• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

saol suna teyzesi teşekkür ederiz :)) sende kemalin fotoğraflarını koysan da bizde görsek hani yaptığın cicileri üzerinde fena olmaz :))

Saol cvo ıcın 4ayda kan ılacı vercez dedı hemsıre bazı sızce hangı hangı kan damlasını almalıyım
sen doktora bi danış istersen ama canım bizim doktorumuz önce ferro sanal al dedi ben toplatılmış bi ara o dedim oda istersen ferrum kullan farketmez dedi

saol suna teyzesi teşekkür ederiz :)) sende kemalin fotoğraflarını koysan da bizde görsek hani yaptığın cicileri üzerinde fena olmaz :))

telde resimler canım bilgisayara atınca koyarım virüs varya birazdan koyarım

$Görüntü0271.jpg ters koymuşum:1::1::1:

Son düzenleme:
selam kızlar,
bir süredir yoktum aranızda. internet bağlantımda sorun vardı bi ara, sonra şehir dışına çıktım fln fln derken ancak bugün tekrardan merhaba diyebildim sizere. umarım herkes bıraktığım gibi iyidir. biz iyi olmaya çalışıyoruz. Hayal'in idrar yolu enfeksiyonu tekrar etti antibiyotiğe başladık 2 gündür. önümüzdeki hafta araştırılıcak bakalım nie tekrarlamış die. bu enfeksiyon nedeniyle kaç ay kilo alamadı zayıfladı minik kuşum yazın, belki hatrlarsınız. şimdi aynı şeylerin tekrarlamasından endişeliyim. yeni toparlandı sayılır. artık kilo alıyor normal şekilde çok şükür ama inşallah tekrar zayıflamaz. sondalı film vs çekilicek sanırım önümüzdeki hafta. sizler ne alemdesiniz bakalım??

iyi akşamlar kızlar...
ara ara girip okusamda,yazacak fırsat bulamadım bir türlü.taşınmıştık ve daha yeni yeni yerleştik.bebekle çok zor oldu ama bitti nihayet:))ufak tefek şeyler kaldı,artık onlarda zamanla hallolacak.
uyku eğitimi konuşulmuş.ben de ne bulduysam okudum,tracy bacı'nın 500 sayfalık kitabı dahil.sonuç:kızım hala yanımdaki beşiğinde yatıyor:)))
neden bilmiyorum,bir metodu uygulamaya içim el vermedi.okuduklarımdan çok istifade ettim,genel bir bakış açısı kazandırdı,çok şey öğrendim ama...olmadı işte:)))sanırım bir tarafım annelik içgüdülerini dinle diyen tarafa meyletti:)))şimdilik en azından.
bir de malum tartışmalar,üslup vs vs...ayça senin bu topiğe ilk geldiğin zamanları hatırlıyorum,işte olurdun hep ve eve gitmek için dakikaları sayardın,bizde seninle sayardık:)))anlattıklarınla ayrı neşelenirdik,poyraz'a dayanamayıp aldığın kıyafetlerle ayrı neşelenirdik:))üslubunu şimdiye kadar hep sevmişimdir.topiğe geldiğinde hoş bir dinamizm ve neşe de gelmişti seninle beraber.hep o güzellikleri taşıman dileğiyle...bunu kimse için bozmaya değmez.özelden sana yazılanlar hiç hoş değil ama senin sinirle söylediklerinde öyle...

canım uzun zaman oldu görüşmeyeli..sevindim seni gördüğüme..boşver beni bilen biliyo..sevdiğim arkadaşlarım bana yeter..başkaları sevmesede olur..artık cvpta vermicem o konu ile ilgili..senin için hmde cuma diye:)poyrazın son resimlerinden yükliim gör oğluşumu:))) $DSCN2059.jpg $DSCN2055.jpg nazar

naptın kız suna çocuğuma büzmüş dudaklarını öyle kuzum ya :nazar::nazar: üztündeki gri ceketi ben ördüm demicen dimi suna :47:

bu da benim hayatımın alamı oğluşumEki Görüntüle 549036

hey maşallah partilere erken başlamış ne kadar tatlı :nazar::nazar:

selam kızlar,
bir süredir yoktum aranızda. internet bağlantımda sorun vardı bi ara, sonra şehir dışına çıktım fln fln derken ancak bugün tekrardan merhaba diyebildim sizere. umarım herkes bıraktığım gibi iyidir. biz iyi olmaya çalışıyoruz. Hayal'in idrar yolu enfeksiyonu tekrar etti antibiyotiğe başladık 2 gündür. önümüzdeki hafta araştırılıcak bakalım nie tekrarlamış die. bu enfeksiyon nedeniyle kaç ay kilo alamadı zayıfladı minik kuşum yazın, belki hatrlarsınız. şimdi aynı şeylerin tekrarlamasından endişeliyim. yeni toparlandı sayılır. artık kilo alıyor normal şekilde çok şükür ama inşallah tekrar zayıflamaz. sondalı film vs çekilicek sanırım önümüzdeki hafta. sizler ne alemdesiniz bakalım??

