2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

delicious_77 cnm geçmiş olsun yazdıklarında da cok haklısın. emzirirken yada yaklaşırken falan sürekli agzına burnuna şu doktorların taktıgı ey varya ondan al tak. ama geceleride mümkünse cıkartma ben öyle yapmıştım geceleri cıkarttım bulaştı yavruma yanımda yattıgından.

geçmiş olsun canım ah bi de ben olabilsem ağrıya razıyım özeniyorum artık resmen bende sırt ağrısı var emzirmekten kaynaklanan sen emziriyor musun canım bi de adlarınız ne kızlar sakıncası yoksa öğrenmek isterim ben neşe iki kızım var biri 8 yaşında kütahyanın küçücük bir ilçesinde yaşıyorum öğretmenim burada sizinle sosyalleşmeye çalışıyorum insanın insana her zaman ihtiyacı var yalnızlık bana göre değil...

evet canım emziriyorum ben de. mama vermekten nefret ediyorum ama stokta sütler bitince mecburen verilliyor. keşke işyerim evime yakın olsa da saatlerinde hep emzirebilsem . ismim Filiz Neşecim. İzmir'deyim ben de öğretmenlik mezunuyum ama görevimi yapamıyorum maalesef çok küçük puanlarla atanma şansımı kaybettim. şimdi de bebek oldu. içimde hep ukde olarak kalacak öğretmenlik. fırsat olursa tekrar sınava girmek istiyorum olur mu bilmem ama..

delicious_77 cnm geçmiş olsun yazdıklarında da cok haklısın. emzirirken yada yaklaşırken falan sürekli agzına burnuna şu doktorların taktıgı ey varya ondan al tak. ama geceleride mümkünse cıkartma ben öyle yapmıştım geceleri cıkarttım bulaştı yavruma yanımda yattıgından.

teşekkür ederim canım. takıyorum canım. meleğime bulaşmaması için elimden geleni yapıyorum.

herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnn kızlar bayram tatili bitsin hemen mahkemeye başvurup sıpa Mert Kemalin adını ÇAKİ olarak değiştiricem sıpa evrim geçirdi resmen ya napıcam ben bununla offfffffffffff:5::5::5:

ellerine sağlık canım yiyorsa ne mutlu sana. Umay Deniz sadece 2 gün kahvaltı yapabildi. şimdilik ara verdim. bayram tatilinde bizzat kendim ilgilenip düzenini sağlamaya çalışacağım. çalışınca tam istediğim gibi olmuyor. çorbayı ben de çok güzel içiyor ama kayınvalidemde zorlanıyor. yoğurt her gün veriyorum keçi sütünen yapıyorum inek sütüyle yapılanı pek sevmedi. meyve olarak muz-erik karıştırıyorum. bugün pazara çıkıp meyvesini almam gerek ama hiç halim yok mesafe çok olmazsa netten sipariş vericem. muhallebinin tarifini yazar mısın canım

su, birer kaşık yulaf ve pirinç unu, 1-2 tane küçük doğranmış kayısı, 2-3 tane kabukları soyulup ezilmiş hurma, ceviz ya da bazem hepsini kaynatıyorum. ılıyınca içine pekmez de katıyorum bazen. Aşağıda Gamze'nin alıntısında da bir tarif var o da güzele benziyor elma suyu kullanıyormuş. ona da bak istersen.

Günaydınn herkese.Ayy artık giremiyorum ben buraya hem de hiç.Neti açtığımda ilk işim eğitimhane oluyor burayı da yan sekmede açıyorum ama giremiyorum ki.Bir yandan Göktürk,bir yandan net,bir yandan paşamın çorbasını hazırla,bir yandan evi toparla,hazırlan bakıcıya eksiklerini ayarla derrkeeeen ben buraya zaman ayıramıyorum.
Neysem ben de ek besinlerini büyük bir zevkle hazırlıyorum oğluşumun.Sebze çorbaları meyveleri bisküvileri pekmezi falan süper yiyor oğlum.
ama ben birşey sorucam,kıymalı çorbalar yapıyorum ama kıymayı sizler nasıl veriyorsunuz?Ben blendırdan geçiriyorum yutamaz diye,siz geçiriyor musunuz?
Bir de ben de pirinç ununu su ile hazırlıyorum ama iki gündür elmayı kaynatıyorum onun suyunda pişirip sınrada haşlanmış elmaları içine ezip koyuyorum .Sonra biraz pekmez ve dövülmüş ceviz ile paşama servis ediyorum.oğlumcum kalktı. ben kaçar arkadaşlar.herkesee süpper haftasonları diliyorumm.

ben ezmiyorum canım ya da öğütücülerden kullanmıyorum direk öyle veriyorum, zaten sebzeleri de artık iri iri veriyorum, hatta elmayı dilimleyip veriyorum kendisi yiyor. tanelere alışmaları lazım yavaş yavaş.

geçmiş olsun canım ah bi de ben olabilsem ağrıya razıyım özeniyorum artık resmen bende sırt ağrısı var emzirmekten kaynaklanan sen emziriyor musun canım bi de adlarınız ne kızlar sakıncası yoksa öğrenmek isterim ben neşe iki kızım var biri 8 yaşında kütahyanın küçücük bir ilçesinde yaşıyorum öğretmenim burada sizinle sosyalleşmeye çalışıyorum insanın insana her zaman ihtiyacı var yalnızlık bana göre değil...

