2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canııım cok cok gecmıs olsun,ınsallah esın hemen saglıgına kavusur,sende evıne kavusursun,senı az cok anlayabılıyorum,yavrucuna neler yapmak ıstıyosun ama baska bı yerde bu mumkun olmuyo,tabı evde bı duzenın var hersey yerlı yerınde...
Yogurda gelınce hazır yogurt verme canım yaaa,eve gecmene az kalmıs zaten,o vakte kadar verme hazır yogurt...

kızlar hepinize selam ne güzel geçmiş birikmiş baya bugün fatmacım bayram nasıldı ben evdeydim yemek yapıyorum kaçtım ben görüşürüz birazda geçmöişe bakayım hem

kızlar ben kaçıyorum daha gidip diş buğdayı için çınarın diş kurabiyelerini yapıcamm :)))

hepinize mutlu huzurlu bir gece diliyorum

Son düzenleme:

bence hiç vermemendense vermen daha iyidir diye düşünüyorum... babymix var sütaşındı galiba bebek yoğurdu onu bulabilirsen onu ver için daha rahat olur belki o zaman...

merve maşallah alya ya canım, alp de geçen gün kıtlıktan çıkmış gibi yedi, yoğurda bile bir saldırışı var görmen lazım... ama ertesi gün normale döndü... bir yiyoruz bir yemiyoruz :)
sen işe mi başlıyorsun canım

aman ne güzel

yinede bi git canım kafana göre kullanma sonuçta hormon ilacı

geçmiş olsun

bide erzuruma gel tatlım o zaman görürsün soğuğu

Suna kııızz ozlemısım senı ha:)
ben de seni canım

kalkıyım kız yemeğim yanmadan bu ara bi tembelim oturduğum yerden kalakalıyorum valla biri beni kovsun pc den bilgisayar olmadan ben napıyodum acaba la

aman kuzum amann en çok annenin nazarı değermiş zaten

:) hayatım keşke hep öyle yese alp , belkide açtı o gün , bizim bıdık cok aç değilse böyle isteksiz yiyor, ama yine de yiyor. acıkınca gör bir de wuuuu
işe baslamıyorum henüz canım, yakındır başlamam ama. 1-2 ay içinde belli olur diye düşünüyorum belkide daha erken. kayınpederimin emekli oldugu bankayla görüşcekmişim bi,vakıfbank,keşke olsa da sanmıyorum bi etkisinin olmayacagını. hiç olmadı garanti ye dönücem mecbur.

selam kızlar..geçmişi okuyamıyorum çünkü gökalp her an uyanabilir.. çok mızmızdı bgn, bezdirdi beni canı sağolası kuzum.. yemiyor yaa çocuk, o kadar güzel sebzeli kıymalı et suyuna çorba yapmış annem,bi kitledi ağzını kafayı bi sağa çeviriyo bi sola, dellendim yaa...tabağı çewirip yere boca edesim geldi, yeme dedim yeme ozamn, emzirdim emdi ama, karnı aç ama yemek istemiyor..ama tarhana çorbası ya da muhalebi gibi pütüzsüz gıdaları löp löp yutuyor...öff napcam bu çocuğu nasıl alıştırcam pütürlü gıdalara..(((((

neeee aysima yürümeye mi başlamışşş eyy maşallah
bizi bırak yürümeyi emeklemiyorz bilemmm, anca kucak anca kucak..

merhaba güzeller nassınız
5 gün önce geldik kayseriden yolculuk zor yeni yeni kandime geliyorum .
bu gün sayfalar baya ilerlemiş bende herkes cabbar emminin yerine gittiği için bu kadar performans beklemiyordum maşallah maşallah.

bizim salonun benzeri olmuş:) Ben en baştan oyun halısı filan almadım önce kendi yorganını seriyordum şimdi büyük yorgana terfi ettik :))

maşallah kara kuzuya :)

hadi canım hayırlısıyla inşallah, Rabbim sağlık versin de dönün yuvanıza...

ben hazır verme taraftarı değilim, her gün yapamıyorsan yapınca 2-3 günlük yap öyle yedir bence hazırdan iyidir.

neeee aysima yürümeye mi başlamışşş eyy maşallah
bizi bırak yürümeyi emeklemiyorz bilemmm, anca kucak anca kucak..
vallahi maşallah Aysima koşarken bizimkiler oturup bakacak anca sanırım:)
Fatma bence gitmene gerek yok doktora henüz, bekle biraz ilaç filan da kullanma kendi kendine derim...

Merve geçmiş olsun kuzum ya dikkat et kendine, Alya'nın kilo almaya başlamasına sevindim ama kilo aldıkça çok yorucu oluyorlar :)) Arda da Alya gibi döne döne gidiyor her yere:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…