Sağol btanem. Mecbur iyi olana kadar otribebe ile gezicez ordan oraya
Ya seninki yine emeklemiş oda oda gezmesin boşver. Ben şimdi hevesleniyorum hemde çokk, yoksa emeklemeyen çocukta normal biliyorum ama insanın içinden geçiyor ya bende emeklesin istiyorum.
maşallah canım benim yaa sürünsün sürünsün yakında iyice depar atar Arda merak etme :) Bizimki sadece yuvarlanma faslında cok kabiliyetli okdar :)
maşallah ogluna canım,hızla ilerliyor demekki :) baksana kızlara bile gülücük atmalar bile başladıgına göre
terleme olayı bizdede asırı fazla canım. uyurken özellikle yastıgında basının geldiği yer sırılsıklam oluyor ki ben öyle cok kalın giydiren biri de değilim. silikon yorganla yatıyor hala. emerken zaten şapıır şapırr başı. doktora sordum önemli ddeğil dedi ama bana da cok garip geliyor.
maşallah canımm emekledi demek :) darısı basıma inşallah
oo maşallah canım oğluna seninki emeklemeyide bitirdi şimdi yürüme faslında :) Allah nazarlardan korusun inşallah.
canımm hayırlı olsun diş hediğiniz. ne güzelde yapmıs hazırlamıssın herseyi maşallah sana. hele son anda sipariş verilmeyen pastanın yerine kendin şipşak pasta yapman benim için günün bombası zaten . eline koluna sağlık. herşey içine sinmiş resimlerden görüldüğü kadarıyla. emegine değdi :) Allah nice güzel günleri yasamanızı nasip etsin ailecek kuzum.