Benim ismim de Gönül, ben de sınıf öğretmeniyim İstanbul'da ama şuan aylıksız izindeyim:)

herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnn kızlar bayram tatili bitsin hemen mahkemeye başvurup sıpa Mert Kemalin adını ÇAKİ olarak değiştiricem sıpa evrim geçirdi resmen ya napıcam ben bununla offfffffffffff:5::5::5:

Endişeye mahal yok Sunacım, bende de var o tarife uyan bir velet:)

su, birer kaşık yulaf ve pirinç unu, 1-2 tane küçük doğranmış kayısı, 2-3 tane kabukları soyulup ezilmiş hurma, ceviz ya da bazem hepsini kaynatıyorum. ılıyınca içine pekmez de katıyorum bazen. Aşağıda Gamze'nin alıntısında da bir tarif var o da güzele benziyor elma suyu kullanıyormuş. ona da bak istersen.

ben ezmiyorum canım ya da öğütücülerden kullanmıyorum direk öyle veriyorum, zaten sebzeleri de artık iri iri veriyorum, hatta elmayı dilimleyip veriyorum kendisi yiyor. tanelere alışmaları lazım yavaş yavaş.

Benim ismim de Gönül, ben de sınıf öğretmeniyim İstanbul'da ama şuan aylıksız izindeyim:)

Endişeye mahal yok Sunacım, bende de var o tarife uyan bir velet:)

gönülcüm dün uydurmasyon şehriye çorbanı yaptım benim çaki yedi bugünde pirinç ununu deneyim başka tarifin varsa bana özelden atarmısın canım ya zahmet olmazsa

sanada günaydın canım nasılsın

Gunaydın fıstıklaarr

günaydııınnn günayddıııın hanımlar suna ben çok iyiyim bu sabah çok şükür haftalar sonra biraz daha düzgün bir uyku uyuyabildim o neydi öyle yaaa kaç haftadan beri çınar beyimiz uyutmuyordu vallaha artık hortlak gibi olmuştum :52::52::52:

günaydııınnn günayddıııın hanımlar suna ben çok iyiyim bu sabah çok şükür haftalar sonra biraz daha düzgün bir uyku uyuyabildim o neydi öyle yaaa kaç haftadan beri çınar beyimiz uyutmuyordu vallaha artık hortlak gibi olmuştum :52::52::52:
ay bende hortlak gibiyim valla bu velet haşat etti beni bide rüyamda hamileymişim gerçek gibiydi düşün kemalde var napıcam 2 çocukla diye onu düşünüyodum öyle etkilendimki sabah kalktım karnımı kontrol ettim o derece allahtan rüyaymışda kesin bi tarafım açıkta kalmıştır :1::1::1:

herkese günaydın herkese iyi bir hafta sonu diliyorum :nazar::nazar:
tünaydın canım :)) biizmkinden fırsat bulup yazana kadar öğlen oldu :))

teşekkür ederim canım.

şu an yazmak için öyle cebelleşiyorum ki Umay Deniz'i tutabilene aşk olsun. gideyim çorba yapayım bari sonra görüşürüz şekerler :))

günaydın kızlarr..
gökalp im iyi oluyor günden güne, dün de ateş 38 lerdeydi ama bu sabah 36 larda uyandık ve daha keyifli uyandık Allaha şükür :))) güzel dileklerini paylaşan güzel annelere çok teşekkürler :))

ay bende hortlak gibiyim valla bu velet haşat etti beni bide rüyamda hamileymişim gerçek gibiydi düşün kemalde var napıcam 2 çocukla diye onu düşünüyodum öyle etkilendimki sabah kalktım karnımı kontrol ettim o derece allahtan rüyaymışda kesin bi tarafım açıkta kalmıştır :1::1::1:

suna sen istemiyomuydun kız 3-5 çocuk daha ne güzel işte Allah önce rüyada vermiş bakarsın yakın zaman da da gerçekte verir :9::9:

tünaydın canım :)) biizmkinden fırsat bulup yazana kadar öğlen oldu :))

teşekkür ederim canım.

şu an yazmak için öyle cebelleşiyorum ki Umay Deniz'i tutabilene aşk olsun. gideyim çorba yapayım bari sonra görüşürüz şekerler :))

yap yap kuzucuk yesin afiyet bal şeker olsun :))

günaydın kızlarr..
gökalp im iyi oluyor günden güne, dün de ateş 38 lerdeydi ama bu sabah 36 larda uyandık ve daha keyifli uyandık Allaha şükür :))) güzel dileklerini paylaşan güzel annelere çok teşekkürler :))

ay çok sevindim canım hastalığının ilerlememiş olmasına ilaçlar işe yaradı demek:emir_bebek::emir_bebek:

günaydın kızlarr..

canıım cok gecmıs olsun,cok sukur duzelmıs pasanın ates durumu

Back