• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben oğluma bugüne kadar ne yedirdiysem fayda etmedi.çeşit çeşit muhallebiler,çorbalar,gece mamaları....her zaman emmek için uyanııyodu.artık alışkanlık edindi diyip kabullenmiştim :/ ama son zamanlarda saat başı kalkar oldu ve ben napcağımı şaşırdım..bi de oyun istemiyo mu saçlarım diken diken oluyo walla artık...oğlum bizim odada park yatakta yatıyo ve son zamanlardaki oyunu yatağın file kısmını tırmalamak..çok hoşuna gidiyo sıpanın..kaç gecedir tırmalama sesleriyle uyanıyorum..beni görüncede başlıyo gülücüklere :)))

günaydın kızlar hepinize hayırlı cumalar geçmişi okuyordumda keşke okumasaydım nolmuş böyle yine ya paylaşamadığımız neki çok üzülüyorum çok:43::43::43::43::43::43:

$031120121118.jpg $041120121138.jpg
alın size çınar kızlar bu gün cuma unutmuşum :)) havamız değişir belki biraz dedim :((

günaydın kızlar hepinize hayırlı cumalar geçmişi okuyordumda keşke okumasaydım nolmuş böyle yine ya paylaşamadığımız neki çok üzülüyorum çok:43::43::43::43::43::43:

sunacım günaydın :))

al benden de okadar :( 7218de bırakmıştım okumayı,3-4 gündür bakamıyorum topiğe (anneannem geldi samsundan)bi tatsız konu yaklaşık 40 sayfa uzayıp gidermi?çok üzücü.bi de BEN TOPİKTE ESKİYİM,SEN YENİSİN tarzı konuşmalar oluyor bazen,onlar da üzücü.ne gerek var bunlara,hepimiz paylaşımlarımızı yaparız,birbirimizle fikir alışverişinde bulunuruz,kimimiz dışarda da görüşür...üzmeye,üzülmeye gerek varmı?bi arkadaşın da dediği gibi beğenmediğimiz kişinin yorumuna cevap yazmayabilirsin,hakkın var...umarım mübarek cuma günü sonlarır bu tatsızlık.aslında ben de yazmıcaktım bu tarz bişey ama üzüldüğüm için yazmak istedim

Eki Görüntüle 548781 Eki Görüntüle 548782
alın size çınar kızlar bu gün cuma unutmuşum :)) havamız değişir belki biraz dedim :((

sunacım günaydın :))
maşallah oğlumuza :)bereler takılmaya başladı artık
bişey sorcam: dün erdem o soğukta dışarı çıkmak istedi,ben de dayanamadım,markete gidip gelelim bari ddim.atkı bere taktık ama atkısı sürekli aşağı iniyo,yani burnu falan kapanmıyo.acaba bebek kar maskesi gibi bişey daha mı kullanışlı olur ? siz ne yapıorsunuz bu konuyla ilgili?

sizinde cumanız mübarek olsun minik hocam :)) :nazar::nazar:

al benden de okadar :( 7218de bırakmıştım okumayı,3-4 gündür bakamıyorum topiğe (anneannem geldi samsundan)bi tatsız konu yaklaşık 40 sayfa uzayıp gidermi?çok üzücü.bi de BEN TOPİKTE ESKİYİM,SEN YENİSİN tarzı konuşmalar oluyor bazen,onlar da üzücü.ne gerek var bunlara,hepimiz paylaşımlarımızı yaparız,birbirimizle fikir alışverişinde bulunuruz,kimimiz dışarda da görüşür...üzmeye,üzülmeye gerek varmı?bi arkadaşın da dediği gibi beğenmediğimiz kişinin yorumuna cevap yazmayabilirsin,hakkın var...umarım mübarek cuma günü sonlarır bu tatsızlık.aslında ben de yazmıcaktım bu tarz bişey ama üzüldüğüm için yazmak istedim

bişey sorcam: dün erdem o soğukta dışarı çıkmak istedi,ben de dayanamadım,markete gidip gelelim bari ddim.atkı bere taktık ama atkısı sürekli aşağı iniyo,yani burnu falan kapanmıyo.acaba bebek kar maskesi gibi bişey daha mı kullanışlı olur ? siz ne yapıorsunuz bu konuyla ilgili?

