• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

babaya babaya bir tek onunla ilgilen istiyor anlaşılan :21::21::21:

kesinlikle zeynepcim dışarıdakiler çok pis oluyor gerçekten insanın içi elvermiyor çocuğu oturtmaya..ben bir arkadaşımda görmüştüm geçen yine konusu oldu bunun yazmıştım hatta çok rahattı kumaşıda kalındı öyle düşme gibi bir ihtimali yoktu...

totseat i diyorsun dimi bir de polar gear var ama o daha büyükler için gibiydi sanki

13 martta canım... kenarlıklar var yatağın yanlarında...

kemal daha kalkamıyor tekbaşına normalmi 20 nisan doğumlu ya olsun kenarlık mutlaka vardırda sarkar filan diye düşündüm

canım aynen çınarda mama sandalyesinde çok rahat ediyor en çokta ben :)) şimdi bide şu bez olanlar varya onlardan alıcam gecen akşam arkadaşlara gittik akşam yemeğine amannn işkence oldu resmen kucağıma oturttum durmaz yere bırakırım ağlar illa bizle birlikte masada oturcakmış o kumaş mama sandalyesinden olsa çok rahat ederdim heralde...

suna biz her sabah çınarı anneme bırakıyoruz o yüzden mecburen kalın giyisilere ihtiyacımız oluyor canım tabi buranın kışı oranın baharı gibi filandır heralde şu anda bile hava güneşli ama biraz serin tabi hani kıskandırmak gibi olmasın ama tam gezmelik :35::35::35::35:

hemde ne kıskandım burası çoktan soğudu allahtan bizim ev çok sıcak oluyor oğluma giydiremeddiğim yazlıkları kışın giydiricem :43::43:

sabah telsizden sesi geldi Alp in. uykumdan bir türlü uyanıp gidip alamadım. gittim almaya bir de ne göreyim yatağın içinde kalkmış ayağa beni bekliyor. odasındaykende kalkıyordu yatağında ayağa ama sabah sersemliği ile genelde oturuyor oluyordu yatakta. beni görünce de çok sevindi, bende de uyku muyku kalmadı...

Aman canım çok dikkat et Gülnihal yatağından atladı :( neyseki bişey olmadı kuzuma çok korktum:(

hadi ya. ben atlayamaz diye düşünmüştüm. çok geçmiş olsun canım bende daha çok dikkat edeyim...

Canım benm arkadaşımın kızı var Gülnihalden 2 ay büyük oda aynı şekilde atlamış beişiğin alt çekmecesi hafif açıkmış tam koşeye gelmiş kaşı çok kötü olmuştu çok dikkat et

ayselcim hoşgeldin gülnihal nasıl sen nasılsın canım

Aman canım çok dikkat et Gülnihal yatağından atladı :( neyseki bişey olmadı kuzuma çok korktum:(

geçmiş olsun

hadi ya. ben atlayamaz diye düşünmüştüm. çok geçmiş olsun canım bende daha çok dikkat edeyim...

aman bu danaların ne zaman napıca belli olmuyor demekki

totseat i diyorsun dimi bir de polar gear var ama o daha büyükler için gibiydi sanki

evet canım tatseat çok kullanışlı bence :)

ayselcim hoşgeldin canım nasılsın özledik seni vallaha gülnihal napıyor kuzum yaa çok geçmiş olsun...

$DSCN2073.jpg $DSCN2074.jpg yaramaz oğlum çizgi film seyrediyo:))))

bende onlardan almak istiyorum ama sanki bebek biraz dengesiz mi duruyor onda pek yorumda bulamadım nette... bir de ben dışarıda mama sandalyesi kullanmak istemiyorum her yeri leş gibi oluyor dışardakilerin...

aynen valla, hepsiburada da sevi bebenin 18tl mi neydi kumaş mama sandalyesi ben ondan alıcam Arda'ya. kullanışlı olur bence sarkmaz. haftasonu dışardaydık bbir mama sandalyesi getirdiler dediğiniz gibi leş ... bende Arda'yı normal sandalyeye oturtup şalla bağladım o bile çok işe yaradı:)

Hoşbulduk kızlar.
Gülnihal iştahsızlık ve huzursuzluk dışında iyi.
Buda Güloş özlemişsinizdir belkli :)
Eki Görüntüle 551510

ay özledik vallahi maşallah yine çok tatlı bakmış. canım sana özelden de yazmıştım Aygül ne yaptı? aradım ulaşamadım.

vallahi kızlar sizin bebekler maşallah ya Arda daha bugün gel gel yaptıda ben ona sevindirik oldum:)

Maşallah Poyraz'a, ben de dün Arda'ya ilk defa televizyon açtım, çocuğum uzaylı gibi baktı önce, sonra biraz daldı ama çok sürmedi sıkıldı:) 5 dk anca açık kaldı kapattım zaten

aynen valla, hepsiburada da sevi bebenin 18tl mi neydi kumaş mama sandalyesi ben ondan alıcam Arda'ya. kullanışlı olur bence sarkmaz. haftasonu dışardaydık bbir mama sandalyesi getirdiler dediğiniz gibi leş ... bende Arda'yı normal sandalyeye oturtup şalla bağladım o bile çok işe yaradı:)

ay özledik vallahi maşallah yine çok tatlı bakmış. canım sana özelden de yazmıştım Aygül ne yaptı? aradım ulaşamadım.

vallahi kızlar sizin bebekler maşallah ya Arda daha bugün gel gel yaptıda ben ona sevindirik oldum:)

Maşallah Poyraz'a, ben de dün Arda'ya ilk defa televizyon açtım, çocuğum uzaylı gibi baktı önce, sonra biraz daldı ama çok sürmedi sıkıldı:) 5 dk anca açık kaldı kapattım zaten

Görmedm ki cnm kusra bakma.Evet geldi Aygül,bayramın ilk gübü geldi.
Gülnihal alkış yapıyor en favori hareketi alkış herşeyi alkışlıyor bide hadi kızım parmak yapalım diyorum işaret parmağımı uzatıyorum odakendi parmağını uzatıp benim parmağıma dayıyor artıl elektirik alışverişi mi dersiniz uzaylı selamlaşması mı bilemem :D

nasılda kurulmuş öyle ohhh rahatı padişahta yoktur heralde :9::9:

Hoşbulduk kızlar.
Gülnihal iştahsızlık ve huzursuzluk dışında iyi.
Buda Güloş özlemişsinizdir belkli :)
Eki Görüntüle 551510

ayyy aysel maşallah çok tatlı yine bu kız ya tütütü özledik tabi özlemezmiyiz :nazar::nazar:

neden iştahsız aysel bu kız dişleri çıkmadı mı ondan mı yoksa hareketliliğe gelince aynı bizdede durumlar akşamları çınarı almaya gittiğimde benim annemde çok yorgun oluyor kıyamıyorumda ama yapcak bişi yok tabi :((

Back