• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yazıda uyku tekniklerinden bahsedilmiş,hepinizin bu tekniklerden haberi var,biliyorum.burda dikkatimi çeken şey bebeklerin akşam yatmasınn daha faydalı olduğunu söylemesi.hollandada bebekler akşam 7,30da yataklarında olurmuş,dr,lar da doğru buluyor ve “00:00’dan önceki 1 saat uyku sonraki 2 saat uykuya denktir”.diyorlar
ben de uyku eğitimine başladım,ağlatmadan kendi çapımda bebeğime göre teoriler geliştiriyorum,iyi de gidiyor şuan:nazar:şuan erdem uyanmak üzere,o yüzden sonraya saklayım anlatma işini

ek gıda vermişsinya, ondan değişir, normaldir...her çocuğun mtabolizması aynı değil..aşırı sık ve yeşil değilse sorun yoktur inşallah cücükte :)

cicislerı doyurdum uyuttum nıhayet sırtımda kosu yolu gıbı oldu az once kaka yaptı gene cok sukur artık rengı sarı ılgın ıcın tskkurler salıha abaa

ne olmuş hala fehmi olayı devam ediyor mu? anlamadım benle fehni arasındaki ilişkiyi.
küsüşmedik de malum fehmi olayı :) buarada günaydın..

fehmide olanlarlara demedim ki burda olupda yazmayanlara lafım fehmidekilerin bir çoğu ile zaten konuşmuyorum selamımı alsalar ne olur almasalar ne olur :) neyse ...
bende napıyım oğlum su çiçeği geçiriyor uzun zamandır giremiyorum o sebeple baya sıkıntılı bir dönem oldu gözünde de çıktı falan.böyle işte uğraşıyorum hast falann.
niye küsüşelim canım. millet fehmi de anlaşılan:) ben daha face deki grubun adını bile bilmiyorum. burasıyla başladık ya, burayı terketmiş gibi hissederim kendimi:) iyiyiz, yorgunuz, yorgunluktan sinirlerimiz çelik gibi:) nasıl olalım işte. sen nasılsın:)

kuzuuumm. :nazar::nazar:

ne olmuş hala fehmi olayı devam ediyor mu? anlamadım benle fehni arasındaki ilişkiyi.

fehmide olanlarlara demedim ki burda olupda yazmayanlara lafım fehmidekilerin bir çoğu ile zaten konuşmuyorum selamımı alsalar ne olur almasalar ne olur :) neyse ...
bende napıyım oğlum su çiçeği geçiriyor uzun zamandır giremiyorum o sebeple baya sıkıntılı bir dönem oldu gözünde de çıktı falan.böyle işte uğraşıyorum hast falann.
niye küsüşelim canım. millet fehmi de anlaşılan:) ben daha face deki grubun adını bile bilmiyorum. burasıyla başladık ya, burayı terketmiş gibi hissederim kendimi:) iyiyiz, yorgunuz, yorgunluktan sinirlerimiz çelik gibi:) nasıl olalım işte. sen nasılsın:)

selam annişler
şimdi yemeğe gidiyorum işlerden ancak açabildim. bugün cuma değil ama ben bir foto eklemek istedim:))

Eki Görüntüle 557881
oy oyyy masallah kuzuya o
dudaklar ne tatli oyle..

yazıda uyku tekniklerinden bahsedilmiş,hepinizin bu tekniklerden haberi var,biliyorum.burda dikkatimi çeken şey bebeklerin akşam yatmasınn daha faydalı olduğunu söylemesi.hollandada bebekler akşam 7,30da yataklarında olurmuş,dr,lar da doğru buluyor ve “00:00’dan önceki 1 saat uyku sonraki 2 saat uykuya denktir”.diyorlar
ben de uyku eğitimine başladım,ağlatmadan kendi çapımda bebeğime göre teoriler geliştiriyorum,iyi de gidiyor şuan:nazar:şuan erdem uyanmak üzere,o yüzden sonraya saklayım anlatma işini

bende buyume hormonlarinin 22 ile 0:2 arasinda calistigini duymustum ve dikkat etmeye calisiyorum. yalniz yedi de uyursq sabah kacta uyanir hayal etmek bile istemiyorum;)

esra ve yasemin cevaplar icin tesekkur ederim..

