- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
- #71.741
sana da günaydın esra....
günaydın canım nasılsın tarık nasıl (umarım oğlunun ismini doğru yazdım biraz isim özürlüyümde :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sana da günaydın esra....
dün akşam işten çıktıktan sonra her zamanki gibi koşar adımlarla dolmuş durağına gittim işyerimin biraz ilerisinde çarşamba günleri pazar kurulduğu için dolmuşa binmek bir işkence resmen insan 100 m koşuyu kazanmış gibi mutlu oluyor vallaha...neyse dolmuş 10 dk sonra balık istifi şeklini aldığı için ayaktaki insanlar kavga moduna çoktan girdiler annesiyle birlikte seyahat eden bir genç kızımızla şişmanca bir ablamız çaktırmadan birbirlerine bakışlar atıyorlar... biraz daha ilerledikten sonra bir yolcu müsait bir yerde inmek istediğini söyleyip iner ve bir koltuk boşalır şişman teyze genç kızımıza oturabileceğini söyler keşke söylemeseydi... genç kızımız gayet küstahca bir tavırla şişman ablaya kendisinin oturmasının dolmuştaki herkes için hora geçeceğini söyler söylemesiyle birlikte küçük bir çığlık sesi vay efendim sen bana şişman dedin yok efendim sanane kilomdan beni kocam böyle seviyor daha neler neler...bir yandan bir amca genç kıza terbiyesizlik yaptığını söylerken şöför arada paralar kaynamasın diye bilet parasını uzatamayanlar uzatsın şeklinde bir ses çıkartır...bense burnumu cama dayamış şekilde aklımda kemal sunalın yıllar önce çektiği minübüs filmi bıyık altından kıs kıs gülerek ve yıllar geçmesine rağmen olayların hiç değişmediğini görerek evime varma hayalı kuruyorum...toplu taşıma yolculuklarını her zaman sevmişimdir insan bir çok olay ve kişiye tanıklık ediyor...allahın ne kadar sevgili kuluysam böyle olaylarda hep beni buluyor...
iyiyim canım..tarık da gayet iyi..ayağa kalkmayı öğrendi, onun tadını çıkarıyo sıpa :) gece uyanıp beşiğinde ayağa kalkıyo, ayakta bekliyo beni artık :) çınar ne alemde?
:) şiki şiki ba ba da çalsa tam olurmuş :) ama kız da harbiden küstahmış..yuh yani...
çınarda iyi vallaha maşallah napsın oğlum emeklemek yerine yeni bir yöntem bulmuş halıya tutunupta bir asker edasıyla halının bir ucundan diğer ucuna sürükleniyor :)) benim oğlum bir gerip kulağını tersten göstermeye bayılıyor kolay yol varken zoru seçiyor birgün emeklemeyide becerecek inşallah
O NE PİÇİM HAREKETMİŞ ÖYLE YA.senin oğlan dağişik şeyleri seviyo demeki :)
ooo oda bişeymi daha ne becerileri var anlatsam tiyatro gibi benim oğlan zaten mesela dün akşam örümceğinin önüne babası kolanyalı mendilinin paketini koyuyor o nasıl beceriyor bilmem aradan aşağıya atıyor onu sonrada eğilip almaya çalışıyor yine aradan alacak ama babası verincede basıyor çığlığı neymiş efendim kendisi alacakmış
bunların hepsi ayrı tonton ya...yemelik şekerler nolcak
aynen öyle tatlım hani bebekler için çok kullanılan bir terim vardır altın top diye gerçekten de öyle evde oturup saatlerce izlesem doyamam hele o yaptıklarına gülme krizine giriyoruz bazen eşimle
bizdede durum aynı akla gelmicek maymunluklar yapıyo bizimkide..son favorisi dudaklarıyla balık ağzı gibi yapıp şaplatyo..sanki öpücük atıyo gibi..gelde yeme :)
çalışan anneleri tebrik ediyorum valla ben evdeyim bide söyleniyorumGünaydın kızlar ben çok kötüyüm îlk kez kızımı bırakıp işe gîdîyorum sanki oda hissetmiş gibi gece sürekli uyandı offf allahım yardım et
sürahiyi bile dumura uğratır ben de bozulmuyorum hatta babasını da andırıyo derim hephi hi hiii güldüm valla..kayınvalde sürahilik merdivenlerini tırmanıyo anlaşılan :) yüzü sana benziyo diye poposuna yorum yapmış çocuğun...bizimkiler de aynı, eşimin tek bi akrabası bile bana benzetmedi..aayynı durmuş diyo her gören..ama bozulmuyorum ben ya, psikolojik bişey kanımca
bizdede durum aynı akla gelmicek maymunluklar yapıyo bizimkide..son favorisi dudaklarıyla balık ağzı gibi yapıp şaplatyo..sanki öpücük atıyo gibi..gelde yeme :)
Selam fıstıklar...
Emeklemekten yurumeye terfı ettık ıyıce,aysıma kendıne bı destek bularak fellık fellık dolanıyo,odanın ıcınde...
Henuz desteksız duramıyo ama temellerı saglam atıyo bellı:)
Kızlar yaaaa ben hala adet olmadım...tamam emzırdıgım ıcın normal bı durum ama benı cok rahatsız edıyo,karnım fena halde sıs vazıyette,bı adet olsam rahatlıcam...
Sımdı bu sorun ıcın doktora gıtsem benı alttan muayene etmez dımı,bıde mutlaka adet sokturucu ılac verır...
Pco oldugum ıcın zamanında bu ılacı cok kullanmıs bırı olarak hıc doktora gıtmeyıp,ılacı alıp kullansam nolurkı..
O masaya cıkaracak dıye odum kopuyo:)
Selam fıstıklar...
Emeklemekten yurumeye terfı ettık ıyıce,aysıma kendıne bı destek bularak fellık fellık dolanıyo,odanın ıcınde...
Henuz desteksız duramıyo ama temellerı saglam atıyo bellı:)
Kızlar yaaaa ben hala adet olmadım...tamam emzırdıgım ıcın normal bı durum ama benı cok rahatsız edıyo,karnım fena halde sıs vazıyette,bı adet olsam rahatlıcam...
Sımdı bu sorun ıcın doktora gıtsem benı alttan muayene etmez dımı,bıde mutlaka adet sokturucu ılac verır...
Pco oldugum ıcın zamanında bu ılacı cok kullanmıs bırı olarak hıc doktora gıtmeyıp,ılacı alıp kullansam nolurkı..
O masaya cıkaracak dıye odum kopuyo:)