canım geçmiş olsun umarım çabuk atlatırsınız enfeksiyonu bebişin toparlanmasına sevindim inşallah tekrarlamaz...

kızlar bu önlükleri nereden aldınız süper bende diktirecektim böyle birşey
bu önlükten yapa dan almıştım markası baby jam ama kızımın önlük fobisi var galiba gördü mü çığlığı basıyor kullanmak nasip olmadı biraz büyüyünce inşallah
Saol cvo ıcın 4ayda kan ılacı vercez dedı hemsıre bazı sızce hangı hangı kan damlasını almalıyım
sağlık ocağının ücretsiz vermesi gerekiyor verilmedi mi size??

canım çok teşekkür ederim.. hepimizin iyi günleri olsun inşallah.
bugün çocuk doktoru gördü. kansızlık için akdeniz anemisi ailede varmı die sordu. teyzelerinde var olduğunu söyledim. ayrıntılı kan tahlilleri yapılacak.pazartesi bir kısmnını alacağız.
akdeniz anemisi için yapılan sonucuda 2hafta sonra alacağız. inşalalh iyi çıkar sonuçlarımız.
geçmiş olsun canım inşallah sonuç temiz çıkar

naptın kız suna çocuğuma büzmüş dudaklarını öyle kuzum ya :nazar::nazar: üztündeki gri ceketi ben ördüm demicen dimi suna :47:

hey maşallah partilere erken başlamış ne kadar tatlı :nazar::nazar:

canım geçmiş olsun umarım çabuk atlatırsınız enfeksiyonu bebişin toparlanmasına sevindim inşallah tekrarlamaz...

ben ördüm canım uyku gelmişti ondan dudaklar büzük dananın

selam kızlar,

geçmiş olsun canım allahtan kilo almaya başlamış

selam kızlar,

hoşgeldin canımm. Hayalin kilo almasına cok sevindim canımm sonunda toparladı demek yavrum. inşallah bu enfeksiyon da kısa süreli olur . sondalı film çekilcek demek Allah yardımcınız olsun canım. hayırlısıyla sonucları temiz cıksın kuzumun

canım uzun zaman oldu görüşmeyeli..sevindim seni gördüğüme..boşver beni bilen biliyo..sevdiğim arkadaşlarım bana yeter..başkaları sevmesede olur..artık cvpta vermicem o konu ile ilgili..senin için hmde cuma diye:)poyrazın son resimlerinden yükliim gör oğluşumu:)))Eki Görüntüle 549051 Eki Görüntüle 549050 nazar

poyrazın mümükleri akmış kıyamam :)):nazar::nazar:

ben ördüm canım uyku gelmişti ondan dudaklar büzük dananın

suna adresimi veriyorum menderes caddesi no:250 k:1 anladın sen beni :34::34: benim neden böyle becerilerim yok ki ya çok güzel olmuş eline sağlık ama seni çok kıskandım şu anda :47::47:

Son düzenleme:
poyrazın mümükleri akmış kıyamam :)):nazar::nazar:

suna adresimi veriyorum menderes caddesi no:250 k:1 anladın sen beni :34::34: benim neden böyle becerilerim yok ki ya çok güzel olmuş eline sağlık ama seni çok kıskandım şu anda :47::47:

ben çınarada yaparım cidden özelden at adresini bi kargoya bakar canım gönderirim

hoşgeldin canımm. Hayalin kilo almasına cok sevindim canımm sonunda toparladı demek yavrum. inşallah bu enfeksiyon da kısa süreli olur . sondalı film çekilcek demek Allah yardımcınız olsun canım. hayırlısıyla sonucları temiz cıksın kuzumun

saol cnm...
bilemiyorum sanırım çekilicek sondalı film. haftaya kesinleşir. Alya nasıl ? özledim sizleri yaaa:16::16::16:

canım uzun zaman oldu görüşmeyeli..sevindim seni gördüğüme..boşver beni bilen biliyo..sevdiğim arkadaşlarım bana yeter..başkaları sevmesede olur..artık cvpta vermicem o konu ile ilgili..senin için hmde cuma diye:)poyrazın son resimlerinden yükliim gör oğluşumu:)))Eki Görüntüle 549051 Eki Görüntüle 549050 nazar

ayça bi oğlum daha olursa adını mete poyraz koyucam maşallah poyraza:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

ben çınarada yaparım cidden özelden at adresini bi kargoya bakar canım gönderirim

canım benim çok teşekkür ederim söylemen yeter ama ben öyle takılmak için söyledim sana :)) bu teklifin bile kıskançlığımı yok edemez suna :))

hanımlar size doyum olmaz ben kaçıyorum mesaim bitti minik kuşum evde beni bekler artık geleceğim saate yakın kapılara doğru ayaklanmaya başlamış oyyy tontonum benim...

seviyorum sizi kızlar kocaman sevgiler..iyi akşamlar (çok sevgi pıtırcığı gördüm kendimi) içimden geldi ama vallaha bak :16::16::16::16::16::16::16:

Back