- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
- #72.241
Zeynep,lıvanın yemek olayı nasıl,ne yıyor danacık ne yemıyor...en cok neyı sevıyor?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zeynep,lıvanın yemek olayı nasıl,ne yıyor danacık ne yemıyor...en cok neyı sevıyor?
sen daha okuduğunu bile anlamaktan aciz kompleksli bi zavallısın kendini ne sandığını bilmiyorum ama öylesin.ben senin burda çıkardığın eski kavgalarını da biiyorum merak etme ortalığı karıştırır dahada gelmem girmem dersin gene gelirsin sen busun.insanları kırmaktan nasıl bi zevk alıyosun onu anlatsana sohpet konusu çıksınay noolur beni arana al tubanurr yoksa naaparım ben bi başıma buralarda..yokluğunu çok hissederim:))ayrıca niyetim kavga çıkarmak olsa yazacak başka şeylerde bulurdum..sadece eski sohbetleri nekadar özlediğimi yazdım
aklı yaşla ölçeni duydum da mesaj sayısıyla ölçüldüğünü ilk defa duyuyorum.insanları kovmak adetim değildir o senin işin az kişiyi kaçırtmadın burdan.senin asabın zaten bozuk her daim saldıracak yer arıyorsun.sen kimle konuşacağını bana sormıycaksın ama ben ne konuşacağımı san soracağım öylemi bu nasıl bir insanlıktır sendeki .senin şirretliğini bilen biliyo neyse özelden yazmillet senin saçmalıklarını okumak zorunda değil.kale alınacak insan değilsin ama ben bunu kafama takarm yapım böyle eminim senin yüzünden sütüm azalıcak yarın ve kızım ek gıda yemiyo aç kalıcak yani mutlu olursun diye yazıyorum bunusen dedin ya ben şimdi nasıl kırarım seniii..1 değil 5 tane topik açarım:)))) topu topu 90 100 mesaj atmış bana akıl veriyo..dağdan geldin bağdakini mi kovuyosun..insanın asabını bozma..siz yokken biz vardık buralarda..sana sormicam kimle konuşup konuşmayacağımı..
sen daha okuduğunu bile anlamaktan aciz kompleksli bi zavallısın kendini ne sandığını bilmiyorum ama öylesin.ben senin burda çıkardığın eski kavgalarını da biiyorum merak etme ortalığı karıştırır dahada gelmem girmem dersin gene gelirsin sen busun.insanları kırmaktan nasıl bi zevk alıyosun onu anlatsana sohpet konusu çıksın
aklı yaşla ölçeni duydum da mesaj sayısıyla ölçüldüğünü ilk defa duyuyorum.insanları kovmak adetim değildir o senin işin az kişiyi kaçırtmadın burdan.senin asabın zaten bozuk her daim saldıracak yer arıyorsun.sen kimle konuşacağını bana sormıycaksın ama ben ne konuşacağımı san soracağım öylemi bu nasıl bir insanlıktır sendeki .senin şirretliğini bilen biliyo neyse özelden yazmillet senin saçmalıklarını okumak zorunda değil.kale alınacak insan değilsin ama ben bunu kafama takarm yapım böyle eminim senin yüzünden sütüm azalıcak yarın ve kızım ek gıda yemiyo aç kalıcak yani mutlu olursun diye yazıyorum bunu
günaydın kızlar
miniğimin dişi dün çıktı :)))) işten geldim yemekden sonra içeride oturuyorduk kızımla.sadece ikimiz vardık. ve ben ilk gördüm.
diş buğdayı hazırlıklarına başlamaylıyım:)))
kızıma dün yürüteç aldım çok kararsızdım ama havalarda soğuyor.yerlerde çok sürünmesin hemde oyanlansın diye.
sıcaklar yarından itibaren 15derece düşecekmiş. bugünde yağmur var istanbulda. Artık daha çok dikkat etmemiz lazım.
