2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

berna yürüteç işine yaradımı aldım demiştinya canım kemal bi garip oldu ya hiç durmuyor ha birde diş iştahsızlık yaparmı iştahsızda sıpa

ne güzel işte daha ne istion adam gibi ymk yesin napcak mamayı artk

Son düzenleme:
canım ben salca yerıne domatesı rendeleyıp koyuyorum,gorunus olarak pek guzel bı goruntusu olmuyo,boyle renksız renksız ama tadı guzel oluyo

fatma artık domates kullanma bnce zamanı geçmedimi domatesin..helede renksiz flnsa hormonlu fln olmasn dikkat et.

oha dedm ya şok oldum..yazık o insanlarada o çocuada sonları hiç iyi değil

berna yürüteç işine yaradımı aldım demiştinya canım kemal bi garip oldu ya hiç durmuyor ha birde diş iştahsızlık yaparmı iştahsızda sıpa

çok işime yaradı Suna..yani bn wc ye gidemiodm artk o derece..şimdi ne iş yapcaksam yanıma koyuyorm iş yapana kdr o arada takılıyo tabi ortalıı daatıyo o ayrı mutfakta alt raflara dikkat :)
diş iştahsızlık ve ishal yaparmış cnm..ateşde yaparmış..bzde hala tık yok ama arada canhıraş bi ağlama geliyo birden belki diştendir diyorm acısından

valla bende kımıldayamıyorum bile düşün yarın bayram ben daha evi silip süpüremedim ya hemen bugün aldırayım o zaman bizdede diş yokta 2 gündür filan kemal çok iştahsız ya kaşığı görünce hemen yüzünü döndürüyor dedim acaba alakası varmı herşeyi dişe bağlıyoruz ama selçuğun ağlaması ondandır bencede kemaldede var aynısı

Son düzenleme:
kaşığın ucuyla salça koysak olmazmı peki

valla Sunacım yani hazır salçalar onlar için ne derece sağlıklı olabilirki..bnce grk yok..yazdan yaptıın domates konservesi olsa olurda salça normaldede yasak hele hazırları hiç kullanma bnce..ev yapımı olsa belki

ben de alıcam yürüteç ama şu uyduruk olanlardan, 35 liraya filan gördüm..zaten en fazla 3-4 ay kullanır...buarada az önce bayram temizliği yaptık kızkardeşimle(kendimizi temizledik:))bal dök yala oldum, ohh, mis...tarık da pek bi merak etti ne yaptığımızı, saldırıp durdu :) (öyle heryeri değil tabi, bacakları kastediyorum)

arkadaşlar selam
erdem'i uyutmuşken bi bakayım dedim sizlere,temizlikler yapılmış,bayramlıklar alınmış....hayırlı,güzel bayram geçirmenizi dileriz şimdiden.zaten şuan da bayram sayılır :)
arefe günü çocuklar banyo yaptırılırsa bir arpa tanesi kadar bebeğin boyu uzarmış :) biz de uyduk geleneğe,yaptık banyomuzu,ben de yıkandım,uzarmıyım acaba,sonuçta ben de anamın çocuğuyum :)oğluşumu anneannesiyle yıkadık.banyonun yerini biliyor ve oradan geçerken herseferinde mızmızlanıyor BENİ SUYA BIRAKIN diye :) suda oynamayı çok seviyor,ama önümüz kış,2 günde bir yıkamaya başladık,bazen çok mızmızlanırsa her güne dönüyo iş...

bu arada 2 gündür yemek olayına biraz karşı çıkmaya başladı erdem,genelde emme meraklısı olmadığı halde memeye düşkünlük arttı.ha bi de penyemi çekiştirip meme istediğini belli ediyor son günlerde,göğsümü açınca da kucağımda bana dönük oturur vaziyetteyken kafasını bırakıveriyor koynuma,çok hoşuma gidiyor yaaa

Allah hepsine sağlık versin,amin

Yasemın ne guzel anlatmıssın,demek arpa tanesı kadar boyu uzar,bız kucuklukten berı mutlaka arefe gunu banyo yapardık,bende kızımı bgn banyo yaptırıcam,gercı benım dananın boyu zaten uzun az daha uzasın:)

Merhaba teyzoşlar, Cuma günü bayram gezmelerinde kimse beni göremez iyisi mi şimdiden paylaşalım Cuma fotolarımı:))

Eki Görüntüle 539218 Eki Görüntüle 539219 Eki Görüntüle 539220

maşallah paşama :) o sepet olayı bizde de var,hatta kenarlardaki ipler,kurdelalar bile renk hariç aynı :)

teyzoşlar ben hala hastayımmm(((((( napsak da iyileşsem pufff..
Eki Görüntüle 538792
çok geçmiş olsun,inşallah bu gün iyisindir balım

arkadaşlar şu persentil hesaplarını biliyormusunuz,bebeğin yaşına göre boyu kilosu normalmi diye hesaplamalar yapılır.aynı yaş grubundaki her 100 bebek arasında bizimki % kaçta boy ve kiloda bunu anlıyoruz.aman bilirsiniz de ben yine de açıklayım dedim.her dr ziyaretinden dönüşte şu linkte ben hesaplama yapıyorum.dr dönüşü yapıyorumki hsp yanlış olmasın ,yani mesela geçen 20gün önceki kiloyu şimdi yazsam olmaz,çünkü çocuk 20 gün büyüdü tarih açısından,kilosu zayıf çıkar ozaman...aman işte uzattım iyice.alın size link
TÜM YAŞ GRUPLARI İÇİN OTOMATİK PERSENTİL HESAPLAMA PROGRAMİ

ay yok canım ben hiç hesaplamadım, şimdi girdim de verdiği yüzdelere bakıyoruz yani

bebekler doğar doğmaz dünyayı duyu organlarıyla keşfederler. ilk yıllarında en çok vakitlerini alan oyuncaklar sayesinde hem kendilerini hem de dış dünyayı tanımaya başlarlar. oyuncaklar bebeklerin kendilerini güvende hissetmelerini, dokunarak ve görerek öğrenmelerini, hareket kabiliyetlerinin ve el becerilerinin gelişmesini temin eder. önemli olan çocuğun yaşına ve gelişim kapasitesine ideal doğru oyuncağı tercih etmek, çocuğu hiçbir zaman zorlamamak ya da çok basit oyuncaklarla oyalamamaktır. çünkü oyun ve oyuncaklar çocuğun yaptığı en önemli iştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…