2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bende netten bakıyorum zaten ama denenmiş yada uydurmasyon daha mantıklı geliyorcanım

kızımın tarhana çorbasından biraz yedim :)) nezleme iyi gelir sanırım. brokoli de buharda pişmek üzere. uzun zamandır canım çekiiyordu. az zeytinyağı-limon hmmm süper olucak. evettt benim siren çalmaya başladı uyandııı. çorbasını içireyim.

kız bebeğim olsaydı cicili bicili elbiseler alırdım ne güzel çok şirin oluyorlar yaa bayılıyorum kız bebek kıyafetlerine erkekler içinde güzel takımlar var ama kızların ki daha farklı tabi neyse bakıcam artık bişeyler...ay kıyamam canını çektirdik kusura bakma

bide kız bebek yap esra kıyafet seçmekten daha kolayyyyyy

filiz hasta mı oldun ben kaçırmışım ya geçmiş olsun canım bol bol c vitamini almak lazım bu mevsimde hasta olmamak mümkün değil havaya baksana sabah buz öğleden sonra sıcacık :26::26:

................................

Eklentiler

• $561919_10151185507434255_1749199498_n.jpg
    16,9 KB · Görüntüleme: 27
Son düzenleme:
kızlar sıcak tencere kapagını teyzem tezgaha koymuş oda basınctan yapıstı kaldı tezgaha ne yapıpda cıkartabilirim? allahım ya sanki kendi evlerinde böyle yapıyorlar.

sıcak su dökdüm olmadı soğuk su döktüm olmadı bıcakla kanıttırdım tezgahıma olan oldu ama kapak cıkmadı

canım tezgah derken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…