- 14 Eylül 2012
- 2.724
- 3.299
- 333
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #71.121
sende çocuğun gözünün önünde yersen kaptırırsın tabi böyle tostu :)) çok seri hareket ediyorlar artık
internetten bak canım bir çok tarif var internette kafana yatanları içine sinenleri yapar tattırırsın...
3'lü takımlardan alabilirsin çok işe yarıyorlar. üstü de kapüşonlu yelek ya da ceket tarzında oluyor.
olur bence, ya da hiç yağ koyma.
adana mı ay canım çekti:)
canım vallahi ben nette de çok bakıyorum ama genelde uyduruyorum. o gün dolapta ne sebze varsa koyuyorum haşlayıp eziyorum. bebek yemeği yapmak çok kolay aslında ayrı ayrı doğra kavur yok baharatı yok ıvırı zıvırı hiç bir şey yok:) gurmebebek diye bir site var oradan faydalanabilirsin ama.
Eki Görüntüle 536614 ..................
kız bebeğim olsaydı cicili bicili elbiseler alırdım ne güzel çok şirin oluyorlar yaa bayılıyorum kız bebek kıyafetlerine erkekler içinde güzel takımlar var ama kızların ki daha farklı tabi neyse bakıcam artık bişeyler...ay kıyamam canını çektirdik kusura bakma
kızımın tarhana çorbasından biraz yedim :)) nezleme iyi gelir sanırım. brokoli de buharda pişmek üzere. uzun zamandır canım çekiiyordu. az zeytinyağı-limon hmmm süper olucak. evettt benim siren çalmaya başladı uyandııı. çorbasını içireyim.
yok kız ne yaşlanması sadece biraz büyüdük okadar yaşlı filan değiliz ayol biz
bide kız bebek yap esra kıyafet seçmekten daha kolayyyyyy
yok tatlım şimdilik düşünmüyorum Rabbim isteyenlere versin çınar büyüdükten sonra belki ama ozaman kesin işi bırakırım hem iş hem ev hem bebek çok zor iğne ipliğe döndüm iyice koşturmaktan
maaşallah ya mavişbunlarda bizden
yerim ben bu kuzuyu gönül bebiş çok tatlı
kızlar sıcak tencere kapagını teyzem tezgaha koymuş oda basınctan yapıstı kaldı tezgaha ne yapıpda cıkartabilirim? allahım ya sanki kendi evlerinde böyle yapıyorlar.
sıcak su dökdüm olmadı soğuk su döktüm olmadı bıcakla kanıttırdım tezgahıma olan oldu ama kapak cıkmadı
canım tezgah derken
mutfak tezgahı cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?