- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
- #72.141
34 haftalık hamileydim taşındığımızda hem de erken doğum riskim vardı çarşamba perşembe hastanede yattım cuma taşındık... ama Allahtan iki annemde çok yardım etti. bana hiçbir şey yaptırtmadılar. ama bütün kolileri ben yapmıştım hamileyken zaten ondan heralde risk oldu. kolileri kaldırmaya bile kalktım çünkü...
uyumamaları gerken zamanı bilir uyurlar valla ya dünde kayınvalidem çaya çağırdı annemler bizdeydi alp bir uyudu tam 2,5 saat kalkmadı... bir türlü inemedik aşağıya...
3 aydan sonra zor olur oda ayırması diye okumuştum sonra kendini terkedilmiş hisseder felan diyorlardı bende korktum ayırdım odayı. sonra onu istemediğimizi düşünmesin diye düşündüm.
kız maşallah ben 34 haftalık hamileyken doğum yaptım :)) yok artık sende koli kaldırcakmış hiç işin yokmu zeynep allah aşkına Allah korumuş vallaha Alp'i
yaa gökalp bazen öyle bi sıkıyo ki göğsümün ucunu, sanki dişi war sıpanın..her seferinde aa diyom çıktı galiba dişi, ama yok... bi de diş çıkınca ısırdığında halimi düşünemiyorum:))
ozaman yakındır çıkartması canım çınar da öyle yapıyordu çünkü son zamanlarda hep...oyyy diş çoktıktan sonra ısırdılarmı etinden et kopuyor gibi oluyor bir gün çınar öyle bir ısırdı ki ağlıcaktım nerdeyse bide ısırıp ağzında tutuyor velet