- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
- #73.521
Arkadaşlar jimer hastanesinde doğum yapan var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
biz acd3 kullanıyoruz bir de ferrum var tabi,ferrum yerine ilk zaman santafer fort kullanmıştık...selam arkadaşlar..bebekleriniz için hangi vitamini kullanıyorsunuz?
seni gördüğüme sevindim,aklıma geliyordun ama nick hatırlayamıyordum bitürlü.Allah daha iyi etsin inşallah.biz de iyiyiz şükür.uyku sorunları,diş huzursuzlukları,hergün öğrenilen şeylerin gece de uygulanmaya çalışılması haricinde erdemin çok sorunu yokMerhaba arkadaşlar nasılsınız çok uzun zamandan beri yoktum internete daha yeni kavuştum inşallah herkes iyiidir bebeklerinize de sağlık ve mutluluk diliyorum ben her geçen gün daha iyiyim hayatımı düzene koymaya çalışıyorum evladımda çok iyi Allaha şükür biraz zayıf ama sağlıklı eşimle ve ailemle aram çok daha iyi şükür bana mesaj atan yanımda olan herkese çok teşekkür ederim Allaha emanet olun hepinizi öpüyorum
maşallah,ilk sayfadaki doğum çizelgesine baktım da 1 ay büyük bizimkinden senin bebiş.eee anlat bakalım,diş varmı,emekleme yada yürüme?ek gıdalarla arası nasıl peki?siz büyüksünüz bizden,belki daha uysaldır sizinki
maşallah,sağlık herşeyin başı.bizimki de son aylarda hastalandığından az kilo almaya başlamıştı,son ay aneanne el attı işe,alması gereken kiloyu almış bu kez yedirdikçe açılıyor iştahı dicem ama yedirmeyle de alakası yok,istemiyolarsa ağızlarını açmıyor akıllı bıdıklar :)erdem de 8 ay dolduktan sonra ayağa kalktı,emeklemiyor ama yürümeye meraklı epey.koltuktan tutunmuyor ama kolardan hafif destekle yürümeye bayılıyorcnm kızım 10 aylık ama 1.5 ay erken doğdu şuan 5.dişini çıkardı 71 cm 7.5 kilo zayıf ama dr lar normal diyor 1.5 kilo 43 cm doğdu kızım çok yaramaz değil yalnız çok hareketli koltuklara tutuna tutuna yürüyor 8 .aydan beri ama gece uyumuyor yani geç yatıp geç kalıyor onu düzene soksam bide iştahsız midesi diğer bebeklere göre daha küçük galiba herşeyi yiyor ama az yiyor sağlıklı olsunda bunada şükür
kızlar merhaba,
bebişlerinize ne oyuncaklar alıyorsunuz? ben bakıyorum bakıyorum bu aralara uygun faydalı bir oyuncak bulamıyorum. ya çıngıraklar felan var ya da algılayamayacağı oyuncaklar var. siz ne oyuncak alıyorsunuz?
sabah annemi çağırmıştım çok bunaldım gel yardım et diye. geldi annem :)
birkaç gün rahat ederim inşallah...
slm kızlar,
umarım herkes iyidir. biz tekrar antibiyotiğe başladık. kültürde yine üreme oldu. geçmemiş enfeksiyon. bakalım bu ktu da bitsin tekrar bakılıcak, geçtiyse voiding yapılıcak artık inşallah.
mirayhan'a ulaşamıyorum. hakkında bilgisi olan var mı?? nerede bu millet
Merhaba arkadaşlar nasılsınız çok uzun zamandan beri yoktum internete daha yeni kavuştum inşallah herkes iyiidir bebeklerinize de sağlık ve mutluluk diliyorum ben her geçen gün daha iyiyim hayatımı düzene koymaya çalışıyorum evladımda çok iyi Allaha şükür biraz zayıf ama sağlıklı eşimle ve ailemle aram çok daha iyi şükür bana mesaj atan yanımda olan herkese çok teşekkür ederim Allaha emanet olun hepinizi öpüyorum
hala hasta mı alp
yok iyileşti artık... ama ben çok bunaldım. kayınvalidem aynı apartmanda ama 5 dk bile bırakamıyorum beli ağrıyor. bir de gitmem gereken yerler var onları da hallederim artık.
hiç bitmez ağrıları hastalıkları zaten..iyi alp durursa annende gidersin sende..
maşallah,biz de görürüz inşallah yakın zamanda sıralama,sonra da yürümeyi...erdem de tutunarak kalkıyor,koltuğa göbeğini koyarak ayakta durup oyuncağıyla oynuyor,ama sıralama yok,ellerinden tutunca hızlı hızlı yürümeyi de seviyor...inşallah kolay yürürler,kolay diş çıkarırlar,kolay konuşurlar.Selam kızlar...herkeşler iyidir umarım..bizden son haberler : tarık sıralıyor 1 aydır ama henüz elini bırakamıyor...emekleyerek bütün evi dolaşıyor..hala dişi yok..belirtisi de yok :) iştahı iyi çok şükür..buarada bakıcıdan çok memnunum..çok ilgili, dengeli, şefkatli ve disiplinli bi kadın...iyiyiz çok şükür..