• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bende buhar makinesi bakıyordum ama bir türlü karar veremedim. medisana sessiz mi çalışıyor bazıları fazla ses çıkartıyorlarmış?
oh ne güzel yapmışsın alışverişini... bende gözüme bunu kestirdim...

☞ Chicco talyan Norimberga Krkl Bebek Patik/Bot,Col0800 : BebeShop - Bebek, Bebek Giyim, ocuk Giyim, Bebek Kyafetleri, Uyku Tulumu, Bebek Ayakkab, Chicco, Andywawa

bizde bugün dışarı çıkıp hava aldık biraz. ve külotlu çorap aldık kışın üşümesin diye...

bende buhar makinesi bakıyordum ama bir türlü karar veremedim. medisana sessiz mi çalışıyor bazıları fazla ses çıkartıyorlarmış?
oh ne güzel yapmışsın alışverişini... bende gözüme bunu kestirdim...

☞ Chicco talyan Norimberga Krkl Bebek Patik/Bot,Col0800 : BebeShop - Bebek, Bebek Giyim, ocuk Giyim, Bebek Kyafetleri, Uyku Tulumu, Bebek Ayakkab, Chicco, Andywawa

bizde bugün dışarı çıkıp hava aldık biraz. ve külotlu çorap aldık kışın üşümesin diye...

gayet sessiz..bende en çok ona dikkat ettim alırken..şimdi kurdum odasına..çok hoşuma gitti..20 saat çalışıyo aralıksız ve su biterse kendi kendini kapatıyo..ençok bunlar hoşuma gitti..
Ulaşmaya çalıştığınız sayfada hata - e-bebek.com bende bunu alıcam..

http://www.e-bebek.com/ayakkabi_ve_patik/adidas/adidas_winter_vulc*_ayakkabi/ADI-G62545

Son düzenleme:
sanırım tüm bebekler annelerini çıldırtma noktasında,öyle olmasa güzel anneler eskiden olduğu gibi şimdi de girerdi topiğe :( şahsen benim oğlum çaki bebek durumunda son 1,5 aydır.uyku düzeni,yemek düzeni ,kısacası düzen namına ne varsa hiçbiri kalmadı.alt 2 dişimiz vardı,üstten de ön 2 diş değilde yandaki 2 dişi çıkardı.4 oldu şükür.dr diş sırası şaşmış ama sorun değil dedi

bizde diş yok hala. çok huysuz oldu alp. bir anda huy değiştirdi resmen. dişten mi diyorum ama kabarma felan da yok. hastalanmasına bağlıyordum ama iyileşir gibi oldu ama hala geceleri uyanmaya gündüzleri huysuzlanmaya devam ediyor. oyuncakları yerine benim saçımı başımı yolup yüzümü tırmıklıyor.

gayet sessiz..bende en çok ona dikkat ettim alırken..şimdi kurdum odasına..çok hoşuma gitti..20 saat çalışıyo aralıksız ve su biterse kendi kendini kapatıyo..ençok bunlar hoşuma gitti..
Ulaşmaya çalıştığınız sayfada hata - e-bebek.com bende bunu alıcam..

Ulaşmaya çalıştığınız sayfada hata - e-bebek.com

çok havalıymış bu... ayakkabının fiyatına bak ya. bunların masrafı hiç bitmiyor. her hafta bir sürü para harcıyoruz alp e. tam bitti galiba diyorum haftaya alınması gereken yeni şeyler çıkıyor...

çok havalıymış bu... ayakkabının fiyatına bak ya. bunların masrafı hiç bitmiyor. her hafta bir sürü para harcıyoruz alp e. tam bitti galiba diyorum haftaya alınması gereken yeni şeyler çıkıyor...

aynen öyleeeee...hiç bitmiyo..bugün bi baktım alışveriş arabası sırf poyrazınn..çüş oğlum dedim:) ben ayakkabıya para verirken acımıyorum çünkü benim ayaklarım sorunlu..parmakarası terlik bile vurur benim ayağımı maalesef..oğlumunda öyle olmasını istemiyorum onun için ayakkabıda markalara bakıyorum maalesef..

aynen öyleeeee...hiç bitmiyo..bugün bi baktım alışveriş arabası sırf poyrazınn..çüş oğlum dedim:) ben ayakkabıya para verirken acımıyorum çünkü benim ayaklarım sorunlu..parmakarası terlik bile vurur benim ayağımı maalesef..oğlumunda öyle olmasını istemiyorum onun için ayakkabıda markalara bakıyorum maalesef..

