• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bana göz altı morluklarında etkili bi krem tavsiye edermisiniz? uykusuzluktan artık göz altlarım mor mor, eroinman gibi geziyorum:52:

kremi bilmem ama iki saatcik fazladan uyku butun hastaliklarima ilac gibi gelecek sanki. Uykuya doymak nedir unuttum uyanmak demek bi aglamayla sicramak oldu artik..

esraaa bizdede var pişik tam geçti derken yeniden atağa geçiyor pişik kremleri fayda etmiyor zaten. doktora götürdüm kortizonlu kremle biraz düzelmişti ama şimdi yine aynı. bizde prima kullanıyoruz değişişklik yapmadık bezinde hep prima kullandık şimdiye kadar acaba yediklerinden mi diye düşünüyorum artık.

Gecmis olsun kizlar..Hametan kullaniyorum ama hic bahsettiginiz kadar ciddi pisik olmadi size etki eder mi bilmem

günaydın hanımlar nasılsınız umarım herkes iyidir...

hasta bebişlere çok çok geçmiş olsun...

gönülcüm ardaya maşallah çok şirin bişi olmuş iyice :nazar::nazar:

yasemin bir arkadaşım vardı oda bebeğini çarşafta sallıyordu çok zorlandı çingene beşiği,sallanan beşik,ayakta sallama yani sallamanın her türlüsünü denedi ama bir türlü çarşaftan vazgeçiremedi şimdi bebeişi kilo aldıkça zorlanmaya başladı Allah yardımcınız olsun çok zor gerçekten...

gelelim bizden haberlere;çınar bir kaç gündür acaip pişik oldu kızlar denemediğim krem kalmadı zeytinyağı sürdüm oda bir işe yaramadı fikri olan varsa lütfen söylesin kuzumun hayaları bile kıpkırmızı oldu sanırım bezden kaynaklanıyor primada pişik yapıyorsa ne kullancam ben anlayamadım , son zamanlarda daha sık uyumaya ve yemeye başladı sanırım büyüme evresine girdi yine akşam uykuları düzene girdi çok şükür saatimiz şaşmıyor artık ama bir yere gidemiyoruz tabi illaki akşam uykusuna evde yatmak istiyor mümkün değil başka yerdeyken uyumuyor çok ağlıyor...

bana gelince son zamanlarda havadanmıdır nedir bilmem sürekli bir halsizlik,mayışıklık kafamı yastıktan zor kaldırıyorum bu sabah işe bile geç kaldım akşamları eve gidince hiçbir iş yapamaz oldum şöyle enerji verecek bir formülünüz varsa fena olmaz...

hepinize iyi bir gün diliyorum...
cnm meraba. muhtemelen o artık mantara dönüşmüştür. içerisinde beyaz beyaz noktacıklar çıkmıştır diye tahmin ediyorum. doktorlar bir krem veriyor. hemen geçiriyor o. Kerem de de yaşadık aynı sorunu. bekledim bekledim geçer diye. iyileştirmedi hiçbirşey...2-3 sürüşte anında geçiriyor krem. adı trysod gibi bişiydi.. enerji için de birşey diyemeyeceğim valla:)

clinique even better eyes adlı göz kremini kullanan varmı aranızda kızlar? nette dolanırken gördüm de baya bi metheden var. ben garnier nin kafeinli göz roll onunu almştm, 2 haftadır düzenli kullandm ama etkisini görmedim. yeni ürünler arayışındayım

kremi bilmem ama iki saatcik fazladan uyku butun hastaliklarima ilac gibi gelecek sanki. Uykuya doymak nedir unuttum uyanmak demek bi aglamayla sicramak oldu artik..
Gecmis olsun kizlar..Hametan kullaniyorum ama hic bahsettiginiz kadar ciddi pisik olmadi size etki eder mi bilmem

trosyd ve hametan birarada kullandık geçmedi şimdi prednol-a kullanıyoruz biraz söndürdü yoksa çok alevliydi.