takılmaya başlandı başlanmasına da durduruyor mu diye bir sorsana eskiden çıkartmayı akıl edememişti sadece ağlıyordu şimdi takar takmaz elini atıyor kafasına söküp alıyor bereyi bende tam kapıdan çıkacağım anda geçiriveriyorum bereyi ozaman dışarı çıkmanın verdiği sevinç ile ellemiyor bıdık :9::9: atkı konusuna gelince daha hiç denemedim tatlım nasıl olur bilmiyorum ama artık atkıda takmam gerek sabahları izmirde hava iyiden iyiye soğudu...kar maskesinde çok sıkılmaz mı yaa dururmu ki onun içinde çınar durmaz gibime geliyor :44::44:

bu arada sizde de salya almış başını gidiyor :)bizde de durum aynı,sicim gibi upuzun akıyo salyası,üst damak nezamandır kabarık ama diş çıkmadı bitürlü.2 gündür de tavan yaptı huysuzluğu..Allah kolaylık versin hepsine

bu arada sizde de salya almış başını gidiyor :)bizde de durum aynı,sicim gibi upuzun akıyo salyası,üst damak nezamandır kabarık ama diş çıkmadı bitürlü.2 gündür de tavan yaptı huysuzluğu..Allah kolaylık versin hepsine

ramazn bayramı öncesi doktora götürmüştüm dişlere az kalmış demişti hala çıkacak 4 aylıktan beri o salyalarla uğraşıoruz cnm :37:

sizinde cumanız mübarek olsun minik hocam :)) :nazar::nazar:

takılmaya başlandı başlanmasına da durduruyor mu diye bir sorsana eskiden çıkartmayı akıl edememişti sadece ağlıyordu şimdi takar takmaz elini atıyor kafasına söküp alıyor bereyi bende tam kapıdan çıkacağım anda geçiriveriyorum bereyi ozaman dışarı çıkmanın verdiği sevinç ile ellemiyor bıdık :9::9: atkı konusuna gelince daha hiç denemedim tatlım nasıl olur bilmiyorum ama artık atkıda takmam gerek sabahları izmirde hava iyiden iyiye soğudu...kar maskesinde çok sıkılmaz mı yaa dururmu ki onun içinde çınar durmaz gibime geliyor :44::44:
bizimki de pek tutmaz,dediğin gibi o ufacık eller gidiverir kafaya hemen...kapıda sadece bereyi takıyorsan iyi,biz son zamanlarda nerdeyse kapıda giyiniyoruz,dışarı çıkmak için çıldırıyor..alt pijamasını çıkarıyorum,pantolonu kapıya doğru giderken geçiriyorum bacaklarından ...ya allahtan annem var yanımda,tek başıma olsaydım sanırım böyle hareketli bir bebeğe bakamazdım.canları sağolsun tüm bebişlerimizin,sağlıklı olsunlar da gerisi bi şekilde halloluyor

Cınarıım yakısıklı oglum benımm,senın karızmanı sevsınler emıııı

pınaaar cok tatlı olmus beee,ayy yerım ben onun o ellerını,ısırırım,yalar yutarıııım...
Gudurtmayın len benııııı

ramazn bayramı öncesi doktora götürmüştüm dişlere az kalmış demişti hala çıkacak 4 aylıktan beri o salyalarla uğraşıoruz cnm :37:
erdemin 5 ayı dolduğunda ilk dişi çıkmıştı,15 gün sonra 2. göründü...şimdi de 1 aydır huysuz,diş etleri kabarık,ama çıkmadı nedense,belki anca zamanı gelmiştir...sizinkinde çıkan diş varmı hiç..kusura bakma,önceden demişsindir belki ama bazı sayfaları atlayarak okudum 29 ekimden sonra...

