- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
- #72.701
hızlı hızlı emeklerken kafasını duvara vuran,vurduktan sonrada duvarı ah ah yapıp döven oğlum:)))) seni çok seviyorummm:))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dun resim ekleyememiştik bgn koyalım..merhaba guzel teyzeleeerrr.
tamam canım ama öyle merak edilicek bir tarafım yok al sana resmimEki Görüntüle 549654
canlarııııııııııııııııııııııııııııııımmmm
fulyacım hoşgeldin uzun zamandan beri yoksun nasılsın bu arada minnoş kızın iyidir umarım mama sorunlarınızı halledebildiniz mi ?? artık alışmıştır inşallah...
kızlar merhaba, bugün doktor kontrolümüz vardı. doktora uyku konusunu sordum. bizimki uyanmıyor gece sürekli homurdanıyordu ama gözleri kapalı... dişten değil dedi. diş belirtisi yokmuş bizde hala.
dediki gözleri açık değilse uyanmadı ise müdahale etme, kucağına da alma, uykusunu bölme oğlunun dedi. bırak homurdansın dedi, dedim öyle de yaptım ama gece 2 den 5 e kadar homurdandı dedim. olsun homurdansın ne zararı var dedi. kesintisiz uyku çok önemli. sen kucağına alırsan alışır bu sefer kucak istediği için uyumaz dedi. zaten ben mümkün mertebe kucağıma almıyorum zaten bizle yatmıyor odasında yatağında yatıyordu. ama homurdandığı sürece gözleri kapalı çok müdahale etmemeye çalışacağım. dün gece 1 kere homurdandı birkaç dk.
doktora dedim ki eskiden 2 kere homurdanıyordu alıp emziriyordum dedim. emzirme dedi. gözleri kapalı ise uyanmadı ise rahatsız etme, bebeklerin 6.aydan sonra gece beslenmelerine çok ihtiyaçları yok dedi. uyku daha önemli, uyanmadığı sürece müdahale etme dedi.
kucakta uyutuyorum dedim yatağında uyuması lazım dedi.
acaba biz mi böyle yapıyoruz bebişleri. kucağımızda uyutuyoruz, hafif uyku dönemlerinde kucağımızda yanımızda olmadıklarını hissediyorlar ondan mı böyle yapıyorlar diye düşünüyorum.
bugün uyku eğitimine başlayacaktım ama bizimki saat 6 itibarı ile gece uykusuna kendi kendine girdi. dışarıdaydık sızdı oğluşum resmen yolda. eve gelince de uyanmadı, dışardaki kıyafetleri ile duruyor... bakalım belki bir ara uyanır...
bebişlerimiz inşaallah homurdanmadan güzel güzel uyurlar. o homurdanıp huzursuzlandığında çözemediğim bir derdi var diye düşünüyorum müdahale etmesemde uyuyamıyorum ya...:18:
kızlar merhaba, bugün doktor kontrolümüz vardı. doktora uyku konusunu sordum. bizimki uyanmıyor gece sürekli homurdanıyordu ama gözleri kapalı... dişten değil dedi. diş belirtisi yokmuş bizde hala.
dediki gözleri açık değilse uyanmadı ise müdahale etme, kucağına da alma, uykusunu bölme oğlunun dedi. bırak homurdansın dedi, dedim öyle de yaptım ama gece 2 den 5 e kadar homurdandı dedim. olsun homurdansın ne zararı var dedi. kesintisiz uyku çok önemli. sen kucağına alırsan alışır bu sefer kucak istediği için uyumaz dedi. zaten ben mümkün mertebe kucağıma almıyorum zaten bizle yatmıyor odasında yatağında yatıyordu. ama homurdandığı sürece gözleri kapalı çok müdahale etmemeye çalışacağım. dün gece 1 kere homurdandı birkaç dk.
doktora dedim ki eskiden 2 kere homurdanıyordu alıp emziriyordum dedim. emzirme dedi. gözleri kapalı ise uyanmadı ise rahatsız etme, bebeklerin 6.aydan sonra gece beslenmelerine çok ihtiyaçları yok dedi. uyku daha önemli, uyanmadığı sürece müdahale etme dedi.
acaba biz mi böyle yapıyoruz bebişleri. kucağımızda uyutuyoruz, hafif uyku dönemlerinde kucağımızda yanımızda olmadıklarını hissediyorlar ondan mı böyle yapıyorlar diye düşünüyorum.
bugün uyku eğitimine başlayacaktım ama bizimki saat 6 itibarı ile gece uykusuna kendi kendine girdi. dışarıdaydık sızdı oğluşum resmen yolda. eve gelince de uyanmadı, dışardaki kıyafetleri ile duruyor... bakalım belki bir ara uyanır...
bebişlerimiz inşaallah homurdanmadan güzel güzel uyurlar. o homurdanıp huzursuzlandığında çözemediğim bir derdi var diye düşünüyorum müdahale etmesemde uyuyamıyorum ya...:18:
böyle okuyunca ne kadar kolay olcakmış gibi geliyor ama değil işte.. aslında doktor çok haklı,müdahele ede ede biz alıştırıyoruz bebekleri..sonra da bizden bir müdahele olmadan uyuyamıyorlar.. gökalp gece uykusuna 10 gibi geçecek inşallah.. bakalım bu gece nasıl olacak...
Arda da böyle Zeynep, ben de doktorunun dediği gibi yapıyorum. daha küçükken bu homurdanmalar onu uyandırıyordu ama şimdi kendi kendine dalabiliyor tekrar. dalamazsa zaten bildiğin ağlıyor o zaman alıp emziriyorum ben de...
erdem altını değiştirmeme izin vermiyor.daha doğrusu temizleyene kadar sakin ve mutlu,iş bez bağlamaya gelince tekmeler,dönmeler,daha neler neler....çıplak mı gezecek bu çocuk ?bezi bağlayana kadar ne maymunluklar yapıyorum,eline her seferinde farklı bişey veriyorum oyalansın diye,ama dönerken bi kızarması var şaşarsınız...sizde durumlar nedir,bu konuda püf nokta önerecek varmı?
gökalp ne kadar güzel gülmüş öyle maşallah ya :)) bayıldım gülüşüne
2 nisan doğumlu diye fotoğraf paylaşmıcan mı tatlım iyi yapmışsın bizde bu fıstığı görmüş olduk :))
bu arada herkese günaydın :))
gecmişe baktım ama birşey bulamadım neden kan tahlili yaptırdınız benim kızımdada yeni dogdugunda kansızlık çıktı sonra 3 ayında biraz yükselmişti bizde düzenli kan damlamızı kulanıyoruz başta ferol sanol kulanıyorduk sonra ben isteyince doktorumuz ferol hausman veerdi düzenli 1 tatlı kaşıgı pekmezde veriyorum gene tahlil yaptırmamız lazım ama babamız kıymıyorum diyor ama bende oda korkuyoruz kötü birşey çıkmasından ama götürmemiz lazım bilgi verirsen sevinirim