2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar... alp yerde taşlara gidiyor diye kucağıma aldım, kucağımda da tepeme çıkıyor... dün babamıza süpriz yapıp bizde gittik havaalanına... eşimde uçaktan inince aradı dedim uyutmuyacam alpi... sonra arabaya bir geldi, alp içerde. çok mutlu oldu. alp de sevindi babasını görünce... dönüşte kucağında uyudu babasının... daha fazla yazmama alp müsae etmiyor. uyutmaya gidiyorum alpi...

valla arkadaşlar çok üzüldüm ya..gerçekten kırıldım..bn burda kaç gündür Selçuğun bni deli etmesinden bahsederken hala face olayı konuşulmuş..en yakın şahidim Aysel..2 kelime edemedk ay ağladı ay acıktı ay sıçtı derkn o kdr kndime vakt ayıramıyormki şuan bunları yazarkn bile mızmızlanıyo..babası bile şaşırıyo bu yeni haline.. bu durumda bn nasıl aktif olablrm..bisürü alıntı yapmıştm cvp yazcaktm sorulan sorulara paylaşmlarda buluncaktm ama tadım kaçtı hepsini kapadm..zaten durum böyleyken bu kdr sitem bu kdr eleştiri varken nasıl eskisi gbi olunması beklenirse artk bnde öle olacağım..kk yı o kdr seviyorumki ve sizleride şu sıkışık durumda bile yazmaya çalşışıyorm..çığlıklar eşliinde..bi yandan burnu hala tıkalşı hırıl hırıl..
tamam sevdiiniz için kırgınsınız ama defalarca durumu açıkladm bilgisayarm sabit ve bilgisayar başında bile oturtmuyo diye..bunun facele bi alakası yok..buna rağmen hala sitemler..
aşkolsun ...

eski samimiyet olabilir mi acaba önceden kimse kimseyi tanımıyordu şimdi aralarında paylaşım olanlar var kötü şeyler yaşamış olanlar var ve doğal olarak da gruplaşmalar özellikle de o malum yerde tabii ki olacak herkes gönlünün kaydığı insanla arkadaşlık yapmak ister ama dışlanma psikolojisi içerisinde olmak da hiç hoş değil keşke Mevlana felsefesiyle yaşamayı başarabilsek herkesi olduğu gibi kabul edip kimseyi hayatımızdan aforoz etmesek ama olmuyor hayatın kanunu siz belki gruplara mensup olduğunuz için farkedemezsiniz bunu ama objektif bir gözle bakıldığında durum bu... insan sevdiklerine değer verdiğine kırılır bazıları daha sessiz ama bu demek değil ki burayı hayatının bir parçası yapmamış çalışmaya başlayınca işlerimi zor yetiştiriyorum ama buraya bakacak bir fırsat da ayarlıyorum kendime hepinizi seviyorum nerde olursanız olun...

Geldi Günül, cvp yazdım :)

tamam tatlım okudum:)

günaydın kızlar... alp yerde taşlara gidiyor diye kucağıma aldım, kucağımda da tepeme çıkıyor... dün babamıza süpriz yapıp bizde gittik havaalanına... eşimde uçaktan inince aradı dedim uyutmuyacam alpi... sonra arabaya bir geldi, alp içerde. çok mutlu oldu. alp de sevindi babasını görünce... dönüşte kucağında uyudu babasının... daha fazla yazmama alp müsae etmiyor. uyutmaya gidiyorum alpi...

Evet dün söylemiştin karşılamayı ben de ne özleşmişlerdir yazmıştım haklı çıktım:)

valla arkadaşlar çok üzüldüm ya..gerçekten kırıldım..bn burda kaç gündür Selçuğun bni deli etmesinden bahsederken hala face olayı konuşulmuş..en yakın şahidim Aysel..2 kelime edemedk ay ağladı ay acıktı ay sıçtı derkn o kdr kndime vakt ayıramıyormki şuan bunları yazarkn bile mızmızlanıyo..babası bile şaşırıyo bu yeni haline.. bu durumda bn nasıl aktif olablrm..bisürü alıntı yapmıştm cvp yazcaktm sorulan sorulara paylaşmlarda buluncaktm ama tadım kaçtı hepsini kapadm..zaten durum böyleyken bu kdr sitem bu kdr eleştiri varken nasıl eskisi gbi olunması beklenirse artk bnde öle olacağım..kk yı o kdr seviyorumki ve sizleride şu sıkışık durumda bile yazmaya çalşışıyorm..çığlıklar eşliinde..bi yandan burnu hala tıkalşı hırıl hırıl..
tamam sevdiiniz için kırgınsınız ama defalarca durumu açıkladm bilgisayarm sabit ve bilgisayar başında bile oturtmuyo diye..bunun facele bi alakası yok..buna rağmen hala sitemler..
aşkolsun ...

