlaaaaarr...
Umarım keyfler yerındedır,kızlar ben aysımanın hızına yetısemıyorum valla,acayıp bı enerjı var ve hıc tukenmıyo,gece 3tede aynı sekılde gunduz 12dede....
Tutuna tutuna tum evı dolasıyo,hak edemedıgınıde ıyıce ustalastıgı emekleme alanında gosterıyo...ayakta durmaya calısıyo bır ıkı adım atıyo,hooopp dusuyo kıcının uzerıne....
Evde cekmece namına ne varsa hepsı aysımosun gazabına ugruyo:) ben duzeltıyorum o dagıtıyo,nezaman pes edıcem acaba....
Bu arada ıstahımız baya arttı cok sukur,artık agzını kılıtlemıyo,herseyle aramız cok cok ıyı masallahh....
Oturuyorum mesela bı bakıyom yavasca gelıyo kapıyo elımı,anaaaam nası ısırıyo dana,ben bagırdıkca dahada beter sıkıyo,allahtan meme ısırma huyunu baa azalttı bu ara...sutum gelgıtlerde bı bakıyorum bombos bı bakıyorum dolmus ne oldugunu cozemedım ....
Burda fena kar yagıyo,pooooofff eve kıtlenır dururuz artık,sevmıyom kışı yaaaa...
Bızden haberler boyle.ıyıyız elhamdulıllah....sızlerı ozledım...

maşallah,ilk sayfadaki doğum çizelgesine baktım da 1 ay büyük bizimkinden senin bebiş.eee anlat bakalım,diş varmı,emekleme yada yürüme?ek gıdalarla arası nasıl peki?siz büyüksünüz bizden,belki daha uysaldır sizinki

cnm kızım 10 aylık ama 1.5 ay erken doğdu şuan 5.dişini çıkardı 71 cm 7.5 kilo zayıf ama dr lar normal diyor 1.5 kilo 43 cm doğdu kızım çok yaramaz değil yalnız çok hareketli koltuklara tutuna tutuna yürüyor 8 .aydan beri ama gece uyumuyor yani geç yatıp geç kalıyor onu düzene soksam bide iştahsız midesi diğer bebeklere göre daha küçük galiba herşeyi yiyor ama az yiyor sağlıklı olsunda bunada şükür :nazar:

cnm kızım 10 aylık ama 1.5 ay erken doğdu şuan 5.dişini çıkardı 71 cm 7.5 kilo zayıf ama dr lar normal diyor 1.5 kilo 43 cm doğdu kızım çok yaramaz değil yalnız çok hareketli koltuklara tutuna tutuna yürüyor 8 .aydan beri ama gece uyumuyor yani geç yatıp geç kalıyor onu düzene soksam bide iştahsız midesi diğer bebeklere göre daha küçük galiba herşeyi yiyor ama az yiyor sağlıklı olsunda bunada şükür :nazar:
maşallah,sağlık herşeyin başı.bizimki de son aylarda hastalandığından az kilo almaya başlamıştı,son ay aneanne el attı işe,alması gereken kiloyu almış bu kez :D yedirdikçe açılıyor iştahı dicem ama yedirmeyle de alakası yok,istemiyolarsa ağızlarını açmıyor akıllı bıdıklar :)erdem de 8 ay dolduktan sonra ayağa kalktı,emeklemiyor ama yürümeye meraklı epey.koltuktan tutunmuyor ama kolardan hafif destekle yürümeye bayılıyor

kızlar merhaba,
bebişlerinize ne oyuncaklar alıyorsunuz? ben bakıyorum bakıyorum bu aralara uygun faydalı bir oyuncak bulamıyorum. ya çıngıraklar felan var ya da algılayamayacağı oyuncaklar var. siz ne oyuncak alıyorsunuz?

bizim bu aralar favorimiz çubuğa takılan halkalar.halkaları takamıyo tabi ama çıkarıp simit gibi kemirmeye,parkenin üstünde kaydırmaya bayılıyo..

slm kızlar,
umarım herkes iyidir. biz tekrar antibiyotiğe başladık. kültürde yine üreme oldu. geçmemiş enfeksiyon. bakalım bu ktu da bitsin tekrar bakılıcak, geçtiyse voiding yapılıcak artık inşallah.

mirayhan'a ulaşamıyorum. hakkında bilgisi olan var mı?? nerede bu millet:52:

geçmiş olsun bebişine :( canım mirayhan ,ben ve diğerleri fehmideyiz bu ara:)) Mirayhandan haberim var yani..ama çok sık nete giremedğini söylüyor okul iş,bebis vs

hayatının düzene girmesine eşinle aranın iyi olmasına sevinsim.Zaman zaman kulaklarını çınlattık,merak ettik seni hoşgeldin.

hiç bitmez ağrıları hastalıkları zaten..iyi alp durursa annende gidersin sende..

ya öyle valla. bebişi kucağına aldı beli kitlenmiş. ben dün 2 dk bırakayım dedim bebek arabasını almak için. gittim belim koptu tutamayacağım daha fazla diyordu ama bugün geldi bizde kucağında dolaştırıp durdu, belin ağırmıyor muydu diyorum napalım onun için ağırsın diyor :):):)
umarım durur annemde...

Selam kızlar...herkeşler iyidir umarım..bizden son haberler : tarık sıralıyor 1 aydır ama henüz elini bırakamıyor...emekleyerek bütün evi dolaşıyor..hala dişi yok..belirtisi de yok :) iştahı iyi çok şükür..buarada bakıcıdan çok memnunum..çok ilgili, dengeli, şefkatli ve disiplinli bi kadın...iyiyiz çok şükür..

Selam kızlar...herkeşler iyidir umarım..bizden son haberler : tarık sıralıyor 1 aydır ama henüz elini bırakamıyor...emekleyerek bütün evi dolaşıyor..hala dişi yok..belirtisi de yok :) iştahı iyi çok şükür..buarada bakıcıdan çok memnunum..çok ilgili, dengeli, şefkatli ve disiplinli bi kadın...iyiyiz çok şükür..
maşallah,biz de görürüz inşallah yakın zamanda sıralama,sonra da yürümeyi...erdem de tutunarak kalkıyor,koltuğa göbeğini koyarak ayakta durup oyuncağıyla oynuyor,ama sıralama yok,ellerinden tutunca hızlı hızlı yürümeyi de seviyor...inşallah kolay yürürler,kolay diş çıkarırlar,kolay konuşurlar.

Back