2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım uzun zamandır giremiyodum hep aklımdasınız bayramda da Antalya'ya gittik dedemizin yanına çok yoğunduk..Sen nasılsın?

iyiyiz tatlım ne olsun yorucu bir bayram tatilinden sonra tekrar iş başı yaptık pazartesi günü çalışmaya devam ediyoruz yakışıklı oğlun nasıl iyimi bakalım

iyiyiz tatlım ne olsun yorucu bir bayram tatilinden sonra tekrar iş başı yaptık pazartesi günü çalışmaya devam ediyoruz yakışıklı oğlun nasıl iyimi bakalım

Oğluşum iyi çınar nasıl?ananesine yaptığını okudum çok güldüm gerçi temizlik sonrası kötü olmuş ama daha neler yapıcak bakalım bu bıdıklar bize :)))
İşte oğluşum bayramda denize girdi :)))

urasın fotoğraflarını görünce ağzımdan çıkan ilk şey ''yok artık'' nasıl ya bayramda biz aydına gitmiştik yağan yağmuru anlatamam sırılsıklam oldu annemler siz denize girdiniz vayy be ülkemin güzelliğine bakarmısın...çok tatlı kara kuzu üşütmedi inşallah deniz sefasından sonra :26::26:ya sorma o olayı zaten annecim yeni baştan temizlik yapmak zorunda kalmış garibim kıyamam

Bizde önce köydeydik çok soğuktu yağmurdan dışarı çıkmadık ama merkez çok güzeldi yazın tatile gittiğimizde bile su bu kadar sıcak değildi Uras suyu çok seviyo maşallah zaten eller ayaklar durmuyo girmek istiyo:))) Üşütmedi hatta denize girince burun akıntısı bile geçti:)))

aman aman kapanmasın iştahı zor bu halde getirdik

Günaydın kızlar ben çok kötüyüm îlk kez kızımı bırakıp işe gîdîyorum sanki oda hissetmiş gibi gece sürekli uyandı offf allahım yardım et

canım üzme kendini,ben işe başlayacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum. ben annelerinde biraz ayrı kalıp kendilerine vakit ayırmalarından yanayım. arkadaslarımın arasına tekrar dönmek bana iyi gelecek çünkü. aksama kadar burnumuzda tütecek miniklerimizin özlemi vee eskisinde cok daha fazla verimli zaman geçireceğiz. böyle okdr zor ki dip dibe, sürekli stres halinde, sıkılıyoruz birbirimizden.

çok sağol bebeğimmm, ben her zamanki gibi hastayım evet :)) Bebişten sonra bağışıklık sistemim çöküşe uğradı Selamlarını iletirim merak etme sen :)

Aysimaaaa benim tembel kızıma gel az ders ver, emeklemicek emeklemek istemiyor yüzüstü yatmaktan nefret ediyor. gözüne kestirdiği hedefe döne döne gidiyor

canım çok geçmiş olsun inşallah cabucak atlatır yavrun rahatsızlıgını. ben astım hastası oldugum için biliyorum az biraz alerjik seyleri. bencede halıdandır kabarıklıgı. benmde ev tozuna ve daha birsürü şeye alerjim var. azıcık toz görsem hemen şaftım kayıyor. shaggy halılarda daha az oluyor alerjik etkiler. istrsen örtü ser sen sürekli. ben büyük bir penye battaniyeyi seriyordum hep ama artık hava sogudu, yer buz gibi. kendi yedek yorganını gezdiriyorm yanımda, gerçi onda da durmuyor artık ama istersen silikon yorgan al bi tane tasıması da kolay olur odadan odaya,ya da battaniye ser kalın üzerine çarşaf mutlaka ört, battaniye yün polar falansa direkt temas etmesin vücuduna,solunumuna da.

