2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bgn cok ısım var,oncelıkle mok goturen evımı bı hale sokmam lazım,camasır,utu,ve en onemlısı aysımanın mamalarını hazırlıcam...ama hepsınden once guzel bı kahvaltı yapmam lazımkı ac ac oynayamam yoksa:)

offfff benimde çok işim var ya niye aklıma getirdinki bende kalksam iyi olur belediye gelmeden bi kolları sıvayım demi

sağolun kızlar..ewet ilaçlar işe yaradı, istemememe rağmen ant. kullanmaya başlamıştık dün. o etki gösterdi , birde peditus şurup kullanıyoruz. peditus şurup ve paranox fitili evinizzde hep bulundurun kızlar, çook işe yarıyor..

canım çook geçmiş olsun ii olmanıza sevindm inan uzun zamandr girmiodum şimdi gördüm Allah rahatlık versin bizde gecen hafta 6 gün cektik hem burnu tıkanıodu hem ateş hem öksürük hem burun akıntısı anlayacağın ilk defa bu kadar siddetl bi soğuk algınlığı yaşadı kızım ve cok üzüldüm haliyle insan ne yapacağını bilemior Yavrucuklarımıza sağlık versin Rabbim inşallah

offfff benimde çok işim var ya niye aklıma getirdinki bende kalksam iyi olur belediye gelmeden bi kolları sıvayım demi

kızlar yaaa naptınız siz iş mi dediniz evim öyle bir hal aldı ki şu an düşünmek bile korkutuyor beni yarın sabahın essalasıyla başlasam anca bitiririm heralde offf 1 güne sığdırmak çok zor herşeyi

gönülcüm dün uydurmasyon şehriye çorbanı yaptım benim çaki yedi bugünde pirinç ununu deneyim başka tarifin varsa bana özelden atarmısın canım ya zahmet olmazsa

oh afiyet olsun kuzuma, şimdilik yok canım yeni tarif uydurdukça paylaşırım:)

Gunaydın fıstıklaarr

Günaydın...

çok şükür canım, inşallah iyice toparlar kısa zamanda...

afiyet olsun ve kolay gelsin:)

geçmiş olsun, amin...

Hakikaten zor iş, Allah kolaylık versin...

saol canım çok teşekkür ederim...

ya kızlar bu gün iş çıkışı çınara bayramlık almaya gidicem ama ne alcam bilmiyorum kazak alsam çok terliyor izmirde sabahlara buz öğleden sonra günlük güneşlik zaten yeni iyileşti tekrar hasta etmek istemiyorum napsam bilemedim en iyisi sweet almak sanırım üzerinede bir yelek alayım bari öğleden sonra çıkartırım off bu mevsim geçişlerinde giyimde problem yaaa

sweet iyi fikir tatlım bende kemale yün yorgan alırım artık

kızlar kemale balkabağı patates çok ince 1 dilim soğan koyup sebze çorbası yaptım ama evde zeytinyağı kalmamış çok az tuzsuz organik keçi tereyağı eklesem olurmu

kızlar kemale balkabağı patates çok ince 1 dilim soğan koyup sebze çorbası yaptım ama evde zeytinyağı kalmamış çok az tuzsuz organik keçi tereyağı eklesem olurmu

ben hiç balkabağı yedirmedim çınara benim ki zaten özel yapılan mamaları da yemek istemiyor bildiğin zeytin yağlı taze fasulye ekşili sulu köfte versem kuru fasulye pilav yicek nerdeyse

olur cnm niye olmasn..biskuvilerinide tereyaiyla yapiorz

doğru valla teşekkür ederim canım

ben hiç balkabağı yedirmedim çınara benim ki zaten özel yapılan mamaları da yemek istemiyor bildiğin zeytin yağlı taze fasulye ekşili sulu köfte versem kuru fasulye pilav yicek nerdeyse
kuru fasülye istiyosa ortaya bide soğan kır onuda yesin sıpa ne yediriyonya sen çınara

doğru valla teşekkür ederim canım

kuru fasülye istiyosa ortaya bide soğan kır onuda yesin sıpa ne yediriyonya sen çınara

suna sorma akşamları yorgun argın işten çıktıktan sonra eve gidiyorum uğraşıyorum okadar ona mama yapayım diye ama yemiyor kafasını nasıl çeviriyor anlatamam bizim yediklerimizden tattırıyorum denemek için ağzını şapırdata şapırdata yiyor ama babasıda kızıyor sonra bana bundan yedir diye gerçi biz bütün yemeklerimizi zeytinyağıyla yaparız çokta kullanmayız ama içime sinmiyor benim...

bende zeytinyağıyla yaparımda hiç tattırmadım bizimkilerden ama dün tost yapmıştım onu yerken çaki uyandı kucaşıma aldım elimden çekip bi azına aldı bakakaldım

ya bide benim sıkıntım fazla bişey bilmiyorum hazır mamada vermek istemiyorum allahtan ara ara burda tarif veriyosunuzda onları deniyorum

bende zeytinyağıyla yaparımda hiç tattırmadım bizimkilerden ama dün tost yapmıştım onu yerken çaki uyandı kucaşıma aldım elimden çekip bi azına aldı bakakaldım

ya bide benim sıkıntım fazla bişey bilmiyorum hazır mamada vermek istemiyorum allahtan ara ara burda tarif veriyosunuzda onları deniyorum

sende çocuğun gözünün önünde yersen kaptırırsın tabi böyle tostu :)) çok seri hareket ediyorlar artık

internetten bak canım bir çok tarif var internette kafana yatanları içine sinenleri yapar tattırırsın...

3'lü takımlardan alabilirsin çok işe yarıyorlar. üstü de kapüşonlu yelek ya da ceket tarzında oluyor.

olur bence, ya da hiç yağ koyma.

esra onlar yetmezse adana dürümle şalgamsuyuda söyle üstüne çınara

adana mı ay canım çekti:)

canım vallahi ben nette de çok bakıyorum ama genelde uyduruyorum. o gün dolapta ne sebze varsa koyuyorum haşlayıp eziyorum. bebek yemeği yapmak çok kolay aslında ayrı ayrı doğra kavur yok baharatı yok ıvırı zıvırı hiç bir şey yok:) gurmebebek diye bir site var oradan faydalanabilirsin ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…