gunaydın arkadaslar ben temmuz ikiz annesiyım 3aylık iki kızım var sızler bebeklerınızın kıyafetlerını vermek ıstersenız alabulırım lst dayım ben tskler sımdıden
Günaydın annişlerrr umarım güzel bir gün geçirirsiniz :))
hayırlı olsun canım ne güzel sen de bir ilk yaşamışsın dün. biz de eşimle evdeyken ilk emeklemesini gördük. sürünmekten emeklemeye adım attık. çoook güzeldi hemen o anı kaydettik. çalıştığımdan ilklerini göremeyeceğim diye çok üzülmüştüm ama şükür dişini de gördüm, sürünerek dolaşmasını da emeklemesini de :))
kızlar şimdi benm bi arkadaşımın da bizden 2 ay küçük bi bebeği var
ek gıda konusunda önüne ne gelirse veriyo şeker acı baharat ekmek vs vs
hatta bebeğinin cildinde döküntüler oluştu dr baharatlı şeyler mi verdin demiş
bundan sonra yapmaz sanırsınız de mi
hayır vermeye devam ediyo
acılı tarhana çorbasını yarım kase içtiği ile övünüyo
ben de sebze çorbaları özel ekmekler vs yapıorum ya
millet hep kıyaslıyo bakalım ilerde nolacak diye
ilerde o her şeyi yer ömer de yemez sorun çıkartırsa milleti haklı çıkarmış olacak.
öyle paylaşmak istedim içime dert oluo bu konu inşallah ilerde de güzelce yer paşam.
çokçok geçmiş olsun canım ameliyat nasıl geçti geçmişi okudum biraz ama göremedm inş iyidir hazır yoğurt vermendense hiç verme derim ama yine de sen bilirsinKelebek hosgeldin bizde seni cok ozledik. ben iyiyim kuzum da iyi ama babasi hasta. Ayagi kirik bu sebeple manisada kayinvalidemlerdeyiZ.bugun ameliyati var esimin ayagindan civileri cikaracaklar platini kalacakmis. dualrinizi esirgemeyin, iylessin biran once de evimize gidelim. evimi duzenimi oyle ozledim ki..sen nasilsin. omer nasil?
artık hareketlendiler canım kurtulabilirler örtüden korkma o kadar gönlünü ferah tutcanım benim uyku tulumum kollu... ama uyku tulumu ile yatırmadan önce de kollarını açıkta bırakıyordum örtmüyordum... benim aklım çıkıyor birşey olmayacağını bilsem de birşey olur elini kurtaramaz örtüye dolanır boğulur diye düşünmekten kendimi alıkoyamıyorum... gerçi konya inanılmaz soğuk bir yer benim için ama kollarından üşütmez diye düşünüyorum... en iyisini yine sen bilirsin deyip cümlemi sonlandırıyorum...
biz maxi cosi tobi alacağız ben ona e-bebekte de baktım, hoşuma gitti. çok ucuz bir şey almak istemiyorum ama bir oto koltuğuna da 1500 tl para vermek istemiyorum. sürekli yolculuk etsek belki olabilir ama haftasonu caddeye gidiyoruz 15 dk sürüyor, ayda birde annemlere gidiyoruz hadi yol 2 saat sürsün taş çatlasın... yani parasını çıkartamazmış gibi geliyor o kadar para verirsem. maxi cosi tobi de gayet güvenli gibi duruyor, yatma pozisyonu da vardı galiba. maxi cosi nin diğer modeli de isofix li olanlardandı heralde. onda da isofix e ayrı para veriyorsun yanlış hatırlamıyorsam.
günaydın kızlar
miniğimin dişi dün çıktı :)))) işten geldim yemekden sonra içeride oturuyorduk kızımla.sadece ikimiz vardık. Ve ben ilk gördüm.
Diş buğdayı hazırlıklarına başlamaylıyım:)))
kızıma dün yürüteç aldım çok kararsızdım ama havalarda soğuyor.yerlerde çok sürünmesin hemde oyanlansın diye.
Sıcaklar yarından itibaren 15derece düşecekmiş. Bugünde yağmur var istanbulda. Artık daha çok dikkat etmemiz lazım.