canım benim çok geçmiş olsun tekrar. takmayın artık bu konuları yahu unutun gitsin, yazdıkça uzayan bir konu...

kendi adıma sonsuz gönül rahatlığıyla söyleyebilirimki evet tabikide herkesin gönlünün kaydıı daha iyi anlaştıı insanlar var..bunun aksi insan doğasına aykırı..herkesle birden süper olamazsın..amabn burda asla bi gruplaşma olayına girmedm..bazı arkadaşlar bazı arkadaşların yazdıklarına cvp vermeyebilir aralarında tatsızlıklar olduu için..bnm kimseyle aramda bi sorun olamaz..asla kavgayı başlatan taraf olmam..bu yüzdendir ki kim ne yazdıysa bilgim varsa herkese ama herkese cvp verdm yorum yazdm..kimseyi ayırmadm..hiçbi gruplaşmanın içine girmedim ama daha iyi anlaştıım insanlar oldu..gönlüm rahat çok şükür..riyakar değilim..

Kızlar, dün Arda'ya nihayet bisküvi yapmıştım, parmak şeklinde yaptım kendi kendine yiyor ve çok sevdi çok şükür:) sabah da kahvaltısına yumurta sarısı ceviz ve pezmezle bisküvilerden kattım. Islatmak içinde pirinç unlu muhallebi kullandım. Ara öğünde erik vericem, bu ara barsak sorunumuz varda:( öğlen, hımmm kararsızım ne vercem öğlen yaa??

kıymalı şehriye çorbası yapabilirim.
öğleden sonra arada yine bir meyve saati yapıyoruz son zamanlarda, meyve filesiyle yemeyi seviyor.
akşam üzeri yoğurt her gün mutlaka yiyoruz. ama az ama çok.
yatmadan öncede yulaf unu,pirinç unu, kuru meyvelerle hazırlanmış muhallebi

Siz neler yaptınız bugün bebeklere...

yahu spor diyorum, günlük menü diyorum...
topiğin adına bakın diyorum...
güzel Mart anneleri paylaşımlara dönün diyorum...
kime diyorum???:))))
sesim geliyor muuuuuuuuuuuuu????
ya bak, ben Baküde'yimya sesimi duymuyorsunuz di mi? hay Allah:))

Günaydın annişlerr!! Hafta sonunuz güzel geçsin :))

Face ile ilgili kırgınlıklar yaşanmış bana kalırsa nu konu o kaar da büyütlmeye değecek bir şey değil. herkes özgür isteiği yerde takılır beğenmez buraya gelir burayı istemez başka yere. benim de zaman zaman yazıp yazıp cevap alamadığım anlar oldu ama hiç kırılmadım. sonuçta bebişlerimiz var yoğun oluruz yorgun oluruz belki görsek de cevap vermek istemeyiz. sayfamız açık nasıl olsa kalanlarla devam ederiz hayat kısa kırmayalaım birbirimizi böyle küçük şeylerle.

ben de dünden beri fenayım şekerler. nezle oldum kızıma emzirme dışında pek yaklaşmamaya çalışıyorum hemen atlatsam bari.
bir de üstüne gece bel ağrısı derkennnn aylardır süren pedsiz dönemlere elveda dedim :)) ikisi birlikte çekilecek gibi değil.

Face ile ilgili kırgınlıklar yaşanmış bana kalırsa nu konu o kaar da büyütlmeye değecek bir şey değil. herkes özgür isteiği yerde takılır beğenmez buraya gelir burayı istemez başka yere. benim de zaman zaman yazıp yazıp cevap alamadığım anlar oldu ama hiç kırılmadım. sonuçta bebişlerimiz var yoğun oluruz yorgun oluruz belki görsek de cevap vermek istemeyiz. sayfamız açık nasıl olsa kalanlarla devam ederiz hayat kısa kırmayalaım birbirimizi böyle küçük şeylerle.

ben de dünden beri fenayım şekerler. nezle oldum kızıma emzirme dışında pek yaklaşmamaya çalışıyorum hemen atlatsam bari.
bir de üstüne gece bel ağrısı derkennnn aylardır süren pedsiz dönemlere elveda dedim :)) ikisi birlikte çekilecek gibi değil.

Geçmiş olsun canım, kötü olmuş ikisi bir arada umarım bir an önce toparlanırsın.

