- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
- #72.201
arkadaşlarım kuzumun huysuzluğu devam ediyor bu yüzden okuyamadım biile geçmişi ve sayfaların birikmiş olmasına o kadar seviniyorum ki çok öpüyorum sizi diş çıkana kadar böyleyiz anlaşılan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oo canım hem hayırlı olsun hem geçmiş :)) bizimki bazen memeyi ısırıyor ama genelde omzumu parmagımı kolumu vs. madecassol yanında ayırma, bende cabuk etki ediyor.
hee birde sabah bir acıyla uyandım, babası işe gttkten snra yanıma almıstım Alya yı gözümü bir açtım dudagımdaki uçuğu kopartmaya calısıyor. kırmızı ya rengi direkt dikkatini çekmiş. gıcık yaa kopardı geçmek üzereyken şimdi tekrar kabuk baglayacak off off
maşallah canım benim ama iki alt çıkarken canıma okudu üst 4ü birden düşünemiyorum.
arkadaşlarım kuzumun huysuzluğu devam ediyor bu yüzden okuyamadım biile geçmişi ve sayfaların birikmiş olmasına o kadar seviniyorum ki çok öpüyorum sizi diş çıkana kadar böyleyiz anlaşılan
sağol canım.zovırax uçuk için tek geçerim mervecim.bendede olunca hemen köreltiyor uçuğu
nurcular murcular:)) oh oh tam olmuş burası vallahi..tevekkeli kimse girmiyo artık:)) muhabbetlere bak yaa..yok yağmur konur mu yok enseden öpülürmü:))Allah ıslah etsin ne diim:)))gülüyorum sadece...
valla kemal doğdu doğalı öyleyimooo süper çok üşengeç gördüm seni...
süpermiş vallaha çok güldüm
fiyatlar hemde ne bomba kız hamile hamile ev mi taşıdın ben yattığım yerden kalkamıyordum vallaha hamileyken yaa bravo doğrusu
maşallah çok atraksiyonlu bir parti olmuş sizin parti rukiyecim bu arada çok teşekkür ediyorum :)) benim çınarda o gürültüye rağmen saat 1:00 de bir uyudu 16:00 da zar zor uyandırdım nerdeyse partiyi onsuz tamamlıcaktık :)) normalde uyumayan çocuk dün horul dorul uyuyacağı tuttu
sen çok erken başlamışsın maşallah ya ben geç kaldım ayırmak için vallaha küçücük evim var afadersiniz çınar osursa yan tarafta duyarım ama korktum bu zaman kadar hep bu gece ayrı yatırayım bakalım ne olcak...
oo suna sen yöntemi bulmuşsun ayıramazsın tabi maşallah kemalede boşuna çaki diyosun sen bu oğlanın hakkını yiyosun
rukiye ne bakıyon kız yazsana bişiler
geçmişi okuyodum tatlım biraz işlerim vardı akşam olmuş bile cadı kızım bugün 1 saat ancak uyudu birazdan da kayınvaldemlere gidicez öyle işte
kemalde bugün çok huzursuz gün boyu hiç uyumadı bednde giramadim bile acayip yoruldum ya
Selam fıstıklaarrr...
Dogumdan sonra en buyuk sıkıntıyı maalesefkı hemoroıdten cekıyorum,arada oyle krızlere sokuyokı anlatamam,cok acı cektırıyo...dogumdan sonra anı kaldı bana:) tabı daha guzel bı anı olmasını tercıh ederdım...
Sızde ne var ne yok,keyıfler ıyıdır umarım
ben de sana gülüyorum ayça yarım yamalak okuyup kavga çıkarmak için fısat kolluyosun hep Allah asıl seni ıslah etsin.kimse girmiyomuş ya o girmeyenler seni aralarına alıyomu acaba.neyse cevap yazma bana beğenmeyen girmiyo zaten sen de girme gülücüklerini de nefretini de başka yerlere saç
ayça hatta kendine bi topik aç konuşulabilecek konuları sen belirle kullanılamayacak kelimeleri falan da kaliteli kaliteli takıl orda tabi konuşacak birini bulursan
öbürlerini anlamassın bile zeynecim.ilk diş çok zor çıkıyor
Selam fıstıklaarrr...
Dogumdan sonra en buyuk sıkıntıyı maalesefkı hemoroıdten cekıyorum,arada oyle krızlere sokuyokı anlatamam,cok acı cektırıyo...dogumdan sonra anı kaldı bana:) tabı daha guzel bı anı olmasını tercıh ederdım...
Selam. bizde ailede genetik üstelik bu hemoroid. sülalede hatta. birtek bende yoktu. doğum tetikledi bende de çıktı ama geçiyor hafiften cnm. seninki de umarım geçicidir... bu konuda duyduklarımdan deneyimli biri olarak, sıcağın iyi geldiğini biliyorum.. sıcak su torbasını ısıtıp üzerine oturabilirsin. ya da sıcak suyun içerisinde. umarım iyi gelir. fena bir illet ya.. geçmiş olsun..Selam fıstıklaarrr...
Selam. bizde ailede genetik üstelik bu hemoroid. sülalede hatta. birtek bende yoktu. doğum tetikledi bende de çıktı ama geçiyor hafiften cnm. seninki de umarım geçicidir... bu konuda duyduklarımdan deneyimli biri olarak, sıcağın iyi geldiğini biliyorum.. sıcak su torbasını ısıtıp üzerine oturabilirsin. ya da sıcak suyun içerisinde. umarım iyi gelir. fena bir illet ya.. geçmiş olsun..Selam fıstıklaarrr...
aslına bakarsan ben Arda'yı kendi başına uyumaya hiç zorlamıyorum. yani tamam bu bir davranış ve öğretmek gerek ama şu an için benim bebeğimin hazır olmadığını düşünüyorum. kitaplar, uzmanlar farklı şeyler söylese de bu benim bebeğim ve en iyi ben anlıorum onun dilinden. şu an ben Arda'yı beşiğinde sallayarak uyutuyorum, hep böyleydi zaten, 3. ay dönemlerinde kolik olduğundaysa hep kucakta sallayarak uyumuştu mesela, bir dönem diş sancısı çekti dizimde salladım, hatta çarşafla salladığımız günler oldu, yetmedi salıncak aldık. ama mutlu bir bebek benim oğlum. geçenlerde kendi kendine uyumaya alıştırayım dedim o kadar huzursuz ve mutsuz oldu ki bütün gün huzursuzdu. hatta sonra ki günler yatağına konmak bile istemedi huzurluktan. e ben de ona bıraktım, ben ona çok güveniyorum sanırım:) zamanı gelince kendiliğinden uyuyacakmış gibi geliyor:) bakalım, inşallah öyle olur :)
evet önce annenin hazır olması çok önemli. sen hazır değilsen en ufak bir karşı koymada vazgeçersin zaten ve sonuçta kafası karışık bir bebek olur karşında. 2.denemende daha da zor olur durum... odasını ayırmadıysan önce odasını ayır hemen uyku eğitimine başlama... odasına alıştıktan sonra başlarsın uyku eğitimine.
dr sears daha yumuşak aslında. yanlış hatırlamıyorsam bebek nasıl uyumak istiyorsa öyle uyutun diyordu. evet bir tane link buldum bunla ilgili...
Bebeğimi nasıl uyutmalıyım? | AYLIN ANNE
elizabeth pantley de bebeklerin gece beslenmesine ihtiyaç duyabileceğini söylüyor zaten ben de gece emzirmelerini kesmek istemiyorum... elizabeth pantley i henüz okumadım onu da bir okumam lazım şu uyku eğitiminden önce.