- 11 Ocak 2009
- 6.181
- 105
- 688
- 39
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #71.141
sağol cnm granit sanırım ama hallettimonu anladımda canım bizim mobilyacı dükkanımız var mutfak dolabıda yapıyoruz doğal olarak tezgahta tabi hangi malzemeden üretilmiş onu söylersen eşime sorabilirim
tamam canım hallettiğine sevindim görüşürüz benim çaki kalktı ben kaçayım
sağol cnm granit sanırım ama hallettim
3 5 yumruk attım hava gitmiş sanırım kaldırdım şükür size ders sıcak tencere kapağını tezgaha koymayacakmışız
maaşallah ya maviş
yerim ben bu kuzuyu gönül bebiş çok tatlı
bütün bebişler harka
canlarım bu arada güzel haftasonları
kızlar sıcak tencere kapagını teyzem tezgaha koymuş oda basınctan yapıstı kaldı tezgaha ne yapıpda cıkartabilirim? allahım ya sanki kendi evlerinde böyle yapıyorlar.
sıcak su dökdüm olmadı soğuk su döktüm olmadı bıcakla kanıttırdım tezgahıma olan oldu ama kapak cıkmadı
Bu aralar herkes stresli ve gergin, spora başlamaya ne dersiniz kızlar:)
Adrenal Yorgunluk | Blogcu Anne
Günaydın annişlerr!! Hafta sonunuz güzel geçsin :))
ben de dünden beri fenayım şekerler. nezle oldum kızıma emzirme dışında pek yaklaşmamaya çalışıyorum hemen atlatsam bari.
bir de üstüne gece bel ağrısı derkennnn aylardır süren pedsiz dönemlere elveda dedim :)) ikisi birlikte çekilecek gibi değil.
günaydın kızlarr..
gökalp im iyi oluyor günden güne, dün de ateş 38 lerdeydi ama bu sabah 36 larda uyandık ve daha keyifli uyandık Allaha şükür :))) güzel dileklerini paylaşan güzel annelere çok teşekkürler :))
kızlar sıcak tencere kapagını teyzem tezgaha koymuş oda basınctan yapıstı kaldı tezgaha ne yapıpda cıkartabilirim? allahım ya sanki kendi evlerinde böyle yapıyorlar.
sıcak su dökdüm olmadı soğuk su döktüm olmadı bıcakla kanıttırdım tezgahıma olan oldu ama kapak cıkmadı
liva'nın dişi çıktııı:)) alttan iki diş birden patlamış.
sağolun kızlar..ewet ilaçlar işe yaradı, istemememe rağmen ant. kullanmaya başlamıştık dün. o etki gösterdi , birde peditus şurup kullanıyoruz. peditus şurup ve paranox fitili evinizzde hep bulundurun kızlar, çook işe yarıyor..
kızlar bana güzel kız isimleri ve anlamları söylermisinizz? kendi kızlarınızın isimlerinden başlayabilirsiniz
Alya Cemre :))) Cemre konusunda garanti veremem babasının tercihiydi ama Alya pek güzel bizce :) Gökyüzü demekmiş .
kızlar bana güzel kız isimleri ve anlamları söylermisinizz? kendi kızlarınızın isimlerinden başlayabilirsiniz
gözün aydın zeynepçim darısı kemale
Evet ebrarcım,aysıma ay gıbı parlak yuzlu anlamına gelıyor,dun bı arkadasım dogum yaptı kızının adını aymina koymuslar
gönüüll güzel bi yazıymış bu, süper olur aslında havalarda güzelken başlamak iyi olur. sinir stresten arınmaca:)
Merhaba şekerler güzel bir hafta sonundan merhaba :)) güzel dediğime bakmayın sabahtan beri nereye bulsam atıp kendimi yatıyorum :)) dısarı cıkasım yok hava serin, avm gitsem mikrop yuvası ee bende evde aksama kdr tv ve yatakTemizlik zaten hiçç işim olmaz yumurta dayancak bir yerlerime ondan sonra ancak ben başlarım
Bizimde alttan ikisi patlamıştı ilk. Şimdi üstteki 2 dehşet ve ötesi kabarmış durumda, patlamak için an kolluyor. Bizim Alya sultan da huysuzluk o biçim tabii ki de.
aymina neymiş?
tustubik gecende yazdın sana cevap yazmadın yada görmedin. tekrar sorayım cevap vermemekte özgürsün :) 2008 de ilk dönem kayıt yaptırıp sonramı bıraktın? yoksa dönemlik kaydını yaptırmadan mı bıraktın? şuan tekrar kayıt yaptırdın mı? harç parası 205 tl miş.
öğluma yeşil mercimek çorbası içirdim ilk defa 2. kaşığı red etmeden 1 kase içti. aferin oğluma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?