ayakkabı önemli bence de... oto koltuğunu alırken dedik uzun zaman büyük masrafı olmayacak galiba... ama her hafta parça parça para gidiyor.

sizinkileri okuyunca kendimi tuhaf hissettim..ben tarık a 10 liralık bilekıyafet almadım doğduğundan beri..ablamdan-arkadaşlardan bi sürü geldi, e bi de hediyeler..hala onları kullanıyo..hiç gerek olmuyo bişey almaya..anca teknik bişey gerekire alıyorum..burun açıcıdır, cam rendedir, vs, bu tür şeyler..masrafsız çocuk büyütüyorum resmen :)

ADIM ADIM - EĞLENCELİ EĞİTİM, PLANLI GELİŞİM KIZLAR ŞU LİNKİ TIKLAYIP İNCELEMENİZİ İSTİYORUM BU BİR ÇOCUK EĞİTİMİ DESTEKLEYİCİ YAYINLAR YAPAN SİTE DÜN ARADILAR NERDEN ÖĞRENDİLERSE NUMARAMI ANLATTILAR AYLIK 30 TL KARŞILIĞINDA EVE HER AY ÇINARIN MOTOR GELİŞİMİNİ VE ZİHİNSEL GELİŞİMİNİ SAĞLAYICI AKTİVİTELER YOLLUYORLARMIŞ BİRAZ İNCELEDİM HAKKINDA OLUMLU YAZI ÇOK BAZI BLOGGER ANNLERDE TAVSİYE ETMİŞLER ÖZELLİKLE ÇALIŞAN ANNELER İÇİN BEBEĞİYLE KALİTELİ ZAMAN GEÇİRME FIRSATI TANIYOR AMA YİNEDE KAFAM KARIŞIK BÖYLE BİR SİSTEME PARA YATIRMAYA DEĞERMİ DEĞMEZMİ BİLEMEDİM SORUN ŞU Kİ ÜYELİĞİ YILLIK OLARAK YAPIYORLAR HADİ 1 AY DENEDİN OLMADI DEME İHTİMALİ YOK BANA FİKİR SUNARSANIZ SEVİNİRİM...

Adım adım setine üye olan birçok tanıdığım anne, çok pişman. Çok gereksizmiş, gönderdikleri oyunları 2 yaşında hala oynayamıyoruz, 13 aylık çocuğa oyun hamuru mu gönderilirmiş falan diyorlar.

Genelde tüm çocuklar fotoğraflarına bakıp yırtıyormuş dergileri.

Adım adım setine üye olan birçok tanıdığım anne, çok pişman. Çok gereksizmiş, gönderdikleri oyunları 2 yaşında hala oynayamıyoruz, 13 aylık çocuğa oyun hamuru mu gönderilirmiş falan diyorlar.

Genelde tüm çocuklar fotoğraflarına bakıp yırtıyormuş dergileri.

bende esra söyleyince bir blog da gördüm. 9 aylık çocuk için kalem yollamışlar, resim çizecekmiş çocuk. bizimki anca kalemi ağzına sokar. çizdiğini düşünemiyorum şu anda...

sizinkileri okuyunca kendimi tuhaf hissettim..ben tarık a 10 liralık bilekıyafet almadım doğduğundan beri..ablamdan-arkadaşlardan bi sürü geldi, e bi de hediyeler..hala onları kullanıyo..hiç gerek olmuyo bişey almaya..anca teknik bişey gerekire alıyorum..burun açıcıdır, cam rendedir, vs, bu tür şeyler..masrafsız çocuk büyütüyorum resmen :)

alp in cinsiyetini öğrendiğim ilk gün gittim kıyafet aldım. o zamana kadar da zor beklemiştim zaten... hediye bize de geliyor ama ben beğendiğim bir şey gördüğümde alıyorum. kıyafet dışında da çok masrafı oluyor ki... mesela en son ben banyo için oturak aldım. tek başıma çok zor yıkamaya başlamıştım küvetin içinde bir oraya atıyordu kendini bir öteki tarafa... ama tabii bu durum birazda benden kaynaklanıyor, almasan almazsın ama dayanamıyorum. ben tuvalet için oturak bile aldım bu arada... 9.aydan itibaren yavaş yavaş tuvalete götürmek istiyorum... 2 yaşın çok geç olduğunu düşünüyorum ben. 2 yaş sendromu ile birlikte tuvalet eğitimi vermek istemiyorum... tabi hemen tuvalete de gitmesini, söylemesini beklemiyorum ama en azından yavaş yavaş alışır, kaslarını kontrol etmeye başladığında da bezini çıkartırız...

