- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
- #72.661
size bi soruuu...
gece bebeğinizi uyuttunuz normal bir saatte mesela 9. yarım saat bi saat geçmeden çığlık sesler, bebeğiniz uyanıyor ve ağlıyor gözleri kapalı, arada açıyor ama ağlıyor. emziğini veriyorsunuz ama yok atıyor,,, kucağınıza alıp pışpışlıyorsunuz uyuyor, yatağına koyarken anlıyor onu bırakacağınızı ve uyanıyor çığlıklar ağlamalar... sonra tekrarlıyor belki 1 saat ve anne babasının arasında yatarak uykuya geçiyor.. her gece bu böyle tekrar tekrar yaşanıyor.. anne tükendi artık bu durumdan ve durumun sebebi de bilinmiyor.. sizce bu durum neden kaynaklanıyor? biraz uzun oldu ama ayrıntıyla anlatma gereği duydum.. (he bu arada dişimiz de çıkmadı ve gündüz uykularında bu durum yaşanmıyor, sadece gece uykusunda)
Canim bizede durum buna benzer dis yok ve gunduz uykuları problemsiz. Yarın doktor kontrolumuz var doktora soracağım sana da soylerim cevabini
bizde de durum aynı tükenmek üzereyim akşam olsun istemiyorum bir çare bulursak paylaşalım hepimiz faydalanalımcanım aynı durumu,söyledikllerinn aynını bizde yaşıyoruz.her gece aynı.ve üstelik yanıma almazsam ve bırakırsam uynıp en az 1 saat uyanık kalıyor.bir çoğumuz aynı durumla karşı karşıyayız. okuyup anladığım kadarıyla, bebeklerde 8. ayda ortaya çıkan 'gece terörü' durumunu yaşıyoruz.bu ayda bebekler kabus görmeye başlıyormuş ve bizim kokumuza ,yanlarında olduğumuzu bilmeye daha çok ihtiyaç duyuyorlarmış.daha ne kadar devam eder bilemiyorum.ama benim de pilim bitmek üzere..yorgun,uykusuz ve bitkinim
bakalım daha kaç kişi var aynı durumda