tatlım iletini tik lemişim cvp yazmamışım :))
Dişiniz hayırlı olsun btanem güzel güzel yesin çiğnesin yemekleri inşallah :))
yürüteç hayırlı olsun canım güle eğlene yürüye koşa kullansın miniğin :))

canım çok teşekkür ederim.. hepimizin iyi günleri olsun inşallah.
bugün çocuk doktoru gördü. kansızlık için akdeniz anemisi ailede varmı die sordu. teyzelerinde var olduğunu söyledim. ayrıntılı kan tahlilleri yapılacak.pazartesi bir kısmnını alacağız.
akdeniz anemisi için yapılan sonucuda 2hafta sonra alacağız. inşalalh iyi çıkar sonuçlarımız.

bizimki de pek tutmaz,dediğin gibi o ufacık eller gidiverir kafaya hemen...kapıda sadece bereyi takıyorsan iyi,biz son zamanlarda nerdeyse kapıda giyiniyoruz,dışarı çıkmak için çıldırıyor..alt pijamasını çıkarıyorum,pantolonu kapıya doğru giderken geçiriyorum bacaklarından ...ya allahtan annem var yanımda,tek başıma olsaydım sanırım böyle hareketli bir bebeğe bakamazdım.canları sağolsun tüm bebişlerimizin,sağlıklı olsunlar da gerisi bi şekilde halloluyor

benimkide benim giyindiğimi görmesin sabahları işe gitmek iyice zorlaşmaya başladı zaten ne zaman ceketi sırtıma geçirsem başlıyor ağlamaya apar topar çınarı alıp kapının dışında alıyorum soluğu apartmandan aşağıya inene kadar battaniyeye sarıyorum beresini takıyorum patiklerini giydiriyorum anlıyacağın apartmandan çıkana kadar anca tamam oluyoruz bu arada evim 5.kat düşün halimizi inene kadar bir gün imza toplayıp bizi kovacaklar zaten çınarın çığlıkları yüzünden :52::52:

bugün çocuk doktoru gördü. kansızlık için akdeniz anemisi ailede varmı die sordu. teyzelerinde var olduğunu söyledim. ayrıntılı kan tahlilleri yapılacak.pazartesi bir kısmnını alacağız.
akdeniz anemisi için yapılan sonucuda 2hafta sonra alacağız. inşalalh iyi çıkar sonuçlarımız.

inşallah temiz cıkar sonuclarınızz canım yaa. ailede var demek :( söyle kalıtsal rahatsızlıgı olmayanımız yok herhalde. bizde de alerji var :( bende annemde kardeslerimde Astım var. Alya da alerjik belli burnu tıkanıyor akıyor hırıltısı var göz alerjisi var kızarıyor hep gözleri, kulakları kasınıyor kanatana kadar kasıyor :(
dün kontrolümüz vardı bzmde ciğerleri falan tertemiz cıktı Allaha sukur ama alerjik :(

canım çok geçmiş olsun umarım sadece değerlerinde düşüklük vardır kalıcı bir rahatsızlığı yoktur kansızlık tüm bebeklerde görülebilen bir durum içini ferah tut dilerim iyi sonuçlar alırsınız...
bu arada incileriniz hayırlı olsun :))

maşşallahhh yakışıklılaraa..bizde de uykusuzluk var..gece uyanınca emen sonra uyuyan oğlum, uyumak istemez oldu..dün gece bir saat ayaktaydı...

yaa ama ben bir sürü ileti seçmiştim cevaplamak için hani nerde hiçbiri yokkk, gıcık oluyorum gıcıkkkk:41::41::41:

Geleneksel Cuma günü resimlerinize bayıldım hatunlar süper ötesi hepsi de özellikle minik hocamız maşallah maşallah :nazar:

Back