evet ben de oldum hamileyken.
umarım mantar değildir. ben çok şaşırmştm mantarı duyunca ama altları nemli olduğu için mantara müsaitmiş. ben pişik sanmıştım, habire pişik kremleri kullandm ama geçmedi. Hayal daha önce pişik olmadığı için altını kızarmış görünce direkt olarak pişik sandm. hatta nokta nokta kızarıklıklar vardı poposunun içinde

cnm meraba. muhtemelen o artık mantara dönüşmüştür. içerisinde beyaz beyaz noktacıklar çıkmıştır diye tahmin ediyorum. doktorlar bir krem veriyor. hemen geçiriyor o. Kerem de de yaşadık aynı sorunu. bekledim bekledim geçer diye. iyileştirmedi hiçbirşey...2-3 sürüşte anında geçiriyor krem. adı trysod gibi bişiydi.. enerji için de birşey diyemeyeceğim valla:)

bu trysod mantar kremi mi yoksa pişik kremi mi vallaha evde pişik kreminin her çeşidi var nerdeyse ama bir faydası yok.beyaz beyaz noktacıklara hiç dikkat etmedim ama böyle benek benek kırmızılılar var sanki sivilce olmuş gibi doktoruna da sordum oda pişik mantara dönüşmüş dedi perşembe günü gidecektik zaten geldiğin de bakayım ona göre krem yazayım dedi

bu trysod mantar kremi mi yoksa pişik kremi mi vallaha evde pişik kreminin her çeşidi var nerdeyse ama bir faydası yok.beyaz beyaz noktacıklara hiç dikkat etmedim ama böyle benek benek kırmızılılar var sanki sivilce olmuş gibi doktoruna da sordum oda pişik mantara dönüşmüş dedi perşembe günü gidecektik zaten geldiğin de bakayım ona göre krem yazayım dedi

trosyd ve travakort mantar kremleri cnm hametan pişik kremi.

sen daha iyi tarif etmişsin, evet sivilce gibi oluyor. troysd mantar kremi bu arada..

Gunaydım cnm kızıma dun aksam 1 elma puresı yıdırdım cok sukur bu sabak normal kaka yaotı suludan kurtuldum ama rengı degısıktı bu sefer

kendimi çok yorgun hissediyorum ben yaa:((( millet nasıl 2-3 çocuk yapıyoo..ben 1 taneyle başedemiyorummm...

insan nisyandan gelmiş derler (unutma anlamında)..unutuyoruz canım..şu an zorlandığımız tüm bu şeyleri de bi kaç yıl sonra unutucaz ve yeniden bebğimiz olsun isticez..ben hamilelikte bulantıyı öyle fena yaşamıştımki, serumlar filan, bidaha tövbeler tövbesi demiştim..bak üstünden bir yıl geçmeden şimdi hamilelik hallerimi özlüyorum..o karnımda oynamasını, heyecanımızı...insan böyle bişey işte...

Günaydın teyzoşlarr

$Görüntü1344.jpg $Görüntü1269.jpg

insan nisyandan gelmiş derler (unutma anlamında)..unutuyoruz canım..şu an zorlandığımız tüm bu şeyleri de bi kaç yıl sonra unutucaz ve yeniden bebğimiz olsun isticez..ben hamilelikte bulantıyı öyle fena yaşamıştımki, serumlar filan, bidaha tövbeler tövbesi demiştim..bak üstünden bir yıl geçmeden şimdi hamilelik hallerimi özlüyorum..o karnımda oynamasını, heyecanımızı...insan böyle bişey işte...

evet banada sanki poyraz hiç el kadar olmamış gibi geliyo..sanki böyle doğmuş dana kadar:)

ayy çok sinirlerim bozuk yaaaaa:))))))) ama gülüyorumdaaaa...akşam kocamla koltuğu kırdık:))) duyanda bişey yaparken kırdık sanıcakkkk...halbuki oturuyoduk öylecene koltuk kırttt dediii çöktü yeree:)))))))) okadar sinirlerimiz bozulduki gülmeye başladık oğlanı uyandırdık...üüüfffffffffff şimdi bide koltuk masrafı kaçtı bitarafımıza...aammannn yahuuuuuuu:1::1::53::53::22::22:

Back