su çiçeği miiiiii:53: ah yavrum yaaa ne kadar zor, daha çok küçük onlar. geçmiş olsun miniğine cnm

kızlar bir sorum var, sizinkiler yumurta sarısını nasıl yiyor? tek başınamı yoksa bişeylerin içinemi karıştırıyorsunuz? ben önceden yoğurtla karıştırıyordum sonra yememeye başladı, sade verince hiç yemio. kısacası uzun zmndr yumurta yiyemiyor huysuz kızım

Son düzenleme:
dudaklar ne tatli oyle..

bende buyume hormonlarinin 22 ile 0:2 arasinda calistigini duymustum ve dikkat etmeye calisiyorum. yalniz yedi de uyursq sabah kacta uyanir hayal etmek bile istemiyorum;)

rica ederim canım ne demek :))
vallaha oranın bebekleriyle bizimkiler farklımıdır nedir bilemedim zaten okuduğum bütün yabancı yazarlar bebeğin en geç akşam 20:00 de yatıp sabah 08:00 akadar uyuması gerktiğini söylüyor hemde deliksiz :53::53: nasıl olcak o iş nerde öyle bebek...

su çiçeği miiiiii:53: ah yavrum yaaa ne kadar zor, daha çok küçük onlar. geçmiş olsun miniğine cnm

kızlar bir sorum var, sizinkiler yumurta sarısını nasıl yiyor? tek başınamı yoksa bişeylerin içinemi karıştırıyorsunuz? ben önceden yoğurtla karıştırıyordum sonra yememeye başladı, sade verince hiç yemio. kısacası uzun zmndr yumurta yiyemiyor huysuz kızım

canım ben çınara mamalarına karıştırıpta verdim ilk zamanlar karışık yedi yani ama şimdi artık herşeyi tek tek yiyor yumurta peynir ekmek ev yapımı reçeller hepsini ayrı ayrı veriyorum bazen bazende eskisi gibi mamasına karıştırıyorum...

geçmiş olsun kuzuya.

dudaklar ne tatli oyle..

evet akşam 10 la gece 2 arası önemliymiş hatta yetişkinler içinde. seninki kaçta yatıp kalkıyo?

ben devam sütünün içine karıştırıyorum peynir falanda koyuyorum.

rica ederim canım ne demek :))
vallaha oranın bebekleriyle bizimkiler farklımıdır nedir bilemedim zaten okuduğum bütün yabancı yazarlar bebeğin en geç akşam 20:00 de yatıp sabah 08:00 akadar uyuması gerktiğini söylüyor hemde deliksiz :53::53: nasıl olcak o iş nerde öyle bebek...

deliksiz mi :( benim kuzum önceden daha ii uyuyordu şimdi öyle çok kalkıyor ki bazen saat başı ya da 2 saatte 1. niye böyle acaba

çok geçmiş olsun yaa. ben de bu aralar fizik tedaviye gidyorum. ordaki hemşiremin kızı da su çiçeği geçiriyormuş. Allah kolaylık versin cnm.. bir an önce geçsin inşallah

arkadaşlar bir ara araba koltuğundan bahsetmiştim. siz neler aldınız onu da sormuştum..ben römer duoplus izofix aldım.. özelcandan. aklınızda olsun. havlu kılıfıyla birlikte 700 e aldım.. taksitli hem de. alacak olan varsa kesinlikle kaçırmasın derim. uzun zamandır araştırıyordum. fiyat olarak daha iyisi yok..ama kampanya bitti bitecekti. ordan sonra en uygun da toker bebe deydi. orda da 749 gibi bişiydi. pazarlık yapılsa , 700 e alınabilir belki. valla bizimki pusette durmayan biri olarak koltuğunu çok sevdi, benden söylemesi:)