kızlar deliricem, az kaldı.. çocuk hiç uyumuyor ,geceleri saatbaşı uyanıyor, hadi uyandın da oğlum emersin geri uyursun dimi, nerdeee.. 2 saat uyanık kalıyor .. benim pilim bitti artık.. sabah işe sürünerek gidiyorum resmen..gündüzleri memeyi istemiyor.. ya bu çocuk neden böyle oldu anlamıyorum, kendi kendine uyumayı tamamen bıraktı, sallanarak uyuyor ve gece uyanıncada aynısını istiyor haliyle.. off çok yoruldum...:43:

bizde diş yok hala. çok huysuz oldu alp. bir anda huy değiştirdi resmen. dişten mi diyorum ama kabarma felan da yok. hastalanmasına bağlıyordum ama iyileşir gibi oldu ama hala geceleri uyanmaya gündüzleri huysuzlanmaya devam ediyor. oyuncakları yerine benim saçımı başımı yolup yüzümü tırmıklıyor.
bizimkinin huysuzluğunu hep dişlerine yoruyorum,öyle yapınca biraz rahat ediyor içim.ama aslında tam olarak dişten değiller anladğım kadarıyla,her gün yeni şeyler öğreniyor,kandırmak da güçleşiyor haliyle,şimdi tesellim 1 yaşından sonra rahata erermişiz biraz..bakalım,3 ay müddet ona ,yaz düzelir ya düzelir:45:

kızlar deliricem, az kaldı.. çocuk hiç uyumuyor ,geceleri saatbaşı uyanıyor, hadi uyandın da oğlum emersin geri uyursun dimi, nerdeee.. 2 saat uyanık kalıyor .. benim pilim bitti artık.. sabah işe sürünerek gidiyorum resmen..gündüzleri memeyi istemiyor.. ya bu çocuk neden böyle oldu anlamıyorum, kendi kendine uyumayı tamamen bıraktı, sallanarak uyuyor ve gece uyanıncada aynısını istiyor haliyle.. off çok yoruldum...:43:
bizimki de öyle,yarım saatte bir de uyanıyo bazen,toksa emmiyor,ayakta çok yavaş modda sallayınca uyuyo,ama uzun süreli uyanık kalmıyor şükür...ama maşallah songünlerde bi böyle geçiyorsa gece diğer gece biraz daha az uyanıyor,acıyor abnnesine tabi

ay alışveriş yapasım var,oğluma kıyafet,oyuncak,güvenlik ürünleri vs beğendim e bebekte....ama ücreti çok tutuyor.eskiden çalışırken istediğim şeyi çok düşünmeden alıyordum,şimdi çekiniyorum,tuhaf geliyor eşimin kazandığı parayı harcamak

ayyhh gene çok yoruldum ben bugün yaaa:))) palladiuma gittikkk..oğlumun cici çizmelerini aldımmm..bikaçta body aldım ve bol bol önlükk..bizim bu salya olayımız artık doruk noktasında..doktorumuzla konuştum kbb ye gösterelim dedi..normal diil yani bukadar tükürük..adam yutkunmuyo resmen..randevu alıp p.tesi götürmeyi planlıyorum..p.tesi hangisini başta yapıcam zaten bilmem..adliye doktor o bu şu:)))

saat 9 da uyudu diye sevindiğim oğlum 9.30 dan beri uyanık..sallamadan uyutmaya çalışıyorum ama immkansızzz!! şimdi salıncağında sallıyoruz :(( ve gözler cin gibi bakıyor..:53:

hepinize tünaydın hanımlar hoş fazla kişi yok ama okuyanlara selam olsun :))

bizde durumlar oldukça karışık şu aralar iş değiştirme var çalıştığım yerden ayrılıyorum burayı çok seviyorum işimide seviyorum ama maddi anlamda bana çok yetersiz geliyor heleki çınar doğduktan sonra masraflar tavan yapmış durumda patronumla zam için görüştüm oda şu an müsait olmadığını söyledi o yüzden iş değştirmeye karar verdim :(( cesarette edemiyorum 3 yıldan beri aynı yerdeyim şimdi yeni bir yere gitmek alışmak zor geliyor gözüme ama yapacak bişi yok böylede devam edemem...

çınar paşaya gelince havadan mı sudan mı hastalık mı yoksa dişmi bilemediğim bir huysuzluk aldı başını gidiyor bu sabah nerdeyse cinnet geçirecektim bütün bir geceyi mızırdanarak geçirdi artık işe gelmek çok daha zor olmaya başladı benim için...napıcağımı şaşırdım emziriyorum emmiyor mama veriyorum yemiyor sallıyorum uyumuyor...offff

Back