özgeee ben senin bu minik oglunun burnuna ve kaşlarına hastayım amaaa yaaaa, arkadaş bukdr bilinçli bakar mı bir bebek, mimikleri çookk güzel

ne güzel ya uras için değişik bir tatil olmuş iyi olmuş yazın son günlerinin tadını çıkartmış kuzu

Sağol canım teşekkür ederiz
ne güzel ya uras için değişik bir tatil olmuş iyi olmuş yazın son günlerinin tadını çıkartmış kuzu

Evet canım iyi oldu yolda da sorun olmadı ilk defa o kadar uzun yol yaptık üzmedi bizi

selam kızlar özlemişim topiği ne zamandır girmiyorum
hemmen konuya dahil olayım ben konyadayım buralar geceleri çok serin oluyo
haftalardır uyku tulumu ile yatırıyorum elyaf yok bizimkinin içinde çok güzel sıcacık tutuyo ve de terletmiyo
ama kolsuz kolları nı örtüyorum ama açıyor kolları üşüse üşütür mü ki

Kelebek hosgeldin bizde seni cok ozledik. ben iyiyim kuzum da iyi ama babasi hasta. Ayagi kirik bu sebeple manisada kayinvalidemlerdeyiZ.bugun ameliyati var esimin ayagindan civileri cikaracaklar platini kalacakmis. dualrinizi esirgemeyin, iylessin biran once de evimize gidelim. evimi duzenimi oyle ozledim ki..sen nasilsin. omer nasil?

canım benim uyku tulumum kollu... ama uyku tulumu ile yatırmadan önce de kollarını açıkta bırakıyordum örtmüyordum... benim aklım çıkıyor birşey olmayacağını bilsem de birşey olur elini kurtaramaz örtüye dolanır boğulur diye düşünmekten kendimi alıkoyamıyorum... gerçi konya inanılmaz soğuk bir yer benim için ama kollarından üşütmez diye düşünüyorum... en iyisini yine sen bilirsin deyip cümlemi sonlandırıyorum...

geçmiş olsun canım... eşin daha öncede mi kırdı ayağını, ondan mı platin taktılar... inşallah bir an önce iyileşir de evinize dönersiniz tez zamanda... başka yer olmuyor valla...

Merve sana da gecmis olsun, cikmissin sanirim yetisemedim gecmisi okuyim derken..alyanin istahinin acilmasina dq cok sevindim. obez falan olmaz ins saglikli beslendikten sonra..

bir günlüğüne konya ya gelmiştik de Allahım ne donmuştum hayatımda hiç o kadar üşüdüğümü hatırlamıyorum, restorandan çıkmak istememiştim... saatlerce sıcak diye lcw yi dolaşmıştık eşimle, uçak saati gelsin diye..

geçmiş olsun canım... eşin daha öncede mi kırdı ayağını, ondan mı platin taktılar... inşallah bir an önce iyileşir de evinize dönersiniz tez zamanda... başka yer olmuyor valla...

Canim ramazan bqyraminda buraya gezmeye gelmistik burda kirildi. bir bucuk ay kadar kaldik sonra istanbula donduk biraz islerini toparladi kurban ve ikinci operasyon icin geri donduk. gercekten zor. mesela aklimda birsuru sey var kizima yapip yedireyim ama baska bi evde baska duzende cogunu yapamiyorum. yogurt bile herzaman ev yapimi veremiyorum sorun olur mu hazir yogurttan? Hic mi vermesem?

Cinarin hikayelerine cok guldum.. bugun ise baslayacak arkadasa da allah kolayliklar versin biran once saatler gecsin de evladina kavussun ins. yeni gelen arkadaslar hosgelmisler..dunde soylemistim sqyfalarin birikmesi nasil mutlu etti beni..sizleri okuma oyle guzel ki kizlar, hani cok guzel bi kitabi hevesle her sayfasini ayri bi heyecanla orsunuz ya iste oyle birsey..

canım çok geçmiş olsun eşine çok üzüldüm umarım bir an evvel sağlığına kavuşurda sende bebeiğinle rahat rahat ilgilenebilirsin kendi yuvanda annen bile olsa insanın kendi evi gibi olmuyor bir süreden sonra bu arada yoğurt yapamıyorum diye üzülme benim doktorum en kötü ihtimalle market yoğurtlarından yedirebilirsin demiştim çalıştığım için bazen bende mayalayamıyorum hiç yememsinden iyidir....

sağol btanem benim. iştahı iyi maşallah. gerçi alyanın hep iyiydi ama az kilo alıyordu smdi tosun gbi

mervecim maşallah kuzucuğa nazar değireceksin küçümenciğe sevgi nazarı çok etkiliyor bebişleri unutma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…