- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #71.421
Berra Sultan meslektaşım olacak herhalde...aferin ona...dis hekimliğine göz kirpmis...geçmiş i okuyamadım kızlar henüz,
2 haftadır yazmak için beklenen diş buğdayını yazdım sonunda, yazının en altında ayrıca fotoğraflar içinde link var,
LeGa-Be-Be: Berra'nın Diş Buğdayı
günaydın , bugün de burda kimseyi bulamayız heralde, herkes ya temizlikte ya da alışverişitedir:) .. ben sabah adet sancısıyla uyandımiğne vuruldum şimdi iyiyim, annem de memlekete (orduya) gidiyor birazdan çıkacak yola.. bizden haberler böyle.. hee gökalp im de iyi oluyor kuzucum:)))
günaydın , bugün de burda kimseyi bulamayız heralde, herkes ya temizlikte ya da alışverişitedir:) .. ben sabah adet sancısıyla uyandımiğne vuruldum şimdi iyiyim, annem de memlekete (orduya) gidiyor birazdan çıkacak yola.. bizden haberler böyle.. hee gökalp im de iyi oluyor kuzucum:)))
Günaydın hayatımm. Geçmiş olsun çokk çokkk , iyi bilirim adet sancılarınıCanı çıkar çıkarda geri gelir insanın. Bende yine alerjik bişeler oldum burnum akıyor,bıktım arkadaş kurtulamadım kaç haftadır yeter daa Annene hayırlı yolculuklar olsun inşallah. Gökalp te yavrum saglıklı gircek bayrama inşallah.
canım ya geçmedi gitti şu hastalık, nedir çektiğin ya... zaten sağlamken zor bakıyoruz bu sıpalara hasta iken iyice zor oluyordur...
vallahi kuzum aynen öyle. kucak diye resmen yırtıyor kendisini bende de derman yokhuysuz bir bebek olunca pfs :S
kıyamam canım ya çok geçmiş olsun... babası gelir birazdan o ilgilenir artık alyayla...
bi gelseydi hayırlısıyla. 12 de kapanır sube ama nakit oldugu için kasaları kapar gişelerin kasalarını sayar atm leri yükler test yapar derkennn 3 ü bulur gelmesi
Merhaba teyzoşlar, Cuma günü bayram gezmelerinde kimse beni göremez iyisi mi şimdiden paylaşalım Cuma fotolarımı:))
Eki Görüntüle 539218 Eki Görüntüle 539219 Eki Görüntüle 539220
Merhaba tatlımm
Bayramın bizim içinde artık tek anlamı maalesef tatil( akşamları eşimi gördüğüm zamanlar yetmiyor yaa bir kaç gün hep birlikte olalım an azından.
Bizim buralarda da gelen giden şeker toplayan çocuklar yok kiiO çocuklar BİZDİK bayram sabahında erkenden kalkan süslenen şeker çantasını takan kapı kapı dolaşıp bayramlaşıp şeker toplayan.. Bazende eli açık komşularımız sayesinde cebimiz parayla dolardı Vay be vayyy beeee ne günlerdi artık iyice yaşlandım
tarık da benişaşırttı bu sbah..uzun zamandır(bir aydır) emekliyodu zaten..bugün bi adım ileri götürdü...annemlerdeyizya, yer sofrasında yemek yiyoruz siniyle..biz evde masada yediğimiz için çok dikkatini çekmiyodu..ama yer sofrası ulaşabileceği boyutta olduğu için müthiş dikkatini çekti..oradaki yiyeceklere saldırıp duruyodu zaten...sonra öyle bi hırslandıki ulaşmak için sofranın kenarından tutup bi hışımla ayağa kalktı kendi başına..ve tabi ulaştı tabaklara..bi kaç tanesini devirme şerefine nail oldu, rahatladı
böylelikle kendi kendine kalkma aşamasına geçmiş oldu...koca boğazlı oğlum ve yemeğin gücü :)
bayramdan sonra sesli ışıklı oyuncaklardan alıcam zaten canım ama abartmadan 2-3 çeşit diye düşünüyorumBu kk'ya üye olduktan sonra interneti daha fazla kullandığımı ve bilgisayarımın akşama kadar açık olduğunu fark ettim Suna :)) Arda doğduğundan bu yana televizyonu unutmuş bir insan olarak çocuğumun gözüne bu kadar bilgisayarı sokuyor olmanın bu ne perhiz bu ne lahana turşusu durumuna geldiğini fark ettim:)) ha onu ihmal etmiyorum hiç ama bilgisayar sürekli açık annesi gidip gelip tıklayıp duruyor arada o da saldırıyor... Hal böyle olunca oğluşumun uyuduğu zamanlar dışında bilgisayarı saklıyorum, yani öyle bir karar aldım bakalım. o yüzden bu gün yoktum:)) oğluşumla kitap okumaya başladık:)
oyuncak olayında da sen de çok abartmışın canım yazık Kemal'ime biraz bir şeyler al yavruma...ışıklı ve müzikli olanlar çok dikkatlerini çekiyor bu ara bir de ipi olan şeylere bayılıyor arda ip canavarı, ip kemiriyor:))
Fatma şehriye çorbasını kavuruyormuşsun da bizimkilere kavurmaya erken değil mi, hem bildiğim kadarıyla zeytinyağı en son koymak gerekiyor, piştikten sonra vitamin değeri ölmesin diye. ben domatesi şehriyeyi kuru soğan, kıyma bir de su ekleyip kaynatıyorum en son zeytinyağ ekliyorum.
Kız sen beni kibar feyzo sanıyon herhalde
Ahhh ahh yaşlılığın verdiği bir durulma oldu o kadar yoksaaa lise çağlarımda az erkek dövmedim
Aysıma benı bıkere daha sasırttı,az once banyo yaptıryodum,vucut sungerı kuvetın ıcındeydı,vucudunu yıkamıstım,basını sampuanlıyodum bı baktım bu danacık sungerı almıs bacaklarına suruyo....bıldıgın bı asagı bı yukarı hareket ettırıyo sungerı...
Te allaaam yaaaa:) yakında anne sen cık ben banyomu yaparım derse hıc sasırmıcam
Canım oğlum olmasını isterdim hep, çok güzel kıyafetler var erkek bebekler için. Benim favorim hazır havalar da serinken Deri ceket, Asker yeşili ya da Füme pantolon üstüne bisiklet yaka dar t-shirt altına da aslında hayalimde Timber vardı da bu havalarda kasar azcık, Converse mükemmel ötesi olmaz mıııı
gönül nasılda büyümüş canım maşallahMerhaba teyzoşlar, Cuma günü bayram gezmelerinde kimse beni göremez iyisi mi şimdiden paylaşalım Cuma fotolarımı:))
Eki Görüntüle 539218 Eki Görüntüle 539219 Eki Görüntüle 539220
kız tembel deme şu çocuğa onda ne cevherler vardırda senin haberin yokturgeçen bizde yer sofrasında yerken Selçuk yemekleri görünce birden panikle yanımıza geldi öyle bi hırsla sofraya tutunuo üzerindeki ekmeğe uzandı baktı yapmayı dizlerinin üstüne oturdu öyle uzandı..yani normalde tembeldir bnm oğlum oyüzdn şaşırdm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?