- 28 Haziran 2011
- 3.745
- 21
- 118
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #71.441
Eki Görüntüle 538638
biz geçen bayramda mahmutalp e fular almıştık. zara da var onlardan... resmini bulursam eklerim...
Kızıma hayret edıyorum,kıymalı sehrıye corbasının tamamını agzını hıc kapatmadan yedı(masallah masallah) ama o mamayı,muhallebıyı yemıyo ıyımı...yok becerse catalı kasıgı tutup sofraya oturacak bızımle:)
canım ben salca yerıne domatesı rendeleyıp koyuyorum,gorunus olarak pek guzel bı goruntusu olmuyo,boyle renksız renksız ama tadı guzel oluyo
benim bir arkadaşım var. acayip zengin kızın kocası. işe, aldığı kıyafetleri giyecek yeri olsun diye ve vakit geçsin diye geliyor. zaten kız jeep le işe geliyor düşünün yani durumu... dediğin gibi kız alışveriş konusunda hiçbir şeyden mutlu olmuyor, ne alırsa iki tane alıyor. deterjan mı alacak iki tane aklına ne gelirse yani... bütün gün işte internetten alışveriş yapıyor günde 3 kere kargo geliyor bankaya... ve kız aldıklarının haddini hesabını bile bilmiyor yani...kızı oldu şimdi kendisinin... 5 tane beşiği var bebeğin düşünün durumu... hamak, yatak odasına küçük beşik, bebek odasına yatak vs. düşünün yani bebeğinin gelecekteki durumunu... o yüzden çok dikkatli olmak gerek bencede... ben dayanamayıp oyuncak alıyorum ama oyuncakları bir çekmecede tutuyorum... tek tek veriyorum... bir müddet sonra o oyuncağı kaldırıp ötekini veriyorum. kıymetini bilsin...
kız tembel deme şu çocuğa onda ne cevherler vardırda senin haberin yoktur
berna yürüteç işine yaradımı aldım demiştinya canım kemal bi garip oldu ya hiç durmuyor ha birde diş iştahsızlık yaparmı iştahsızda sıpa
fatma artık domates kullanma bnce zamanı geçmedimi domatesin..helede renksiz flnsa hormonlu fln olmasn dikkat et.
çok işime yaradı Suna..yani bn wc ye gidemiodm artk o derece..şimdi ne iş yapcaksam yanıma koyuyorm iş yapana kdr o arada takılıyo tabi ortalıı daatıyo o ayrı mutfakta alt raflara dikkat :)
diş iştahsızlık ve ishal yaparmış cnm..ateşde yaparmış..bzde hala tık yok ama arada canhıraş bi ağlama geliyo birden belki diştendir diyorm acısından
kaşığın ucuyla salça koysak olmazmı peki
Merhaba teyzoşlar, Cuma günü bayram gezmelerinde kimse beni göremez iyisi mi şimdiden paylaşalım Cuma fotolarımı:))
Eki Görüntüle 539218 Eki Görüntüle 539219 Eki Görüntüle 539220
çok geçmiş olsun,inşallah bu gün iyisindir balım
arkadaşlar şu persentil hesaplarını biliyormusunuz,bebeğin yaşına göre boyu kilosu normalmi diye hesaplamalar yapılır.aynı yaş grubundaki her 100 bebek arasında bizimki % kaçta boy ve kiloda bunu anlıyoruz.aman bilirsiniz de ben yine de açıklayım dedim.her dr ziyaretinden dönüşte şu linkte ben hesaplama yapıyorum.dr dönüşü yapıyorumki hsp yanlış olmasın ,yani mesela geçen 20gün önceki kiloyu şimdi yazsam olmaz,çünkü çocuk 20 gün büyüdü tarih açısından,kilosu zayıf çıkar ozaman...aman işte uzattım iyice.alın size link
TÜM YAŞ GRUPLARI İÇİN OTOMATİK PERSENTİL HESAPLAMA PROGRAMİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?