Günaydın, vallahi uykusuz bir gecenin ardından Arda şimdi uyudu ama bende uyku yok oturuyorum kös kös bilgisayar başında:) sen nasılsın, nasıl geçti geceniz?
valla al benden de okadar önceden uyuyordu turab şimdi uyumuyor geceleri sürekli bi ağlama mız mız lanma modunda. sabahta konumu buharla yaktım bi güzel canım acıyor. birde buraya girdim bi face muhabbeti almış gitmiş :D
birbirine alınanlar kırılanlar :) çocukca şeyler ya. biz ilk okuldayken gruplaşıyorduk. dışlıyorduk sevmediklerimizi ama öğrendim ki hayat öyle değilmiş ama bazı arkadaşlar hala öğrenememiş.
lafım berna sana ve aysele veya merveye değil. onlar kendilerini biliyorlar zaten :) riyakarlıkda sınır tanımayan kişiler.
ne facemiş yavvv ben gidip afedersiniz ağzımın payını alanlardanım. bana yapılanları herkes biliyor çok iyi. fatmayada hak veriyorum gruplaşma var hemde cokk. fatmayada kızmayın haklı çünkü bana yapılanlar esnasında burda girsürü konusuldu sonrada siz yapınca garip karşılandı.. neyse ben daha konuşmıyım :)

Kızlar, dün Arda'ya nihayet bisküvi yapmıştım, parmak şeklinde yaptım kendi kendine yiyor ve çok sevdi çok şükür:) sabah da kahvaltısına yumurta sarısı ceviz ve pezmezle bisküvilerden kattım. Islatmak içinde pirinç unlu muhallebi kullandım. Ara öğünde erik vericem, bu ara barsak sorunumuz varda:( öğlen, hımmm kararsızım ne vercem öğlen yaa??

öğleden sonra arada yine bir meyve saati yapıyoruz son zamanlarda, meyve filesiyle yemeyi seviyor.

ellerine sağlık canım yiyorsa ne mutlu sana. Umay Deniz sadece 2 gün kahvaltı yapabildi. şimdilik ara verdim. bayram tatilinde bizzat kendim ilgilenip düzenini sağlamaya çalışacağım. çalışınca tam istediğim gibi olmuyor. çorbayı ben de çok güzel içiyor ama kayınvalidemde zorlanıyor. yoğurt her gün veriyorum keçi sütünen yapıyorum inek sütüyle yapılanı pek sevmedi. meyve olarak muz-erik karıştırıyorum. bugün pazara çıkıp meyvesini almam gerek ama hiç halim yok mesafe çok olmazsa netten sipariş vericem. muhallebinin tarifini yazar mısın canım

Günaydınn herkese.Ayy artık giremiyorum ben buraya hem de hiç.Neti açtığımda ilk işim eğitimhane oluyor burayı da yan sekmede açıyorum ama giremiyorum ki.Bir yandan Göktürk,bir yandan net,bir yandan paşamın çorbasını hazırla,bir yandan evi toparla,hazırlan bakıcıya eksiklerini ayarla derrkeeeen ben buraya zaman ayıramıyorum.
Neysem ben de ek besinlerini büyük bir zevkle hazırlıyorum oğluşumun.Sebze çorbaları meyveleri bisküvileri pekmezi falan süper yiyor oğlum.
ama ben birşey sorucam,kıymalı çorbalar yapıyorum ama kıymayı sizler nasıl veriyorsunuz?Ben blendırdan geçiriyorum yutamaz diye,siz geçiriyor musunuz?
Bir de ben de pirinç ununu su ile hazırlıyorum ama iki gündür elmayı kaynatıyorum onun suyunda pişirip sınrada haşlanmış elmaları içine ezip koyuyorum .Sonra biraz pekmez ve dövülmüş ceviz ile paşama servis ediyorum.oğlumcum kalktı. ben kaçar arkadaşlar.herkesee süpper haftasonları diliyorumm.

geçmiş olsun canım ah bi de ben olabilsem ağrıya razıyım özeniyorum artık resmen bende sırt ağrısı var emzirmekten kaynaklanan sen emziriyor musun canım bi de adlarınız ne kızlar sakıncası yoksa öğrenmek isterim ben neşe iki kızım var biri 8 yaşında kütahyanın küçücük bir ilçesinde yaşıyorum öğretmenim burada sizinle sosyalleşmeye çalışıyorum insanın insana her zaman ihtiyacı var yalnızlık bana göre değil...

geçmiş olsun canım ah bi de ben olabilsem ağrıya razıyım özeniyorum artık resmen bende sırt ağrısı var emzirmekten kaynaklanan sen emziriyor musun canım bi de adlarınız ne kızlar sakıncası yoksa öğrenmek isterim ben neşe iki kızım var biri 8 yaşında kütahyanın küçücük bir ilçesinde yaşıyorum öğretmenim burada sizinle sosyalleşmeye çalışıyorum insanın insana her zaman ihtiyacı var yalnızlık bana göre değil...

slm canım ben de kangalda öğretmenim.burası da çoook küçük net de olmasa iice vahim durum ama göktürk doğduğundan beri hiiç canım sıkılmaz oldu zaman da yetmez.adım gamze buarada

Back