- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #71.321
günaydın kızlar...eşimiistanbulda bırakıp boluyageldik,annemlere...eşim arkadaşlarıyla bekar takılcak bi hafta..baktım gelmek istemiyo, ben de çok istekli değilim onunla gitmeye..çünkü annemlerle başbaşa vakit geçirmek istiyorum...ev kadın-kız dolu zaten..o da sıkılcak,ben de..iyi madem, sen kal dedim...uçtu tabi sevinçten..abur cubur depoladık eve..arkadaşlarıyla benim evi batırmakla meşguller şimdi.en büyük fantazileri zaten benim şehirdışına gitmem...diğerlerinin eşleri yalnız gitmiyo, gitseler de evin batmaması için açmıyolar..şimdi lütuf oldu hepsine...amaaan, dönüşte beraber temizleyiveririz 2 saatte,nolucak..insan mutlu olduğu şeyi yapmalı..sırf prosedürler için birbirimizi boğmaya gerek yok
Merhaba arkadaşlar 6. Ay aşılarını oldu Ege, 2 bacak bi kol bir de ağızdan. Bazı forumlar da3 bacak yazmışlar. Fark var mıdır ki kas dokusu olması yeterli mi acaba? Sizin aşılar nasıl yapılmıştı ?
Kod:
Günaydın. Bizim böceğinde sesi gelmeye başladı simdi. Bizimki beni bıraksa az biraz daha uyurum ama nerde...
alıntıyı yanlış yapmışım..xeno, adın neydi senin?
canım allah razı olsun tarif için bugün yapıcammmmSabah 8'de uyandım ve inanılmaz bir şey oldu, Arda uyuyordu hala:)) Yavrum 9'a kadar uyudu ama benim bünye alışkın değil ki uyuyamadııııııııııııııımmmmmmmmmmmmm((
doktor dediyse sorun olmaz canım, yani aşı konusunda doktorun riske gireceğini sanmıyorum doğru söylüyordur, telaşlanma hiç sen...
günaydın kızlar...eşimiistanbulda bırakıp boluyageldik,annemlere...eşim arkadaşlarıyla bekar takılcak bi hafta..baktım gelmek istemiyo, ben de çok istekli değilim onunla gitmeye..çünkü annemlerle başbaşa vakit geçirmek istiyorum...ev kadın-kız dolu zaten..o da sıkılcak,ben de..iyi madem, sen kal dedim...uçtu tabi sevinçten..abur cubur depoladık eve..arkadaşlarıyla benim evi batırmakla meşguller şimdi.en büyük fantazileri zaten benim şehirdışına gitmem...diğerlerinin eşleri yalnız gitmiyo, gitseler de evin batmaması için açmıyolar..şimdi lütuf oldu hepsine...amaaan, dönüşte beraber temizleyiveririz 2 saatte,nolucak..insan mutlu olduğu şeyi yapmalı..sırf prosedürler için birbirimizi boğmaya gerek yok
canım allah razı olsun tarif için bugün yapıcammmm
ay inşallah canım, o zaman benim de kafama takılmıştı ama doktor gösterdi aşı kartımızda bak 2. aydan beri yapıyoruz biz onu bunun içinde var dedi. hatta inanmayıp ebe bir kuzenim var ona sormuştum o da bir şey olmaz demişti ama şimdi sizinkilere yapıldığını duyunca yeniden tereddüde düştüm. aşı işi önemli ya ben sırf bunun için her ay Türkiye'ye geldim, burada aşılar yok da ...
geçenlerde aysel'in başlattığı araba furyasıyla bir çok kişi e-bebek ten araba almıştı:) ben de Arda'ya unnado'dan şunu aldım, nasıl?Eki Görüntüle 538298
geçenlerde aysel'in başlattığı araba furyasıyla bir çok kişi e-bebek ten araba almıştı:) ben de Arda'ya unnado'dan şunu aldım, nasıl?Eki Görüntüle 538298
yalnız bu bizim arabayı fena solladı ya çok havalı hayırlı olsun
ben daha almadım araba... bayram geçsin öyle alırız artık... güzelmiş araba, güle güle kullansın arda...
gönülcüm bende böyle bir aktivite masası bakmıştım ama 9-36 ay arası bebekler için olduğu yazıyordu daha erken olduğunu düşünüp almamıştım hoş 9 aylık oldukları zamanda bilinçli olarak basmıcaklar tuşlara en azından kulak dolgunluğu olur değil mi güle güle kullanın şekerim :))
teşekkür ederim canım, 6+ yazıyor ama haklısın, zaten kampanya 30'unda bitiyor gelmesi Kasım'ın ilk haftası e benim Türkiye'ye gelmeme de en az bir ay var:) 9. ayımızda ancak elimizde olacak anlayacağın, ilk etapta zaten yürüme yardımcısı olsun istiyorum aktivite kısmını büyüdükçe daha işlevsel kullanmaya başlar :)
Aysıma benı bıkere daha sasırttı,az once banyo yaptıryodum,vucut sungerı kuvetın ıcındeydı,vucudunu yıkamıstım,basını sampuanlıyodum bı baktım bu danacık sungerı almıs bacaklarına suruyo....bıldıgın bı asagı bı yukarı hareket ettırıyo sungerı...
Te allaaam yaaaa:) yakında anne sen cık ben banyomu yaparım derse hıc sasırmıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?