- 11 Ocak 2009
- 6.181
- 105
- 688
- 39
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #71.301
canııım cok saol,hepımızn bebeklerıne masallah olsun...
Bende kahvaltıyı tek tek vermeye gayret edıyorum,peynıre,yumurtaya bayılıyo kucuk sıpam,cok sukur zorluk yasamıyorum..ama bazen oyle bı ınadı tutuyokı,o kasıgı agzına sokacam dıye ıflahım kesılıyo...
Dunkı ılk kıyma gırısımımızde cok sukur olumlu gectı,cok sevdı kızım kıymayı,...
Bu arada su kasık mamaları varya arada ondan yedırıyorum bızım danacık yemesede,bgn ıcıne az tarcın kattım,onuda afıyetle yedı kucuk gurme:)
tarcını burda okudum,veren arkadaslar var ama faydasını sunaya sormam lazıımmm
kızlar bebişinize devam sütü hangi markayı veriyorsunuz??
hayatım çocuk istismarını muhakkak duymuşundur biliyorsundur
işte bu insan görünümlü hayvanlar yani kendini ufacık çocuğun bedeninde rahatlatmaya çalışanlar
malesef genelde yakın akrabalar oluyormuş ve sen çocuğunu her zaman dudağından öpersen ulu orta herkesin yakında
altını değiştirirsen biri çocuğunu öperse yada mahrem yerlerine dokunursa çocuk söylemez
ama sen bunlara dikkat ederse çocuk muhakkak söyler
canım öyle inanılmaz hikayelere tanık oldumki anlatamam hatta anlatıp kimseyide sıkmak istemem
sadece biraz daha dikkat edelim bu dünyadaki görünmeyen acı gerçeklik malesef
canım ürolojide çalışan bir arkadaşım var en az iki tecavüzcü geliyor ayda dedi
ve kız erkek çocuk yetişkin yaşlı hiç farketmiyor demişti
ve bana en önemli uyarısıda sakın çocuğunu yalnız parka yollama oldu
hiç beklemediğimiz park görevlileri çok geliyormuş
yani etraf hiçde göründüğü gibi masum değil
aymina neymiş?
tustubik gecende yazdım sana cevap yazmadın yada görmedin. tekrar sorayım cevap vermemekte özgürsün :) 2008 de ilk dönem kayıt yaptırıp sonramı bıraktın? yoksa dönemlik kaydını yaptırmadan mı bıraktın? şuan tekrar kayıt yaptırdın mı? harç parası 205 tl miş.
öğluma yeşil mercimek çorbası içirdim ilk defa 2. kaşığı red etmeden 1 kase içti. aferin oğluma
gecede 2 defa oluyor bize de.. kalbim güm güm atarak uyanıyorum, öyle bir çığlık ki..gidip sakinleştiriyorum emziriyorum..doktorumuz çığlıkla uyanması diş sancısıdır demişti..
aslında tam olarak uyanmıyordur tahminimce. seni görmesine ragmen uyandırmaya çalışmana rğmen ağlamaya devam ediyordur.. aslında hala uyuyorlar o esnada.. geçici bir durum, meraklanma. internetten uyku terörü ile ilgili yazılar okumanı tavsiye ederim. ha bir de yatırırken bol bol dua..
Aynen bu durum bizde de var o kadar sık değildi bir haftadır hergün olmasa da gün aşırı oluyo bilmem neden
gecen haftalarda her gece 2 3 kez ağlayarakmı desem bağırarakmı desem bilemedim çok kötü ya no şekilde uyanıyoru bu hafta her gece olmasada bazı ara ara oluyor
nedenine gelince bnde bilmiyorum(
Merhaba arkadaşlar 6. Ay aşılarını oldu Ege, 2 bacak bi kol bir de ağızdan. Bazı forumlar da3 bacak yazmışlar. Fark var mıdır ki kas dokusu olması yeterli mi acaba? Sizin aşılar nasıl yapılmıştı ?
Merhaba arkadaşlar 6. Ay aşılarını oldu Ege, 2 bacak bi kol bir de ağızdan. Bazı forumlar da3 bacak yazmışlar. Fark var mıdır ki kas dokusu olması yeterli mi acaba? Sizin aşılar nasıl yapılmıştı ?
biz de ilk güne sıkıştırmayı planlıyoruz tüm ziyaretleri, çocuk oldğndan dolayı uzun uzun oturamıyoruz zaten, ya da tam tersi oluyor,uyuyor çok oturmak zorunda kalıyoruz:) geçen bayram mesela uyudukça uyuyası geldi,k.waldmlerde 3 4 saat geçirmiştik :) diğer günler de ailece geçiricez oğluşumla gezicez iyi olursa inşallah..
Zeynep, patates ezeceğiyle eziyorum da özle çok bastırmadan bir iki eziyorum o zaman baya pütürlü oluyor. Avrupa yakasındayım canım maalesef, öyle genç öğretmen olup da iyi bir okulda çalışmak pek mümkün değildoğuda olmaktansa buna şükrediyoruz...
Aysımaya cok guzel kıyafetler aldım,ahhhh bana olaydıda ben gıyeydım,laa el kadar bebelerın bıle tarzı var,magazaya bı gırdım valla yetıskınlerden cok daha guzel bu danaların kıyafetlerı...
Ne vardı bıze gorede yapsalardı:)
3 bacak yapıldı bize de ağızdan olana gerek yok dedi doktorumuz.
canım sağlık ocağında ağızdan yapılan çocuk felci aşısı değil miydi? onu mu yaptırmadılar?
hatırlamıyorum şimdi, o zaman sormuştum doktora bir diğer aşının içinde var zaten demişti, bilmiyorum ya inşallah sorun olmaz.
sen en azından kızına çok güzel şeyler bulabiliyorsun biz erkek anneleri deli gibi dolaşmak zorunda kalıyoruz, kızlara bir sürü kıyafet yapıyorlar erkek bebişlere gömlek kravat... kızlarınki çok güzel ama yaaaaa.... kıyafetlerin resmini çekip koysana canım ya
bayram diyince o cafe senin bu cafe benim o akadaş toplantısı senin bu akraba gezmesi benim....eskiden bayram dendiği zaman aklıma geçireceğim bol gezmeli günler geliyordu...şimdi ise bayram oğlumla ve eşimle geçireceğim bir kaç güzel günden ibaret benim için yine gezmelere gidiliyor yine bol bol kahkahalar atılıyor ama ÇINAR beyin uyku saatlerini yemek saatlerini göz önünde bulundurarak...yaşlanıyorum galiba ben farkında değilim
Sabah 8'de uyandım ve inanılmaz bir şey oldu, Arda uyuyordu hala:)) Yavrum 9'a kadar uyudu ama benim bünye alışkın değil ki uyuyamadııııııııııııııımmmmmmmmmmmmm((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?