arkadaşlar bir ara araba koltuğundan bahsetmiştim. siz neler aldınız onu da sormuştum..ben römer duoplus izofix aldım.. özelcandan. aklınızda olsun. havlu kılıfıyla birlikte 700 e aldım.. taksitli hem de. alacak olan varsa kesinlikle kaçırmasın derim. uzun zamandır araştırıyordum. fiyat olarak daha iyisi yok..ama kampanya bitti bitecekti. ordan sonra en uygun da toker bebe deydi. orda da 749 gibi bişiydi. pazarlık yapılsa , 700 e alınabilir belki. valla bizimki pusette durmayan biri olarak koltuğunu çok sevdi, benden söylemesi:)

bizde maxi cosi tobi aldık. bizimki anakucağında durmuyordu arabada sürekli kucağıma gelmek istiyordu ama oto koltuğunu sevdi. kuruluyor adam resmen koltuğuna :16::16::16:

Alp bugün ayağa kalktı ellerini bıraktı tam seviniyordum aferin oğluma diyordum ki yere düştü.kucağıma aldım su içirdim ağlaması geçti. oturduk bir baktım burnunda kan var. normalde acayip panik yaparım aslında ama Alp sözkonusu olunca soğukkanlı olmaya çalışıyorum. eşimi aradım doktoru aradık boyu kadar yerden düştüyse birşey olmaz dedi. keyfi de yerindeydi. ben dikkat ettim koltuktan yataktan düşürmedim ama o kendisi başladı düşmeye... bu yürüme sürecini hepimiz kazasız belasız atlatırız inşaallah...
daha dün doğdular bizim kokumuz olmadan yapamıyorlardı kendilerini güvensiz hissediyorlardı şimdi kendi ayaklarının üstünde durmaya başladılar bile :emir_bebek:

mrb kızlar;
yonca 1 haftadır emekliyor zaten geri vites gidiyodu ama şimdi hızlı hızlı tam emekliyor sürekli peşindeyim 3 gündürde kanepeye tutunarak ayağa kalkıyor biraz duruyor öyle sonra tek elini çekiyor hopp popo üstü düşüyor :)
halıları yıkama fabrikasına vermiştim tamda emekliyecek zamanı buldu derken yedek temiz halıyı serdim salona yonca yine çıplak bir yer bulup oraya oturuyor,bende çareyi bir patikli pijama 2 külotlu çorap bi de normal eşofman giydirmekle buldum öyle giydirecem

ben yoğurtu sütçüden süt alıp yapıyordum.ama geçen beslenme uzmanı çıktı tv ye 70 derecede 27 dk. kaynatın termometre kullanın yoksa vitaminleri öldürmüş olursunuz dedi.benim evde kaynattığım 100 dereceyi geçiyordur.en iyisimi günlük sütten yaptım bende dün.sütaşınkini aldım çok ta güzel tuttu tavsiye ederim

yoncada muz canavarı:)

Eklentiler

• $Kadriye-0013j.jpg
    $Kadriye-0013j.jpg
    36 KB · Görüntüleme: 36
kızlar ya bişi sorucam..
gökalp her gece uyduktan 45 dk sonra ağlayarak uyanıyor gidip tekrar sallıyorum geri uyutuyorum ama her gece yapıyor bunu, dakika şaşmıyor.. neden olabilir sizce?

kızlar ya bişi sorucam..
gökalp her gece uyduktan 45 dk sonra ağlayarak uyanıyor gidip tekrar sallıyorum geri uyutuyorum ama her gece yapıyor bunu, dakika şaşmıyor.. neden olabilir sizce?

canım uyku periyodları 45 dk. 45 dk da bir hafif uyanıp tekrar dalmaları lazım. ama gökalp uyanıyorsa (tracy nin dediğine göre) siz daha önceden en ufak mızırdanmasında uyandı sanıp müdahale etmişsiniz o da bu yüzden bunu alışkanlık haline getirmiş. tracy diyor ki; uyanmasını beklemeden uyuduktan 30-40 dk geçtikten uykusu hafiflemeye başladığında odasına girin pışpışlayın tekrar uykuya dalmasını sağlayın. birkaç gece boyunca bunu yapın diyordu.

Back